truskawa144 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 clo napisał(a):ja nie dostalam zadnego zaswiadczenia o wsciekliznie od ihabe jak mi go przekazywala i z tego co wiem ona w schronie tez takiego nie dostal:(.. Kierownik i 2 pracowników twierdzi że zaświadczenie wyszło razem z psem. Więc ja już nie wiem. Jak się nie znajdzie to trzeba będzie zrobić duplikat najwyżej. Quote
clo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 no ja nic nie dostalam..:)wiec jesli mozna zrobic duplikat i przeslac go renatce byloby super:)no i na wirusowki w takim razie trzeba go doszczepic..bo ta Pani grazyna jej b.zalezy zeby byl doszczepiony..da rade Reniu?i daloby rade ten duplikat wyslac tak zeby na 9maja byl jak przyjada go ogladac?:) ja mam tylko zaswiadczenie kajki:) Quote
truskawa144 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Wątpię czy da rade na 9 maja bo w schronisku będę dopiero prawdopodobnie 5-6 maja. No ale zobaczymy. To zaświadczenie to mały świstek,mógł się gdzieś zawieruszyć. Sprawdźcie dokładnie. Przed chwilą znowu dzwoniłam do kierownika i jest pewny na 110% że zaświadczenie dał. Quote
Lionees Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Mogę go zaszczepić na wirusówki,żaden problem;) Quote
clo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 to ja szczepionko poprosze raz;) Reniu ty mi przypomnij jak bedzie termin placenia za hotelik bo wiesz,ze ja jestem roztrzepaniec;P Quote
clo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 pilkarz sie przypomina prosi o wspracie na hotelik!:) jak tam reniu maly sie miewa? Quote
Lionees Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='clo']pilkarz sie przypomina prosi o wspracie na hotelik!:) jak tam reniu maly sie miewa? Wróciliśmy dopiero z dworu.Piłkarzyka tresuję ile wlezie:cool3: i popatrzcie na efekty.Mamy opanowane juz sikanie zsynchronizowane:evil_lol:.Piki i Tosia sikają na komendę:"zrób siku":eviltong: Jestem piękny...;) Najpiękniejszy...:loveu: Tosia prosi o buzi:cool3:...no i dostała,ale ja już nie zdążyłam pstryknąć:watpliwy:;) Zgadnijcie kogo zobaczył?:razz: Quote
Lionees Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ano swoje piękne odbicie:loveu: Zaszczepię go we wtorek,bo teraz mam trochę roboty,bo w poniedziałek mam gości (urodziny syna).Opłata była do końca kwietnia,ale jeszcze sprawdzę. Quote
clo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 alez piekne fotki!!!i jak mu sie mordka smieje:)kochany maluch..mam taka nadzieje,ze sie spodoba pani Beacie..on zasluzyl na domek najlepszy z najlepszych!:))to sprawdz reniu dokladnie co i jak z tymi oplatami:) Quote
Lionees Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='clo']alez piekne fotki!!!i jak mu sie mordka smieje:)kochany maluch..mam taka nadzieje,ze sie spodoba pani Beacie..on zasluzyl na domek najlepszy z najlepszych!:))to sprawdz reniu dokladnie co i jak z tymi oplatami:) Sprawdziłam-do końca kwietnia;) Quote
Lionees Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Jakby Piłkarzyk spodobał sie Pani Beacie i by go wzięła,to przyjeżdża jakis psiak na jego miejsce? Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 no ba reniu!!!do ciebie zawsze przyjezdza jakis psiak odemnie:))wiec od razu sie szykuj na kolejnego;)mam nadzieje,ze sie jej spodoba:)pieniazki wplace jak najszybciej:) Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 pani potwierdzila,ze zjawi sie u ciebie reniu 9maja o godz 7.30-8...i tu wlasnie jest problem bo nie wiem czy ma na mysli rano czy wieczor:P:crazyeye::crazyeye: zapytalam ja i czekam na odp ale watpie by rano..;) jak moge na pw prosic reniu twoj dokladny adres zeby podac pani:) Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 rany Reniu..Pani odpisala czy moglaby byc u Ciebie miedzy 7.30-8 rano 9maja?.....:crazyeye::roll: kurcze nei chce cie stawiac w niewygodnej sytuacji.. Quote
fizia Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Tak się właśnie zastanawiałam jak tu zdrobnić Piłkarz - i proszę PIKI :loveu: Słodziak z Niego!!!!:loveu: Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 clo napisał(a):rany Reniu..Pani odpisala czy moglaby byc u Ciebie miedzy 7.30-8 rano 9maja?.....:crazyeye::roll: kurcze nei chce cie stawiac w niewygodnej sytuacji.. Może być ;).My i tak rano wstajemy,bo przecież trzeba z psiakami na dwór wyjść:). Już Ci piszę adres na pw;) Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A jak tej pani Piki się spodoba to co? Zabiorą go od razu???:-o:roll: Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 adres wyslalam do Pani..teraz trzeba trzymac kciukasy! Quote
clo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 nie wiem..mam nadzieje ,ze tak bo to by duzo z transportem ulatwilo..ale nie wiem ja z nia gadalam przez tel raz a potem mailowo wiec reniu bedziesz musiala troche ich wybadac;)bede do ciebie dzwonic to mi powiesz czy akceptujesz;) Quote
clo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 no maly mam nadzieje,ze sie spodobasz.Reniu a jak tam pilkarzyk postepy robi? Quote
Recommended Posts