kaa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 bico napisał(a):Brysio...ja też ciągle odwiedzam Barunia...ale nic nie piszę, bo nic wymyślić nie mogę ani pomóc mu nie mam jak:-(:-(:-( na wspomnienie tej baby, co wzięła ze schronu Barego, a potem wyrzuciła jak śmiecia i podeptała jego i naszą nadzieję, to nuż mi się w kieszeni otwiera:angryy: może ogłosić Barego w Przyjacielu Psie lub Moim Psie? Trzeba by było się złożyć na takie ogłoszenie, ok. 150 zł, choć podobno są zniżki dla bezdomniaków:roll: Myślę że warto spróbować .:roll: Quote
kaa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Baruś, odnowiłam Ci ogłoszenia. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Ogłoszenie nr 2349 - Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Ogłoszenia Najpewniej.pl - Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - Wielorasowe Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - Tychy - Zwierzęta Ogłoszenia Kupię Sprzedam Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl ,, Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los..." - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się ,, Cz�owieku ,tylko Ty mo�esz odmieni� jego los...". Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ca�a Polska ,, Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los..." Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . w portalu 24polska.pl Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Piękny, majestatyczny 8 letni Bary,jest / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . : Kaa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . :: (S004797) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse http://www.petworld.pl/ogloszenie/psy/czlowieku-tylko-ty-mozesz-odmienic-jego-los/7818 Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Czy kiedyś odmieni się jego los, psy, pozostałe, Tychy ,, Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los..." - TOP-Ogłoszenia.Net Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . , Tychy, Śląskie ,, Cz�owieku ,tylko Ty mo�esz odmieni� jego los..." - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Katowice: ,, Człowieku ,tylko Ty możesz odmienić jego los..." • Ogłoszenia Szerlok.pl Quote
Brysio Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Matko kaa bardzo dziękujemy:multi: ja ostatnio nie wyrabiam z niczym:-( Quote
Lu_Gosiak Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 on teraz przebywa w schronisku w Tychach??? jak tam sobie radzi?? jest tam jakis wolontariat i spacery?? Quote
kaa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']on teraz przebywa w schronisku w Tychach??? jak tam sobie radzi?? jest tam jakis wolontariat i spacery??[/QUOTE] Tak Baruś jest w Tychach, nie wiem do końca jak sobie radzi,:shake: w Tychach jest wolontariat, ale taki ograniczony, tam bodajże ( chyba) 2 osoby jeżdzą do schroniska , i pomagają przy psach, a spacery są sporadyczne :-(. Quote
grazyna9915 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Już nie musicie ogłaszać BARUSIA, właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że psiak ma dom. Mieszka w domu z ogrodem. Quote
kaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :multi::multi::multi: Bardzo Ci dziękujemy Grażynko za dobre wieści, tak długo na to czekałam , a jakieś bliższe szczegóły znasz czy np. nocuje w domu ? , to taki świetny przytulas jest . Quote
Asta17 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No to super! :multi::loveu: A jesteś w stanie dowiedzieć się czegoś więcej o tym domku? Tak bardzo nam zależy, żeby w końcu było mu dobrze i żeby czuł się bezpieczny i kochany. Quote
grazyna9915 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Niestety wiem niewiele. Panu - który adoptował Barego - nie zależało na młodym i rasowym. Bary mu się spodobał, bo z wyglądu budzi respekt, a że tak naprawdę jest łagnodny jak baranek to tylko jego plus. Jak dowiem się czegoś więcej to na pewno dam Wam znać. Quote
kaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 grazyna9915 napisał(a):Niestety wiem niewiele. Panu - który adoptował Barego - nie zależało na młodym i rasowym. Bary mu się spodobał, bo z wyglądu budzi respekt, a że tak naprawdę jest łagnodny jak baranek to tylko jego plus. Jak dowiem się czegoś więcej to na pewno dam Wam znać. Bardzo dziękuję. ;) Quote
