Brysio Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Tekast kaa ,,Marzenia Barego" Majestatyczny,dostojny 8 letni Bary,smutno patrzy zza krat,na ten świat stary. Skazany na zapomnienie w morzu bezdomności,wciąż czeka na odrobinę ludzkiej życzliwości. Bez miłości,bez domu, swojego człowieka,który by pokochał,a może gdzieś czeka ?, by otworzyć swe serce gorące i powstrzymać psie łzy potokiem płynące. Pragnie kochać i być kochany, a nie odejść,przez nikogo nie chciany ,samotny i zapomniany. www.allegro.pl/show_item.php?item=714261345 Quote
Brysio Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 www.allegro.pl/show_item.php?item=714261345 ale.gratka.pl/ogloszenie/2096859_czlowieku_tylko_ty_mozesz_odmienic.html www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,6433,Lw==.html www.4lapy.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2033&catid=4&Itemid=0 www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/czlowieku-tylko-ty-mozesz-odmienic-jego-los_1787.html katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Cz-owieku-tylko-Ty-mo-esz-odmieni-jego-los-W0QQAdIdZ148725364 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=44644 www.kokosy.pl/ogloszenie/51346 www.e-zwierzak.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.petsy.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.najpewniej.pl/anons.php?nr=57297 www.morusek.pl/ogloszenie/4855/Czlowieku-tylko-Ty-mozesz-odmienic-jego-los/ Quote
kaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 część druga ogłoszeń, czekają jeszcze na aktywacje na portalach- Łaziska, Mikołów, Orzesze i giełda ogłoszeń. Dobra wiadomość jest taka, że Bary będzie gościnnie na Rudzkiej stronie schroniska ;) . Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - Tychy - Zwierzęta Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . / Mieszaniec / Tychy - ogłoszenia na psy.elk.pl ,, Cz�owieku ,tylko Ty mo�esz odmieni� jego los...". Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Tychy Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . :: (S003971) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los. Tychy - Adin.pl Człowieku, tylko Ty możesz odmienić jego los . / Psy > Pozostałe - Tychy Quote
iwona213 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 pamietam o barym, kasiu cos wybiore z tych tekstów, ten ostatni jest super, jutro sie tym zajme bo dzis nie dam rady Quote
kaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dziękuję, kontakt podaj na Grażynkę, Tychy -tel 601- 294-064 . Quote
kaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Serdeczne dzięki :loveu: , a w który dzień ukazują się Nowiny Zabrzańskie w środę? Quote
Brysio Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Bary ma obserwatora:eviltong: moze ktos zadzwoni;) Quote
kaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Oj Baruś , kiedy Ci się wreszcie poszczęści. :roll: Quote
kaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Pisała mi rano Grażyna że nie było ani jednego telefonu w sprawie Barego. :-( Quote
kaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Na początek biedaku, :-( trzymaj się mocno i ciepło. Quote
Brysio Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Bary kochany co tam slychac, jak sie miewasz?? Quote
Brysio Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 jaka cisz:( nikt nie pamieta o Barusiu. Quote
kaa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Pamiętam i ciągle o nim myślę, tylko nie wiem jak mu jeszcze pomóc :-(:shake: Quote
kaa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 No właśnie piesku, co ,:-( odnowię Ci niebawem ogłoszenia. Quote
Brysio Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Bary nikt Cie nie odwiedza nasz lewku:-( Quote
kaa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Baruniu ledwo łapię koniec z końcem a Ty czekasz na ogłoszenia:-(. Quote
bico Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Brysio napisał(a):Bary nikt Cie nie odwiedza nasz lewku:-( Brysio...ja też ciągle odwiedzam Barunia...ale nic nie piszę, bo nic wymyślić nie mogę ani pomóc mu nie mam jak:-(:-(:-( na wspomnienie tej baby, co wzięła ze schronu Barego, a potem wyrzuciła jak śmiecia i podeptała jego i naszą nadzieję, to nóż mi się w kieszeni otwiera:angryy: może ogłosić Barego w Przyjacielu Psie lub Moim Psie? Trzeba by było się złożyć na takie ogłoszenie, ok. 150 zł, choć podobno są zniżki dla bezdomniaków:roll: Quote
Recommended Posts