Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Brysio za link. zapisuję. mamy zarezerwowane miejsce dla Wolverina. może i dla BARIEGO się znajdzie na już. transport do WROCŁAWIA bezpłatny, mały odcinek od Wrocławia za cenę benzyny. Jest dobry wet i wyposażona klinika. kase w takim przypadku napewno uzbieramy, płatne na końcu miesiąca. czy rezerwować? W mielcu by sie znalazło, ale my potrzebujemy z klinika na miejscu. no i tam transport trudniejszy i płatny. mamy wybór. co wolicie.?

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Dzieki Brysio za link. zapisuję. mamy zarezerwowane miejsce dla Wolverina. może i dla BARIEGO się znajdzie na już. transport do WROCŁAWIA bezpłatny, mały odcinek od Wrocławia za cenę benzyny. Jest dobry wet i wyposażona klinika. kase w takim przypadku napewno uzbieramy, płatne na końcu miesiąca. czy rezerwować? W mielcu by sie znalazło, ale my potrzebujemy z klinika na miejscu. no i tam transport trudniejszy i płatny. mamy wybór. co wolicie.?[/QUOTE]

ja jestem jak najbardziej za, aczkolwiek decyzyjna w tej kwestii nie jestem i musi się chyba Brysio wypowiedzieć.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Dzieki Brysio za link. zapisuję. mamy zarezerwowane miejsce dla Wolverina. może i dla BARIEGO się znajdzie na już. transport do WROCŁAWIA bezpłatny, mały odcinek od Wrocławia za cenę benzyny. Jest dobry wet i wyposażona klinika. kase w takim przypadku napewno uzbieramy, płatne na końcu miesiąca. czy rezerwować? W mielcu by sie znalazło, ale my potrzebujemy z klinika na miejscu. no i tam transport trudniejszy i płatny. mamy wybór. co wolicie.?[/QUOTE]
hotelik w Obornikach??

Posted

o matko Pani Teresko musimy najpierw wiedziec czy uzbieramy kase. Poczekajmy jeszcze chwile ile się zbierze zobaczymy i wtedy bedziemy rezerwowac;) dziękuje

Posted

Gosiak...też mi coś tak w kościach strzyka, że to o Oborniki chodzi ;)
Oni chyba mają hotelik z gumy ;)
Czyli trza 300 (320) plus karma.
Jest od czego zacząć zbieranie.
Co do Mielca - nie jestem pewna czy jest miejsce teraz. Ale wiem, że dziewczyny z Łodzi zrezygnowały z hoteliku u Murki (na pewno jeden psiak... mają się dowiadywać czy drugi też. Może można Barego na jego miejsce wpisać?)

Posted

zbierze się napewno, w takim przypadku cioteczki staną murem, OBORNIKI są super, mam jeszcze asrtaroth rezerwowane miejsce ale nie wiem czy może być taki duży. Jak już jest konkret , hotelik i transport to i zbiórka ruszy z kopyta.

Posted

Aż mi się oczy spociły, tyle się tu dobrego dla Barego dzieje :Rose: , nie zostało mi nawet złotówki żeby dołożyć jestem wręcz do tyłu, :sad: jak tylko uporam się z Volwerinowymi deklaracjami, pomogę rozsylać watek, potem pomogę z ogłoszeniami. Trzymaj się śliczny , jeszcze trochę , przy tylu dobrych ciotkach nie zginiesz .

Posted

[quote name='izabela1234']Brysio daje 15 zł stałej deklaracji :) i wrazie czego dokładam + 50 zł jednorazowo[/QUOTE]
suuuper ogromnie dziekujemy:)

[B]czyli mamy juz:[/B]
bico - 10zł
brysio - 10zł
izabela1234 - 15zł
bartek - 20zł - niewiem czy miesiecznie
RAZEM - 55zl

[B]jednorazowo:[/B]
bico - 100zł
Lu_Gosiak - 50zł
izabela1234 - 50zł
RAZEM - 200zł

Posted

[B]czyli mamy juz:[/B]
bico - 10zł
brysio - 10zł
izabela1234 - 15zł
bartek - 20zł - niewiem czy miesiecznie
RAZEM - 55zl

[B]jednorazowo:[/B]
bico - 100zł
Lu_Gosiak - 50zł
izabela1234 - 50zł
brysio- bazarek - 50zł
RAZEM - 250zł

Posted

Ciotki kochane dziękujemy za odwiedziny;)

Paja napisała, że ma miejsce w domu tymczasowym. To są warunki

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184857-Dom-Tymczasowy-(Płatny)-Okolice-Wrocławia"]www.dogomania.pl/threads/184857-Dom-Tymczasowy-(Płatny)-Okolice-Wrocławia[/URL]

Niestety nie mamy deklaracji. Prosimy o pomoc, chociaż 5 zł miesięcznie:(