Brysio Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Cudowne wieści:loveu::loveu::loveu: tak sięcieszę:multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Super :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
bico Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :multi::multi::multi::multi:Bardzo, bardzo się cieszę, że ktoś wreszcie pokochał Barego i dał mu szansę:multi: Oby tym razem już wszystko się udało i do końca życia było Barusiowi dobrze i bezpiecznie w nowym domu:loveu::loveu::loveu: Quote
grazyna9915 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Mam dobre wieści, na tyskim wątku odezwała się znajoma od obecnych właścicieli Barego. Poniżej kopiuję jej post i oczywiście zapraszam ją na ten wątek. :loveu: [quote name='Basia&Safi']Witamw niedziele znajomy adoptował Barego jest bardzo zadowolony psiak sie juz tez oswaja :) nowy własciciel chciał by sie cos wiecej o nim dowiedziec co lubi co je itd.... Quote
Brysio Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 jej to musi byc swietny domek :loveu::loveu::loveu: Quote
kaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Basia&Safi napisał(a)::):):) no jest jest :) Więc rozumiem że Baruś przebywa w domu? A przynajmiej nocuję? Bo to co najbardziej Baruś lubi to , człowiek właśnie :lol: . Z powodu przebytych problemów , nie powinien dostawać kości i myślę że trzeba by go trzymać na diecie żeby się nie roztył. Bardzo się cieszę że ma się tak dobrze :loveu: . Quote
Basia&Safi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Teraz to Maxio :) podoba mu sie :) Quote
Basia&Safi Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Niestey dzis sie dowiedziałam od dawnego zjaomego ..... :( "Witam ,mam do oddania psa w dobre ręce , pół roku temu wykonałem gest dobrej woli zabrałem go ze schroniska .Pies miał długą historie pobytów w schroniskach źle ułożyło się jego życie Chciałem pomóc . Ten duży majestatyczny pies jest naprawdę przyjacielski nie wiele wymaga troszkę ciepła i wystarczy .Spokojnie bawi się z moim 6 letnim synkiem łagodny jak baranek .Pies był na podwórku którego dzielnie pilnuje i broni listonosze nie mają szans . Do końca kwietnia muszę opuścić dom który wynająłem i nie mam gdzie Go dać.Nie chce żeby wrócił po raz 4 do schroniska Jeżeli jest ktoś z dobrym sercem pomóżcie Nadaje się do pilnowania domów i firm .tel 502-156-169 Bieruń " Niestety sprawdziłam to prawda musza opuscic dom mieli mało czasu znależli mieszkaniee ale nie moga zabrac Barego :( Ten biedny psiak sercee mnie az sciska :( ich seyn sie zaprzyjaznił z psem strasznie cierpi :( a tu taki pech :(:(:( Bary wraca do schroniska :( Quote
Brysio Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!::::::::(:(:(:(:(:(:( Quote
BasiaD Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 No nie...Bary do góry ..Jak na jednego psiaka i to takiego miziastego to za dużo..Naprawdę Państwo nie mogą go zabrać?? Przecież duże pieski też mieszkają w blokach a nie tylko w domach z ogrodem... Quote
Basia&Safi Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 nie moga :( własciciel mieszkania ktore znależli do wynajecia nie zgodził sie :( dom w ktorym mieszkali własciel postanowił sprzedac mieli tam mieszkac 5 lat a poznij cos kupic :( jak tylko sie o tym dowiedziałam (wczoraj) odrazu wam dzis napisałam :( nie wiem czy sie juz przeprowadzili, czy bary jest juz w schronisku ... mam tylko nadzieje ze znajdzie wkoncu swoj dom :( Quote
kaa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Basia&Safi napisał(a):nie moga :( własciciel mieszkania ktore znależli do wynajecia nie zgodził sie :( dom w ktorym mieszkali własciel postanowił sprzedac mieli tam mieszkac 5 lat a poznij cos kupic :( jak tylko sie o tym dowiedziałam (wczoraj) odrazu wam dzis napisałam :( nie wiem czy sie juz przeprowadzili, czy bary jest juz w schronisku ... mam tylko nadzieje ze znajdzie wkoncu swoj dom :( Bary ma naprawde małe szanse na dom to już kolejny który stracił, nie ze swojej winy zresztą , on ma teraz ok. 9 lat , na tych zdjęciach z ogłoszenia z Szerloka widać że dużo przybrał na wadze , marne szanse nawet na cud. :( Quote
Recommended Posts