Lionees Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='clo']sluchaj a nie masz na teraz jeszcze jednego miejsca wolnego?:)) Nie mam,jestem juz zapsiona po uszy:diabloti: Fotki z domku letniskowego dla psiaków;) Quote
fizia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ooo no proszę, nawet letni domek mają:loveu: Quote
clo Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 piekne zdjecia!reniu alez on ma u ciebie cudnie:))ja jak zwykle ponowie monotematycznie swoje pytanie jak pilkarzyk stoji z ogloszeniami?ma allgero wciaz aktulane?monika poprosze nr konta jak cos bo prosze bys caly czas wyrozniala maxymalnie mu to allegro a ja bede placic.cafeanimal ,alegratke tez ma?gumtree?musi sie domek w koncu znalezc..ja wciaz czekam na telefon ten jeden jedyny.. Quote
clo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ponawiam pytanie czy allegro nadal aktualne?trzeba by dodac nowe fotki Quote
fizia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Myślę, ze allegro aktualne, bo wszyscy zakładający aukcję nad tym czuwają ;) Ja już zrobiłam nowe ogoszenia na tych innych stronach - z nowymi zdjęciami.. Ale narazie cisza... Quote
fizia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Zapraszamy na wątki dziewczyn, które wczoraj wyjechały ze schroniska Owczarkowata *KENNA*- 1 dzien w hoteliku, a już wielki dług!! PROSIMY O POMOC!! Maleńki kłębek nieszczęścia - *DIVA* - prosi o wsparcie finansowe i Dom!! Quote
Recommended Posts