Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
A myślicie, że lepsza taka kropelka, do wciskania w skórę czy może spray?

Jeśli chodzi o fiprex to jest tylko w kroplach, ale jak dawniej używałam frontline to też wolałam kropelkę:p

Posted

to ten fiprex jest duzo tanszy od frontline,we wrocku za pipetke zaplacilam 37zl(dla duzych psow)

wracajac do tematu wyslalam Sylwi (adoptowala fibi od Was) watek Pilkarza,ma popytac znajomych ,jakas jej znajoma wlasnie szuka psa.
On jest taki slodki ,ze musi znalezc szybko dom:loveu:

na poczatku maja wspomoge go finansowo.

Posted

monika083 napisał(a):
to ten fiprex jest duzo tanszy od frontline,we wrocku za pipetke zaplacilam 37zl(dla duzych psow)

wracajac do tematu wyslalam Sylwi (adoptowala fibi od Was) watek Pilkarza,ma popytac znajomych ,jakas jej znajoma wlasnie szuka psa.
On jest taki slodki ,ze musi znalezc szybko dom:loveu:

na poczatku maja wspomoge go finansowo.

Tak jest dużo tańszy, a ma taki sam składnik.
Jest śliczny, oby szybko grzał doopkę we własnym domu:lol:

Posted

Mam foty i kilka WAŻNYCH info o Piłkarzyku:cool3:
Na kanapy włazi i złazi bez problemu;)...

Z psami zgadza sie bez problemu...narazie:cool3:

Gdy jest przy mnie,zaczyna pokazywać zęby i ostro warczeć,gdybym go puściła,byłaby walka na całego:crazyeye:

Posted

Tu znowu patrzy "z pod byka"na moje psy:roll:

I znowu warczenie i szczerzenie zębów na poważnie,bo mój pies podszedł bliżej...

Odpoczynek,bo psy odeszły;)

Ale tak w ogóle to przeciez przekochany i cudowny psiak:loveu:

Posted

hehe no to ladnie;)mam nadzieje,ze Pani sie nie wystraszy jak zobaczy takie zebicha na wierzchu;P narazie czekam na wiesci od pani i mam z nia pozostac w kontakcie mailowym:)a potem ma przyjechac odwiedzic renie i zobaczyc pilkarzyka no ale zobaczymy co i jak sie potoczy:)))

ja polaczylam 2 specyfiki obroza plus krople bo slyszalam ze wlasnie to daje maximum ochrony ale juz sama nie wiem moj kocur np ma obrozke,i wiecie skad wczoraj mu kleszcza wyciagalam....prosto z pod ogonka...no wbil mu sie centralnie w sama dupke!!!czego takiego jeszcze nie widzialam!:crazyeye:ale sie rudy na mnie wsciekl...:diabloti:

Posted

śliczny :loveu:

[quote name='fizia']A myślicie, że lepsza taka kropelka, do wciskania w skórę czy może spray?
myślę, że ten środek w kropelkach jest w praktyce lepszy - ja kupiłam właśnie Fiprex dla moich sunieczek ...

Posted

No ładnie - cudo z charakterkiem :)

Ale ja bym tez broniła Renatki na Jego miejscu, w koncu to wybawicielka :)

Śliczny jest!

Jakbym moją Śrubkę widziała - też żaden pies nie może podejśc :)

Posted

Piękny z niego psiak i z charakterkiem:evil_lol:
Ale moje suńki też takie zębiska pokazują u mnie na rękach, zwłaszcza siostrzyczki tak na siebie warczą:diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
Prześlijcie mi tą wściekliznę i jak ma to inne szczepienia

Zaświadczenie przecież pojechało razem z Piłkarzem. Nie został w końcu doszczepiony na wiry bo się zrobiło małe zamieszanie ale zaświadczenie dostał,specjalnie dzwoniłam do kierownika z tym pytaniem: "Osoba odbierająca dostała zaświadczenie".

Posted

[quote name='truskawa144']Zaświadczenie przecież pojechało razem z Piłkarzem. Nie został w końcu doszczepiony na wiry bo się zrobiło małe zamieszanie ale zaświadczenie dostał,specjalnie dzwoniłam do kierownika z tym pytaniem: "Osoba odbierająca dostała zaświadczenie".
To powinna je mieć,bo Clo przywiozła mi Piłkarzyka bez zaświadczenia.

Posted

[quote name='monika083']no ,na tych fotkach na sofie widac ,ze maluni jest ,
strasznie slodki ,zeby tylko szybko sie domek znalazl
Taki maluni to on nie jest,bo sofa wielka:cool3:
No ale wielkolud też nie;).Taki przed kolano,ale jest drobnej budowy.Pewnie coś koło 12kg waży.Później go zważę i zmierzę:smile:

Posted

ja nie dostalam zadnego zaswiadczenia o wsciekliznie od ihabe jak mi go przekazywala i z tego co wiem ona w schronie tez takiego nie dostal:(..

dzis dostalam maila od pani z wczoraj zainteresowanej pilkarzem:)
Witam Panią
Piesek się podoba zwłaszcza mojej mężowi, który stwierdził, że sympatyczny kundelek. Będziemy w Warszawie 9 i 10 maja, jutro będę rozmawiać z siostrą i przypuszczam, że chcielibyśmy go zobaczyć w niedzielę popołudniu. Dokładny termin wskaże w przyszłym tygodniu. Co do szczerzących ząbków to domysliłam się że chodzi o zwykłą psią zazdrość. Pozdrawiam Beata Kuszczak