Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
ja nie dostalam zadnego zaswiadczenia o wsciekliznie od ihabe jak mi go przekazywala i z tego co wiem ona w schronie tez takiego nie dostal:(..

Kierownik i 2 pracowników twierdzi że zaświadczenie wyszło razem z psem. Więc ja już nie wiem.
Jak się nie znajdzie to trzeba będzie zrobić duplikat najwyżej.

Posted

no ja nic nie dostalam..:)wiec jesli mozna zrobic duplikat i przeslac go renatce byloby super:)no i na wirusowki w takim razie trzeba go doszczepic..bo ta Pani grazyna jej b.zalezy zeby byl doszczepiony..da rade Reniu?i daloby rade ten duplikat wyslac tak zeby na 9maja byl jak przyjada go ogladac?:)

ja mam tylko zaswiadczenie kajki:)

Posted

Wątpię czy da rade na 9 maja bo w schronisku będę dopiero prawdopodobnie 5-6 maja. No ale zobaczymy.

To zaświadczenie to mały świstek,mógł się gdzieś zawieruszyć.
Sprawdźcie dokładnie. Przed chwilą znowu dzwoniłam do kierownika i jest pewny na 110% że zaświadczenie dał.

Posted

[quote name='clo']pilkarz sie przypomina prosi o wspracie na hotelik!:)

jak tam reniu maly sie miewa?
Wróciliśmy dopiero z dworu.Piłkarzyka tresuję ile wlezie:cool3: i popatrzcie na efekty.Mamy opanowane juz sikanie zsynchronizowane:evil_lol:.Piki i Tosia sikają na komendę:"zrób siku":eviltong:

Jestem piękny...;)

Najpiękniejszy...:loveu:

Tosia prosi o buzi:cool3:...no i dostała,ale ja już nie zdążyłam pstryknąć:watpliwy:;)

Zgadnijcie kogo zobaczył?:razz:

Posted

Ano swoje piękne odbicie:loveu:

Zaszczepię go we wtorek,bo teraz mam trochę roboty,bo w poniedziałek mam gości (urodziny syna).Opłata była do końca kwietnia,ale jeszcze sprawdzę.

Posted

alez piekne fotki!!!i jak mu sie mordka smieje:)kochany maluch..mam taka nadzieje,ze sie spodoba pani Beacie..on zasluzyl na domek najlepszy z najlepszych!:))to sprawdz reniu dokladnie co i jak z tymi oplatami:)

Posted

[quote name='clo']alez piekne fotki!!!i jak mu sie mordka smieje:)kochany maluch..mam taka nadzieje,ze sie spodoba pani Beacie..on zasluzyl na domek najlepszy z najlepszych!:))to sprawdz reniu dokladnie co i jak z tymi oplatami:)
Sprawdziłam-do końca kwietnia;)

Posted

no ba reniu!!!do ciebie zawsze przyjezdza jakis psiak odemnie:))wiec od razu sie szykuj na kolejnego;)mam nadzieje,ze sie jej spodoba:)pieniazki wplace jak najszybciej:)

Posted

pani potwierdzila,ze zjawi sie u ciebie reniu 9maja o godz 7.30-8...i tu wlasnie jest problem bo nie wiem czy ma na mysli rano czy wieczor:P:crazyeye::crazyeye: zapytalam ja i czekam na odp ale watpie by rano..;) jak moge na pw prosic reniu twoj dokladny adres zeby podac pani:)

Posted

rany Reniu..Pani odpisala czy moglaby byc u Ciebie miedzy 7.30-8 rano 9maja?.....:crazyeye::roll: kurcze nei chce cie stawiac w niewygodnej sytuacji..

Posted

clo napisał(a):
rany Reniu..Pani odpisala czy moglaby byc u Ciebie miedzy 7.30-8 rano 9maja?.....:crazyeye::roll: kurcze nei chce cie stawiac w niewygodnej sytuacji..

Może być ;).My i tak rano wstajemy,bo przecież trzeba z psiakami na dwór wyjść:).
Już Ci piszę adres na pw;)

Posted

nie wiem..mam nadzieje ,ze tak bo to by duzo z transportem ulatwilo..ale nie wiem ja z nia gadalam przez tel raz a potem mailowo wiec reniu bedziesz musiala troche ich wybadac;)bede do ciebie dzwonic to mi powiesz czy akceptujesz;)