Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaa napisał(a):
Jak dobrze że Baruś ma tyle odwiedzin :lol: ,z ogłoszeń jeszcze nikt nie dzwonił,ja myślę że trzeba jeszcze ciut poczekać ;). Baruś na spacerek :painting::painting::painting::painting::painting:

Ostatnio się często spotykamy Kaa ;):evil_lol:

Barusiu szukamy domku ślicznoto :thumbs::thumbs:

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan napisał(a):
Zrób i przyślij mi później nr konta i kwotę do wpłaty ;)

podał ktoś numer konta dla Lidan? Czy najpierw robimy allegro, a Lidan później wpłaca?:cool3:

Posted

Ogromne dzięki za allegro, Baruś tarzał się dzisiaj ze mną po trawie, Pianka mu zrobiła kilka fotek to na pewno wstawi , byłam oczywiście cała wylizana :loveu:. Bary czuje się dobrze, jest zadowolony tylko na tym łańcuchu.:sad: musi siedzieć.

Posted

[quote name='Brysio']ok allegro wyróznione gotowe;)

www.allegro.pl/show_item.php?item=624490436

Świetnie :happy1: Teraz trzymamy kciuki :thumbs: :kciuki: żeby jakaś litościwa dusza mająca dom i ogród wypatrzyła psiaka i uwolniła go od tego łańcucha.
Brysio, wyślij mi pw z nr swojego konta i kwotę jaką mam przelać. U mnie kasa szybko się rozchodzi :oops: więc musze takie rzeczy robić błyskawicznie ;)

Posted

Lidan napisał(a):

Brysio, wyślij mi pw z nr swojego konta i kwotę jaką mam przelać. U mnie kasa szybko się rozchodzi :oops: więc musze takie rzeczy robić błyskawicznie ;)

ja Ci już podesłałam na pw numer konta Brysio:multi:

Posted

kaa napisał(a):
Baruś tarzał się dzisiaj ze mną po trawie, Pianka mu zrobiła kilka fotek to na pewno wstawi... tylko na tym łańcuchu.:sad: musi siedzieć.

wobec tego czekamy na fotki:multi:
łańcuch...ech...:-(

Posted

Brysio napisał(a):
Piękny jestem:loveu::loveu::loveu: prawdziwy lew;)

Hmmm , masz rację jak by mu grzywę dorobił i przerobił trochę ogon, to wyglądał by jak prawdziwy lew:evil_lol: . Przynajmiej bardziej z niego lew niż a Ariela kogut:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

I to jest najsmutniejsze... Każdego psa żal, a szczególnietych tych poczciwych, spokojnych i nikomu nie wadzących bezdomniaczków. Nieodmiennie zadaję sobie pyanie: czym taki biedak "zasłużył" na taki los i traktowanie? Czym zawiniła np moja grzeczna i kochana Gapa, że ktoś wywalił ją pod las późno jesienną porą :niewiem:

Posted

Barusiu kochany na 1 hop hop:Dog_run:

wczoraj byłam w zoo i powaznie tylko grzywe Barusiowi dopiąc i będzie identyczny, jak prawdziwy LEW:evil_lol:

Posted

dana napisał(a):
Jak się czujesz lewku - Barusiu ? :loveu::loveu:

Czuje się w porządku, tylko się nudzi na tym łańcuchu.:roll: