Energy Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Musi się spodobać i oby to był super dom:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
necia25 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 truskawa144 napisał(a):Trzymam kciuki:loveu: ja również:thumbs: Quote
fizia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Eghh bidusie... Pewnie nie będą nigdy super odważni, ale jestem pewna, że dadzą swojemu Człowiekowi mnóstwo radości i miłości Quote
Lionees Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='clo']no maly mam nadzieje,ze sie spodobasz.Reniu a jak tam pilkarzyk postepy robi? Nie koniecznie:shake:.W domu jest fajnym,normalnym psiakiem,natomiast na dworku jest bojący.Coś puknie,stuknie,albo jakieś krzyki usłyszy,albo w ogóle jakis głośny dźwięk,to podkula ogon i z niepokojem w oczach odwraca główkę i patrzy czy jestem.Niestety udziela mu sie ta strachliwość od Tosi,bo ona na dworze tez jest cykor przeokropny.Nawet jak on czegoś nie wyłapie,to jak Tosia sie wystraszy,to on też.Mógłby iść już w sobotę do swojego domku,wtedy szybciej wyzbyłby się odruchów strachu(ale na pewno nie będzie to super odważny psiak),bo przy Tosi to on za bardzo się nie zsocjalizuje:shake: Quote
monika083 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 chlopak potrzebuje czasu...jeszcze bedzie postrachem okolicznych psiakow:evil_lol: z naszym Brunusiem bynajmniej tak jest :) tez sie z poczatku i wrony bal a teraz bohater wielki,ale jest z nami juz prawie poltora roku ,a przez dobre 6-8 msc byl jednym wielkim cykorem,a do tego bal sie tz-a,jak z pracy wracal i szedl odrazu brunka powitac i ucalowac to ten na plecy,a teraz pierwszy leci do drzwi i buziaki rozdaje. Quote
clo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 reniu pani mi napisala ze bedzie jednak o 9 rano..9maja..czy pilkarzyk juz zaszczepiony?:)jesli tak to prosze o pw ile mam przelac kasy:)mam nadzieje,ze pieniazki za hotelik doszly Quote
Lionees Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Pieniążki doszły,dziękuję:loveu: Piłkarzyk zaszczepiony i ma założoną książeczkę.Szczepienie p/wirusowe-35zł Quote
Lionees Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jestesmy już po wizycie Pani Beaty i jej męża.Piłkarzyk został u nas,bo...troche jest duży i agresywny do innych psów,a oni mają już w domu psa.Popytają się wśród rodziny,bo są tacy,którzy planują wzięcie jakiegoś psiaka.Zobaczymy...i czekamy :roll: Quote
clo Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ehh..on duzy?!to co oni sobie mysleli ze to york...pilkarzyk jak dla mnie to jest piesek mini..ehh no nic to trzeba znow pilnie oglaszac naszego pieknisia!czy on ma aktualne allegro?moglabym prosic kogos o zrobienie allegro dla malucha?z wyroznieniami itd?chyba moana albo dorcass mu robily.. a jak to agresywny on ci sie rzuca na psiaki? Quote
fizia Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 o kurcze.... a myślałam, że już jest w drodze do domu...:-( Quote
luka1 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 jaki tam agresywny - nawet wrona się go nie boi. Państwo chyba szukają glizdę. Quote
Energy Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Przepraszm, a jakiej wielkości jest piłkarz:cool3: Quote
clo Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 do polowy lydki.jest malutki i drobny wazy 12kg jak go renia u weta warzyla.ponawiam pytanie czy ktos moze zrobic pilkarzykowi wyroznione allegro i inne ogloszenia?ja moge zaplacic za to wyroznienie.dane kontaktwoe do ogloszenia tel 509 173 446 mail upendo@op.pl allegro pilnie potrzebne! Quote
monika083 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 clo napisał(a):do polowy lydki.jest malutki i drobny wazy 12kg jak go renia u weta warzyla.ponawiam pytanie czy ktos moze zrobic pilkarzykowi wyroznione allegro i inne ogloszenia?ja moge zaplacic za to wyroznienie.dane kontaktwoe do ogloszenia tel 509 173 446 mail upendo@op.pl allegro pilnie potrzebne! ja moge zrobic ,ale nie stac mnie juz na wyroznienie niestety ,ostatnio troche porobilam ogloszen i juz mam spory rachunek:oops: jesli clo mozesz je zasponsorowac to zrobie bez problemu ,potrzebuje tylko tekst do ogloszenia Quote
clo Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 przejrzalam wlasnie watek i przypomnialam sobie ,ze moana robila pilkarzykowi allgero jest ju zakonczone co prawda ale tekst byl sliczny i mozna by teraz dodac nowe zdjecia od reni z domu:)poprosilam moane czy moglaby je odtworzyc jesli sie zgodzi to super i wtedy bym monika ciebie poprosila zebys zrobila allegro dla np gufiaka albo lajki naszje bo nie wiem czy maja..i im bym najwyzej zasponsorowala jesli moana sie zgodzi zrobic znow pilkarzykowi czekam na jej odp:) Quote
fizia Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Odnowiłam gumtree *PIŁKARZ* - mix Sheltie - cudowny, kochany, młody psiak!!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Oto cudowny psiak - PIŁKARZ W wieku 5 miesięcy znalazł się w schronisku...to było w czerwcu 2006 roku... Minęły prawie 3 lata... 3 lata w niewielkim boskie... 3 lata bez miłości, bez czułości, bez zabawy, bez poczucia bezpieczeńtwa... 3 lata nadziei, że może w końcu ktoś z odwiedzających schronisko wybierze właśnie Jego... Imię Piłkarz dostał dlatego, że lubi bawić się miskami i podrzuca je, jakby były piłką Nie wiemy jakie było te 5 miesięcy Jego życia, zanim trafił do schroniska, ale chyba nie było zbyt różowo, bo Piłkarz boi się gwałtownych ruchów.. Musieliśmy dać temu cudnemu psiakowi szansę! Od wczoraj, dzieki Dobrym Aniołom - Piłkarz jest już w Domu Tymczasowym Cudo, a nie pies Jest niewielki, nadaje sie na kolanka na zdjeciach wyglada na duzo wiekszego niz w rzeczywistosci, siega do polowy lydki, zdecydowanie ponizej kolana. Waży 12 kg Jest sliczny!! Wyglądem przypomina owczarka Sheltie Mimo tego, co przeszedł patrzy na człowieka w wielką ufnością. Jest kochany, grzeczny i spokojny. Wszystko Go interesuje - ale jest jeszcze nieśmiały i boi się gwałtownych ruchów... Zachowuje czystość w mieszkaniu. Dobrze dogaduje się z innymi psami. Jest zdrowy, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i chorobom zakaźnym Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domu dla Piłkarza !!!! Obecnie jest w Sochaczewie koło Warszawy. Istnieje możliwośc pomocy w transporcie do nowego Domu! telefon pod którym można uzyskać informacje o tym psiaku Klaudia nr tel 509 -173 446 mailto:upendo@op.pl "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
Lionees Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 W tym tygodniu przyjdzie do mnie Luka z aparatem,to porobimy Piłkarzykowi ładne,profesjonalne zdjęcia,będą do allegro. Quote
MyrkurDagur Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zaznaczam wątek. Przyciągnął mnie tu bannerek Piłkarza :loveu: Jego nadzwyczaj pozytywny i piękny pychol :loveu: Quote
Recommended Posts