Brysio Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 kaa dorobilam jeszcze pare ogłoszeń i moze cos jeszcze przyjsc na maila prosze zerkij jeszcze raz;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Czy Bary będzie miał jakiś banerek ? ;) Quote
kaa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Brysio napisał(a):kaa dorobilam jeszcze pare ogłoszeń i moze cos jeszcze przyjsc na maila prosze zerkij jeszcze raz;) Przyszły jeszcze dwa ogłoszenia, a to coś jeszcze nie przyszło,jakieś duże albo wolne musi być:evil_lol: . Poproszę o banerek, to może i będzie ;) Quote
Brysio Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 heheheh:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dorobiłam kilka ogłoszeń , Ogłoszenie nr 996 - Jego wycie wciska się w uszy i rozdziera serce-Bary skazany na dożywocie na łańcuchu! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Adopcje Ps�w ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Ogłoszenia Najpewniej.pl - Bary skazany na dożywocie na łańcuchu!-Uratuj!Daj dom! - Wielorasowe Jego wycie wciska si� w uszy i rozdziera serce-Bary skazany / Mieszaniec / Ruda �l�ska - og�oszenia na psy.elk.pl Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Na akceptację czeka na Ruda Śląska com. i adopcje.org , niebawem będzie na stronie schroniska (bo go tam brakowało),:roll: , Pianka możesz nam go jeszcze na naszą klasę wrzucić :confused: . No i Allegro by się zdało choćby zwykłe. Quote
Pianka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kaa napisał(a):, Pianka możesz nam go jeszcze na naszą klasę wrzucić :confused: . jest tam juz od dawna:lol: tak samo na cafeanimal.pl:eviltong: juz brakuje chyba tylko allegro. Quote
Brysio Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Cholera w tej chwili nie mogę sobie pozwolic na allegro;( prosimy o allegro!!! Quote
Brysio Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Barusiu kochany co tam u Ciebie?? Ja mogę zrobic tylko takie zwykle allegro ale przydało by sie wyróznione:oops: Quote
Lidan Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Może ktoś szybko zrobić mu allegro? Ja pokryję koszty ogłoszenia. Mi zabiera to mnóstwo czau a i tak nie wychodzi tak jakbym chciała :oops: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Nie potrafię :oops: Odwiedzam Barusia , ma śliczny pyszczek , tylko smutny.. Jak on się czuje ? Quote
Brysio Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Lidan napisał(a):Może ktoś szybko zrobić mu allegro? Ja pokryję koszty ogłoszenia. Mi zabiera to mnóstwo czau a i tak nie wychodzi tak jakbym chciała :oops: mogę zrobic allegro, takie wyroznione kosztuje jakos 13 zł Quote
gibon301 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 on taki labkowaty trochę :razz: śliczny... Quote
Lidan Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Brysio napisał(a):mogę zrobic allegro, takie wyroznione kosztuje jakos 13 zł Zrób i przyślij mi później nr konta i kwotę do wpłaty ;) Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Barusiu, oby był odzew z tak wielu ogłoszeń:multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Barusiu ,trochę spacerowania Ci się przyda , piesku ! :loveu::loveu: :Dog_run: Quote
kaa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jak dobrze że Baruś ma tyle odwiedzin :lol: ,z ogłoszeń jeszcze nikt nie dzwonił,ja myślę że trzeba jeszcze ciut poczekać ;). Baruś na spacerek :painting::painting::painting::painting::painting: Quote
Lidan Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Żal psiaka, który po tylu cierpieniach trafił na łańcuch. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku :kciuki: Quote
Recommended Posts