Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
Brysio...ja też ciągle odwiedzam Barunia...ale nic nie piszę, bo nic wymyślić nie mogę ani pomóc mu nie mam jak:-(:-(:-(
na wspomnienie tej baby, co wzięła ze schronu Barego, a potem wyrzuciła jak śmiecia i podeptała jego i naszą nadzieję, to nuż mi się w kieszeni otwiera:angryy:

może ogłosić Barego w Przyjacielu Psie lub Moim Psie? Trzeba by było się złożyć na takie ogłoszenie, ok. 150 zł, choć podobno są zniżki dla bezdomniaków:roll:

Myślę że warto spróbować .:roll:

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baruś, odnowiłam Ci ogłoszenia.

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko

Ogłoszenie nr 2349 - Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - Wielorasowe

Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - Tychy - Zwierzęta

Ogłoszenia Kupię Sprzedam

Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl

,, Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los..." - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice

Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się

,, Cz�owieku ,tylko Ty mo�esz odmieni� jego los...". Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ca�a Polska

,, Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los..." Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy

Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los .

Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . w portalu 24polska.pl

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Piękny, majestatyczny 8 letni Bary,jest / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . : Kaa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . :: (S004797) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

http://www.petworld.pl/ogloszenie/psy/czlowieku-tylko-ty-mozesz-odmienic-jego-los/7818

Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.

Czy kiedyś odmieni się jego los, psy, pozostałe, Tychy

,, Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los..." - TOP-Ogłoszenia.Net

Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . , Tychy, Śląskie

,, Cz�owieku ,tylko Ty mo�esz odmieni� jego los..." - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t

Katowice: ,, Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los..." • Ogłoszenia Szerlok.pl

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Lu_Gosiak']on teraz przebywa w schronisku w Tychach??? jak tam sobie radzi?? jest tam jakis wolontariat i spacery??[/QUOTE]

Tak Baruś jest w Tychach, nie wiem do końca jak sobie radzi,:shake: w Tychach jest wolontariat, ale taki ograniczony, tam bodajże ( chyba) 2 osoby jeżdzą do schroniska , i pomagają przy psach, a spacery są sporadyczne :-(.

Posted

:multi::multi::multi: Bardzo Ci dziękujemy Grażynko za dobre wieści, tak długo na to czekałam , a jakieś bliższe szczegóły znasz czy np. nocuje w domu ? , to taki świetny przytulas jest .

Posted

No to super! :multi::loveu: A jesteś w stanie dowiedzieć się czegoś więcej o tym domku? Tak bardzo nam zależy, żeby w końcu było mu dobrze i żeby czuł się bezpieczny i kochany.

Posted

Niestety wiem niewiele. Panu - który adoptował Barego - nie zależało na młodym i rasowym. Bary mu się spodobał, bo z wyglądu budzi respekt, a że tak naprawdę jest łagnodny jak baranek to tylko jego plus. Jak dowiem się czegoś więcej to na pewno dam Wam znać.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Niestety wiem niewiele. Panu - który adoptował Barego - nie zależało na młodym i rasowym. Bary mu się spodobał, bo z wyglądu budzi respekt, a że tak naprawdę jest łagnodny jak baranek to tylko jego plus. Jak dowiem się czegoś więcej to na pewno dam Wam znać.

Bardzo dziękuję. ;)

Posted

:multi::multi::multi::multi:Bardzo, bardzo się cieszę, że ktoś wreszcie pokochał Barego i dał mu szansę:multi: Oby tym razem już wszystko się udało i do końca życia było Barusiowi dobrze i bezpiecznie w nowym domu:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam dobre wieści, na tyskim wątku odezwała się znajoma od obecnych właścicieli Barego.
Poniżej kopiuję jej post i oczywiście zapraszam ją na ten wątek. :loveu:

[quote name='Basia&Safi']Witamw niedziele znajomy adoptował Barego

jest bardzo zadowolony psiak sie juz tez oswaja :) nowy własciciel chciał by sie cos wiecej o nim dowiedziec co lubi co je itd....

Posted

Basia&Safi napisał(a):
:):):) no jest jest :)

Więc rozumiem że Baruś przebywa w domu? A przynajmiej nocuję?
Bo to co najbardziej Baruś lubi to , człowiek właśnie :lol: . Z powodu przebytych problemów , nie powinien dostawać kości i myślę że trzeba by go trzymać na diecie żeby się nie roztył. Bardzo się cieszę że ma się tak dobrze :loveu: .

• 5 months later...
Posted

Niestey dzis sie dowiedziałam od dawnego zjaomego ..... :(
"Witam ,mam do oddania psa w dobre ręce , pół roku temu wykonałem gest dobrej woli zabrałem go ze schroniska .Pies miał długą historie pobytów w schroniskach źle ułożyło się jego życie Chciałem pomóc .
Ten duży majestatyczny pies jest naprawdę przyjacielski nie wiele wymaga troszkę ciepła i wystarczy .Spokojnie bawi się z moim 6 letnim synkiem łagodny jak baranek .Pies był na podwórku którego dzielnie pilnuje i broni listonosze nie mają szans . Do końca kwietnia muszę opuścić dom który wynająłem i nie mam gdzie Go dać.Nie chce żeby wrócił po raz 4 do schroniska Jeżeli jest ktoś z dobrym sercem pomóżcie Nadaje się do pilnowania domów i firm .tel 502-156-169 Bieruń "

Niestety sprawdziłam to prawda musza opuscic dom mieli mało czasu znależli mieszkaniee ale nie moga zabrac Barego :(

Ten biedny psiak sercee mnie az sciska :( ich seyn sie zaprzyjaznił z psem strasznie cierpi :( a tu taki pech :(:(:(

Bary wraca do schroniska :(

Posted

No nie...Bary do góry ..Jak na jednego psiaka i to takiego miziastego to za dużo..Naprawdę Państwo nie mogą go zabrać?? Przecież duże pieski też mieszkają w blokach a nie tylko w domach z ogrodem...

Posted

nie moga :( własciciel mieszkania ktore znależli do wynajecia nie zgodził sie :( dom w ktorym mieszkali własciel postanowił sprzedac mieli tam mieszkac 5 lat a poznij cos kupic :( jak tylko sie o tym dowiedziałam (wczoraj) odrazu wam dzis napisałam :( nie wiem czy sie juz przeprowadzili, czy bary jest juz w schronisku ... mam tylko nadzieje ze znajdzie wkoncu swoj dom :(

Posted

Basia&Safi napisał(a):
nie moga :( własciciel mieszkania ktore znależli do wynajecia nie zgodził sie :( dom w ktorym mieszkali własciel postanowił sprzedac mieli tam mieszkac 5 lat a poznij cos kupic :( jak tylko sie o tym dowiedziałam (wczoraj) odrazu wam dzis napisałam :( nie wiem czy sie juz przeprowadzili, czy bary jest juz w schronisku ... mam tylko nadzieje ze znajdzie wkoncu swoj dom :(

Bary ma naprawde małe szanse na dom to już kolejny który stracił, nie ze swojej winy zresztą , on ma teraz ok. 9 lat , na tych zdjęciach z ogłoszenia z Szerloka widać że dużo przybrał na wadze , marne szanse nawet na cud. :(