Dana i Muszkieterowie Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 kaa napisał(a):Jak dobrze że Baruś ma tyle odwiedzin :lol: ,z ogłoszeń jeszcze nikt nie dzwonił,ja myślę że trzeba jeszcze ciut poczekać ;). Baruś na spacerek :painting::painting::painting::painting::painting: Ostatnio się często spotykamy Kaa ;):evil_lol: Barusiu szukamy domku ślicznoto :thumbs::thumbs: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Barusiu:multi: czekamy na odzew z ogłoszeń:cool3: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Lidan napisał(a):Zrób i przyślij mi później nr konta i kwotę do wpłaty ;) podał ktoś numer konta dla Lidan? Czy najpierw robimy allegro, a Lidan później wpłaca?:cool3: Quote
Brysio Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Najpierw allegro, juz się za nie biore;) Quote
Brysio Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ok allegro wyróznione gotowe;) www.allegro.pl/show_item.php?item=624490436 Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Brysio']ok allegro wyróznione gotowe;) www.allegro.pl/show_item.php?item=624490436 Huura! Jest allegro!:multi: Quote
kaa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ogromne dzięki za allegro, Baruś tarzał się dzisiaj ze mną po trawie, Pianka mu zrobiła kilka fotek to na pewno wstawi , byłam oczywiście cała wylizana :loveu:. Bary czuje się dobrze, jest zadowolony tylko na tym łańcuchu.:sad: musi siedzieć. Quote
Lidan Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Brysio']ok allegro wyróznione gotowe;) www.allegro.pl/show_item.php?item=624490436 Świetnie :happy1: Teraz trzymamy kciuki :thumbs: :kciuki: żeby jakaś litościwa dusza mająca dom i ogród wypatrzyła psiaka i uwolniła go od tego łańcucha. Brysio, wyślij mi pw z nr swojego konta i kwotę jaką mam przelać. U mnie kasa szybko się rozchodzi :oops: więc musze takie rzeczy robić błyskawicznie ;) Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Lidan napisał(a): Brysio, wyślij mi pw z nr swojego konta i kwotę jaką mam przelać. U mnie kasa szybko się rozchodzi :oops: więc musze takie rzeczy robić błyskawicznie ;) ja Ci już podesłałam na pw numer konta Brysio:multi: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 kaa napisał(a): Baruś tarzał się dzisiaj ze mną po trawie, Pianka mu zrobiła kilka fotek to na pewno wstawi... tylko na tym łańcuchu.:sad: musi siedzieć. wobec tego czekamy na fotki:multi: łańcuch...ech...:-( Quote
Brysio Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Barusiu idziemy podniesc nózkę z rana :painting: Quote
kaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 he,he ale go zmęczyłam aż się rozjechał na jednym ze zdjęć :evil_lol: Quote
Brysio Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Piękny jestem:loveu::loveu::loveu: prawdziwy lew;) Quote
kaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Brysio napisał(a):Piękny jestem:loveu::loveu::loveu: prawdziwy lew;) Hmmm , masz rację jak by mu grzywę dorobił i przerobił trochę ogon, to wyglądał by jak prawdziwy lew:evil_lol: . Przynajmiej bardziej z niego lew niż a Ariela kogut:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lidan Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ładne zdjęcia, śliczna mordeczka i figlarny wzrok :-) Przelałam 13 zł na konto Brysio. Bico dziekuję za przysłanie mr konta. Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Bary jest kochany, przytulaśny, śliczny, poczciwy...tylko domku nie ma:-( Quote
Lidan Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 I to jest najsmutniejsze... Każdego psa żal, a szczególnietych tych poczciwych, spokojnych i nikomu nie wadzących bezdomniaczków. Nieodmiennie zadaję sobie pyanie: czym taki biedak "zasłużył" na taki los i traktowanie? Czym zawiniła np moja grzeczna i kochana Gapa, że ktoś wywalił ją pod las późno jesienną porą :niewiem: Quote
Asta17 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bary pokazuj się. Później wstawię jakieś dzisiejsze fotki. ;) Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Barusiu kochany na 1 hop hop:Dog_run: wczoraj byłam w zoo i powaznie tylko grzywe Barusiowi dopiąc i będzie identyczny, jak prawdziwy LEW:evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jak się czujesz lewku - Barusiu ? :loveu::loveu: Quote
kaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dana napisał(a):Jak się czujesz lewku - Barusiu ? :loveu::loveu: Czuje się w porządku, tylko się nudzi na tym łańcuchu.:roll: Quote
Basia i Barni Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 kaa napisał(a):Czuje się w porządku, tylko się nudzi na tym łańcuchu.:roll: no to niech się szykuje kolejka na spacery :evil_lol: Quote
Recommended Posts