TERESA BORCZ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dzieki Brysio za link. zapisuję. mamy zarezerwowane miejsce dla Wolverina. może i dla BARIEGO się znajdzie na już. transport do WROCŁAWIA bezpłatny, mały odcinek od Wrocławia za cenę benzyny. Jest dobry wet i wyposażona klinika. kase w takim przypadku napewno uzbieramy, płatne na końcu miesiąca. czy rezerwować? W mielcu by sie znalazło, ale my potrzebujemy z klinika na miejscu. no i tam transport trudniejszy i płatny. mamy wybór. co wolicie.? Quote
bico Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Dzieki Brysio za link. zapisuję. mamy zarezerwowane miejsce dla Wolverina. może i dla BARIEGO się znajdzie na już. transport do WROCŁAWIA bezpłatny, mały odcinek od Wrocławia za cenę benzyny. Jest dobry wet i wyposażona klinika. kase w takim przypadku napewno uzbieramy, płatne na końcu miesiąca. czy rezerwować? W mielcu by sie znalazło, ale my potrzebujemy z klinika na miejscu. no i tam transport trudniejszy i płatny. mamy wybór. co wolicie.?[/QUOTE] ja jestem jak najbardziej za, aczkolwiek decyzyjna w tej kwestii nie jestem i musi się chyba Brysio wypowiedzieć. Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Dzieki Brysio za link. zapisuję. mamy zarezerwowane miejsce dla Wolverina. może i dla BARIEGO się znajdzie na już. transport do WROCŁAWIA bezpłatny, mały odcinek od Wrocławia za cenę benzyny. Jest dobry wet i wyposażona klinika. kase w takim przypadku napewno uzbieramy, płatne na końcu miesiąca. czy rezerwować? W mielcu by sie znalazło, ale my potrzebujemy z klinika na miejscu. no i tam transport trudniejszy i płatny. mamy wybór. co wolicie.?[/QUOTE] hotelik w Obornikach?? Quote
Brysio Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 o matko Pani Teresko musimy najpierw wiedziec czy uzbieramy kase. Poczekajmy jeszcze chwile ile się zbierze zobaczymy i wtedy bedziemy rezerwowac;) dziękuje Quote
Ra_dunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Gosiak...też mi coś tak w kościach strzyka, że to o Oborniki chodzi ;) Oni chyba mają hotelik z gumy ;) Czyli trza 300 (320) plus karma. Jest od czego zacząć zbieranie. Co do Mielca - nie jestem pewna czy jest miejsce teraz. Ale wiem, że dziewczyny z Łodzi zrezygnowały z hoteliku u Murki (na pewno jeden psiak... mają się dowiadywać czy drugi też. Może można Barego na jego miejsce wpisać?) Quote
TERESA BORCZ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 zbierze się napewno, w takim przypadku cioteczki staną murem, OBORNIKI są super, mam jeszcze asrtaroth rezerwowane miejsce ale nie wiem czy może być taki duży. Jak już jest konkret , hotelik i transport to i zbiórka ruszy z kopyta. Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 no to na poczatek mamy: [B]deklaracje stałe:[/B] bico - 10zł brysio - 10zł [B]jednorazowe:[/B] bico - 100zł Lu_Gosiak - 50zł Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Bartekk']deklaruję 20 zł[/QUOTE] super:D:D ogromne dzieki stałą czy jednorazowa?? Quote
Agnieszka103 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Jestem na wezwanie Brysio. Teraz zapisuję, a później na spokojnie przeczytam wątek Quote
ketunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja też jestem. Biedny psiak:( Zobaczę jak moge pomóc. Quote
izabela1234 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Brysio daje 15 zł stałej deklaracji :) i wrazie czego dokładam + 50 zł jednorazowo Quote
kaa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Aż mi się oczy spociły, tyle się tu dobrego dla Barego dzieje :Rose: , nie zostało mi nawet złotówki żeby dołożyć jestem wręcz do tyłu, :sad: jak tylko uporam się z Volwerinowymi deklaracjami, pomogę rozsylać watek, potem pomogę z ogłoszeniami. Trzymaj się śliczny , jeszcze trochę , przy tylu dobrych ciotkach nie zginiesz . Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='izabela1234']Brysio daje 15 zł stałej deklaracji :) i wrazie czego dokładam + 50 zł jednorazowo[/QUOTE] suuuper ogromnie dziekujemy:) [B]czyli mamy juz:[/B] bico - 10zł brysio - 10zł izabela1234 - 15zł bartek - 20zł - niewiem czy miesiecznie RAZEM - 55zl [B]jednorazowo:[/B] bico - 100zł Lu_Gosiak - 50zł izabela1234 - 50zł RAZEM - 200zł Quote
Brysio Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 z bazarku jest juz 50 zł więc też można wpisac do jednorazowych. Niestety ciągle brakuje deklaracji stałych:(:( Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [B]czyli mamy juz:[/B] bico - 10zł brysio - 10zł izabela1234 - 15zł bartek - 20zł - niewiem czy miesiecznie RAZEM - 55zl [B]jednorazowo:[/B] bico - 100zł Lu_Gosiak - 50zł izabela1234 - 50zł brysio- bazarek - 50zł RAZEM - 250zł Quote
Piromanka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Jestem. jeszczer nie przebrnęlam przez cały wątek. Poczytam, bedę zaglądać. Quote
mysza 1 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Dostałam pw ale niewiele moge pomóc, mam 5 psów pod opieką w hotelach, część choruje :( Quote
Brysio Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Ciotki kochane dziękujemy za odwiedziny;) Paja napisała, że ma miejsce w domu tymczasowym. To są warunki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184857-Dom-Tymczasowy-(Płatny)-Okolice-Wrocławia"]www.dogomania.pl/threads/184857-Dom-Tymczasowy-(Płatny)-Okolice-Wrocławia[/URL] Niestety nie mamy deklaracji. Prosimy o pomoc, chociaż 5 zł miesięcznie:( Quote
Recommended Posts