clo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 hehe no piki jest grzeczny chlopak ale gentelman nie za bardzo...tak porzucic dame swego serca..dla drugiego chlopa...ehhh..:P lidan super allegro!dzieki! musi sie domek dla pikiego znalezc w koncu najlepszy!ta ostatnia fotke nowa od reni z usmiechnietym pychem mozna by do aukcji dodac.trzeba tez oglosic pikiego na alegratce ,gumtree i cafeanimal reniu postaram sie jutro lub pojutrze przelac za pikiego dobrze?tylko tam cos jeszcze za szczepienia bylo prawda?a ja zapomnialam ile... a i przypominam jesli ktos moglby nas wspomoc w oplacaniu pikiego to serdecznie prosze! Quote
monika083 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 u mnie wyskakuje Piki w allegro ,czasami tak jest ,ze na samym poczatku u niektorych widac jeszcze poprzednie zdjecie Quote
clo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 uppss..tylko jest jedno ale w allegro pilkarzyka...jako zdjecie glowne zostalo zdjecie divy..i zdjecie divy jest etz na dole storny wiec moze sie komus pomieszac o ktorego psa chodzi..da sie to zmienic? Quote
Lidan Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Od samego początku zmieniałam wszystkie zdjęcia Divy na Piłkarza. Nie wiem dlaczego jeszcze przez jakiś czas na końcu było zdjęcie Divy :roll: Może w pamięci jakiejś zostało? Na drugi dzień już było dobrze i chyba nadal jest ok :???: Nikt nie dzwonił w sprawie pieska? Quote
fizia Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Chyba nie, w każdym razie nikt nie pisał... Quote
fizia Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Odnawiam te ogloszenia i odnawiam - gdzie ta kolejka?:mad: Quote
Lionees Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='fizia']Odnawiam te ogloszenia i odnawiam - gdzie ta kolejka?:mad: No właśnie,gdzie?:mad: Przecież Piki jest piękny:loveu:,same zobaczcie...dzisiejsze fotki;) Tu z Dżerusiem i z Tosią Tu z Tosią Tu z Dżerym:razz: I tu z Dżerym-koledzy są nierozłączni prawie:cool3: W trakcie spożywania trawy:p Quote
Lionees Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Czasami już sił brak na bieganie:razz: Ale się nie poddaje i ...biega dalej:evil_lol: Ludzie są ślepi:shake:...przecież to cudny psiak:loveu: Quote
fizia Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Cudo!!!:loveu: Zdjęcia śliczne, podmieniam co jakiś czas w ogłoszeniach Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dzień dobry Piłkarzu buszujący w trawie :loveu: Quote
Energy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja też mocno wierzę, że znajdzie się domek dla Piłkarzyka. Cudny jest:loveu: Quote
clo Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 znajdzie sie domke ja goraco w to wierze mysle,ze mozna by tytul do allegro dac taki pilkarzy z domu tymczasowego szuka domu stalego albo cos w tym stylu?zeby podkreslic ze on jets w dt ze duzo o nim wiemy ze jest dobrze wychowany itd ludzie chetniej zdecydowanie takie psiaki biora.znajdziemy mu dom najlepszy Quote
Lidan Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zmieniłam tytuł (choć to nie było łatwe bo można tam umieścić tylko 50 znaków) i dodałam jeszcze kilka miłych słów na temat Piłkarza w tekście. Quote
Lidan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ogłoszenie Piłkarza wyświetliło się już 300 razy i nadal jest jeden obserwator. Quote
Lidan Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Rozumiem, że cisza oznacza brak jakiegoś kontaktu w sprawie Piłkarza? Gdzie ci ludzie mają oczy :???: Toć trudno o piękniejszego psiaka na dogo :razz: Quote
fizia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 No jakaś dziwna cisza... Tez tego nei rozumiem... Ale nie poddajemy się, Domek musi się znaleźć! Quote
dorcass Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Lidan dodaj moze wiecej zdjec na allegro. PIki ma super zdjecia w trawie, i moze by tak od czasu do czasu podmieniac jego zdjecie główne? ja widze po sowich psach, nudza sie te same zdjecia i opisy... Quote
Recommended Posts