Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe no piki jest grzeczny chlopak ale gentelman nie za bardzo...tak porzucic dame swego serca..dla drugiego chlopa...ehhh..:P

lidan super allegro!dzieki!

musi sie domek dla pikiego znalezc w koncu najlepszy!ta ostatnia fotke nowa od reni z usmiechnietym pychem mozna by do aukcji dodac.trzeba tez oglosic pikiego na alegratce ,gumtree i cafeanimal reniu postaram sie jutro lub pojutrze przelac za pikiego dobrze?tylko tam cos jeszcze za szczepienia bylo prawda?a ja zapomnialam ile...

a i przypominam jesli ktos moglby nas wspomoc w oplacaniu pikiego to serdecznie prosze!

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uppss..tylko jest jedno ale w allegro pilkarzyka...jako zdjecie glowne zostalo zdjecie divy..i zdjecie divy jest etz na dole storny wiec moze sie komus pomieszac o ktorego psa chodzi..da sie to zmienic?

Posted

Od samego początku zmieniałam wszystkie zdjęcia Divy na Piłkarza. Nie wiem dlaczego jeszcze przez jakiś czas na końcu było zdjęcie Divy :roll: Może w pamięci jakiejś zostało? Na drugi dzień już było dobrze i chyba nadal jest ok :???:
Nikt nie dzwonił w sprawie pieska?

Posted

[quote name='fizia']Odnawiam te ogloszenia i odnawiam - gdzie ta kolejka?:mad:
No właśnie,gdzie?:mad:
Przecież Piki jest piękny:loveu:,same zobaczcie...dzisiejsze fotki;)
Tu z Dżerusiem i z Tosią

Tu z Tosią

Tu z Dżerym:razz:

I tu z Dżerym-koledzy są nierozłączni prawie:cool3:

W trakcie spożywania trawy:p

Posted

znajdzie sie domke ja goraco w to wierze mysle,ze mozna by tytul do allegro dac taki pilkarzy z domu tymczasowego szuka domu stalego albo cos w tym stylu?zeby podkreslic ze on jets w dt ze duzo o nim wiemy ze jest dobrze wychowany itd ludzie chetniej zdecydowanie takie psiaki biora.znajdziemy mu dom najlepszy

Posted

Zmieniłam tytuł (choć to nie było łatwe bo można tam umieścić tylko 50 znaków) i dodałam jeszcze kilka miłych słów na temat Piłkarza w tekście.

Posted

Rozumiem, że cisza oznacza brak jakiegoś kontaktu w sprawie Piłkarza? Gdzie ci ludzie mają oczy :???: Toć trudno o piękniejszego psiaka na dogo :razz:

Posted

Lidan dodaj moze wiecej zdjec na allegro. PIki ma super zdjecia w trawie, i moze by tak od czasu do czasu podmieniac jego zdjecie główne? ja widze po sowich psach, nudza sie te same zdjecia i opisy...