Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clo']no maly mam nadzieje,ze sie spodobasz.Reniu a jak tam pilkarzyk postepy robi?
Nie koniecznie:shake:.W domu jest fajnym,normalnym psiakiem,natomiast na dworku jest bojący.Coś puknie,stuknie,albo jakieś krzyki usłyszy,albo w ogóle jakis głośny dźwięk,to podkula ogon i z niepokojem w oczach odwraca główkę i patrzy czy jestem.Niestety udziela mu sie ta strachliwość od Tosi,bo ona na dworze tez jest cykor przeokropny.Nawet jak on czegoś nie wyłapie,to jak Tosia sie wystraszy,to on też.Mógłby iść już w sobotę do swojego domku,wtedy szybciej wyzbyłby się odruchów strachu(ale na pewno nie będzie to super odważny psiak),bo przy Tosi to on za bardzo się nie zsocjalizuje:shake:

Posted

chlopak potrzebuje czasu...jeszcze bedzie postrachem okolicznych psiakow:evil_lol:
z naszym Brunusiem bynajmniej tak jest :) tez sie z poczatku i wrony bal a teraz bohater wielki,ale jest z nami juz prawie poltora roku ,a przez dobre 6-8 msc byl jednym wielkim cykorem,a do tego bal sie tz-a,jak z pracy wracal i szedl odrazu brunka powitac i ucalowac to ten na plecy,a teraz pierwszy leci do drzwi i buziaki rozdaje.

Posted

reniu pani mi napisala ze bedzie jednak o 9 rano..9maja..czy pilkarzyk juz zaszczepiony?:)jesli tak to prosze o pw ile mam przelac kasy:)mam nadzieje,ze pieniazki za hotelik doszly

Posted

Jestesmy już po wizycie Pani Beaty i jej męża.Piłkarzyk został u nas,bo...troche jest duży i agresywny do innych psów,a oni mają już w domu psa.Popytają się wśród rodziny,bo są tacy,którzy planują wzięcie jakiegoś psiaka.Zobaczymy...i czekamy :roll:

Posted

ehh..on duzy?!to co oni sobie mysleli ze to york...pilkarzyk jak dla mnie to jest piesek mini..ehh no nic to trzeba znow pilnie oglaszac naszego pieknisia!czy on ma aktualne allegro?moglabym prosic kogos o zrobienie allegro dla malucha?z wyroznieniami itd?chyba moana albo dorcass mu robily..

a jak to agresywny on ci sie rzuca na psiaki?

Posted

do polowy lydki.jest malutki i drobny wazy 12kg jak go renia u weta warzyla.ponawiam pytanie czy ktos moze zrobic pilkarzykowi wyroznione allegro i inne ogloszenia?ja moge zaplacic za to wyroznienie.dane kontaktwoe do ogloszenia tel 509 173 446 mail upendo@op.pl

allegro pilnie potrzebne!

Posted

clo napisał(a):
do polowy lydki.jest malutki i drobny wazy 12kg jak go renia u weta warzyla.ponawiam pytanie czy ktos moze zrobic pilkarzykowi wyroznione allegro i inne ogloszenia?ja moge zaplacic za to wyroznienie.dane kontaktwoe do ogloszenia tel 509 173 446 mail upendo@op.pl

allegro pilnie potrzebne!

ja moge zrobic ,ale nie stac mnie juz na wyroznienie niestety ,ostatnio troche porobilam ogloszen i juz mam spory rachunek:oops:
jesli clo mozesz je zasponsorowac to zrobie bez problemu ,potrzebuje tylko tekst do ogloszenia

Posted

przejrzalam wlasnie watek i przypomnialam sobie ,ze moana robila pilkarzykowi allgero jest ju zakonczone co prawda ale tekst byl sliczny i mozna by teraz dodac nowe zdjecia od reni z domu:)poprosilam moane czy moglaby je odtworzyc jesli sie zgodzi to super i wtedy bym monika ciebie poprosila zebys zrobila allegro dla np gufiaka albo lajki naszje bo nie wiem czy maja..i im bym najwyzej zasponsorowala jesli moana sie zgodzi zrobic znow pilkarzykowi czekam na jej odp:)

Posted

Odnowiłam gumtree

*PIŁKARZ* - mix Sheltie - cudowny, kochany, młody psiak!!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa

Oto cudowny psiak - PIŁKARZ

W wieku 5 miesięcy znalazł się w schronisku...to było w czerwcu 2006 roku...

Minęły prawie 3 lata...

3 lata w niewielkim boskie...

3 lata bez miłości, bez czułości, bez zabawy, bez poczucia bezpieczeńtwa...

3 lata nadziei, że może w końcu ktoś z odwiedzających schronisko wybierze właśnie Jego...

Imię Piłkarz dostał dlatego, że lubi bawić się miskami i podrzuca je, jakby były piłką

Nie wiemy jakie było te 5 miesięcy Jego życia, zanim trafił do schroniska, ale chyba nie było zbyt różowo, bo Piłkarz boi się gwałtownych ruchów..

Musieliśmy dać temu cudnemu psiakowi szansę!

Od wczoraj, dzieki Dobrym Aniołom - Piłkarz jest już w Domu Tymczasowym

Cudo, a nie pies

Jest niewielki, nadaje sie na kolanka na zdjeciach wyglada na duzo wiekszego niz w rzeczywistosci, siega do polowy lydki, zdecydowanie ponizej kolana.
Waży 12 kg
Jest sliczny!!
Wyglądem przypomina owczarka Sheltie

Mimo tego, co przeszedł patrzy na człowieka w wielką ufnością.

Jest kochany, grzeczny i spokojny.
Wszystko Go interesuje - ale jest jeszcze nieśmiały i boi się gwałtownych ruchów...

Zachowuje czystość w mieszkaniu.

Dobrze dogaduje się z innymi psami.

Jest zdrowy, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i chorobom zakaźnym

Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domu dla Piłkarza !!!!

Obecnie jest w Sochaczewie koło Warszawy.

Istnieje możliwośc pomocy w transporcie do nowego Domu!

telefon pod którym można uzyskać informacje o tym psiaku
Klaudia nr tel 509 -173 446
mailto:upendo@op.pl

"Oddam Ci całą moją miłość,

Oddam Ci całe moje serce,

Oddam Ci nawet moją dusze,

Tylko mnie przytul, weź na ręce.

Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy,

Wtulę swój nosek w Twoje ramię,

Przyrzeknę wierność już na zawsze ...

A tej przysięgi nic nie złamie.

Więc daj mi tę ostatnią szansę,