Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
gemsi jest z częstochowy, może ona kogoś poleci
Dzięki. Już do niej piszę :).
Na razie nikt z proszonych przeze mnie osób się nie odezwał, ale to pewnie dlatego, że ich na dogo nie ma :evil_lol:.

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z Was kojarzy jeszcze kogoś z Częstochowy albo okolic?

Jutro, zapoznać się z Dino, przyjeżdża córka państwa. Do schroniska jedziemy razem. Już czuję, że będzie wielka miłość :).

Posted

maciaszek napisał(a):
Czy ktoś z Was kojarzy jeszcze kogoś z Częstochowy albo okolic?

Jutro, zapoznać się z Dino, przyjeżdża córka państwa. Do schroniska jedziemy razem. Już czuję, że będzie wielka miłość :).

Super :loveu: jak przyjeżdżają do schronu żeby zobaczyć psiaka to widać, że im zależy na nim ;)

Posted

Odwiedziny w schronie się odbyły. Ciaptak Dino bardzo się z nich ucieszył i domagał się pieszczot. To takie pocieszne, ogromne dziecko :loveu:.
Na linii człowiek-psiak zaiskrzyło, miłość pojawiła się w okamgnieniu i myślę, że wizyta przedadopcyjna to już tylko czysta formalność :). Czekamy na relację florida_blue.

PS Dodam jeszcze (bo cieszy mnie ta wiadomość), że przyszły domek już zarejestrowany na dogo :)!

Posted

witam wszystkich dogomanow, dogowłaścicieli i dogooszołomów (mam nadzieję, że nikogo nie urażę tymi określeniami ;) )
miło mi do Was dołączyć :lol:
właśnie otrzymałam newsy z domku, że wizyta przedadopcyjna przebiegła pozytywnie i jak nic się nie zmieni w środę Dino będzie już w swoim nowym domku :)
ojoj, już nie mogę się doczekać :multi:

Posted

palula napisał(a):
witam wszystkich dogomanow, dogowłaścicieli i dogooszołomów (mam nadzieję, że nikogo nie urażę tymi określeniami ;) )
miło mi do Was dołączyć :lol:
właśnie otrzymałam newsy z domku, że wizyta przedadopcyjna przebiegła pozytywnie i jak nic się nie zmieni w środę Dino będzie już w swoim nowym domku :)
ojoj, już nie mogę się doczekać :multi:

no to cudownie :multi:i witamy

Posted

a skad wiecie, że przebiegła pomyślnie jak ja jeszcze nie zdążyłam nic napisać ? :diabloti:

ale potwierdzam, że przebiegła :) Nawet Tosieńka moja tymczasowiczka ze mną była zjadać pani kwiatki :D Panstwo rzeczywiscie bardzo kontaktowi i przesympatyczni, kojec zwiedziłam :D Nie ma JESZCZE budy , ale bedzie zrobiona jak pies juz przyjedzie (bo w starej budzie sie napewno nie zmieści :evil_lol:), na razie ma jednak schronienie w takiej przybudówce / komórce (murowana, w drzwiach wycięta dziura dla poprzedniego psiaka) Mam nadzieje że Dino niespecjalnie skoczny jest - bo ogrodzenie kojca jest normalnej wysokosci, jeśli bedzie skakał panstwo podwyższą siatkę :)

Posted

florida_blue napisał(a):
a skad wiecie, że przebiegła pomyślnie jak ja jeszcze nie zdążyłam nic napisać ? :diabloti:

wiem że pomyślnie, bo to u mnie w domku Dino będzie mieszkał i zaraz po wizycie miałam cynk od Mamy o treści: "no to mamy pieska" :multi:

Posted

maciaszek napisał(a):
Palula, witaj na dogomanii :multi:.
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za środę.
No i na fotki z nowego miejsca i tego ogroooomnego kojca czekam :).

przed długim weekendem może być ciężko, ale obiecuje, ze po weekendzie na pewno coś wrzucę ;)

Posted

a ja nie obfociłam kojca :)

myślę, że nie bedzie źle, oby tylko zbyt skoczny nie był :) Kojec ma fajny, zacieniony drzewami , zaciszny, osłonięty z jednej strony na 2/3 długosci murem (przylega do budynku) miejsce do wygrzewania sie w słoneczku jest, siatka z podmurówką (wiec podkopy odpadają) okolica sliczna, wkoło las i po sąsiedzku stadnina koni :) aaaa, i są 2 koty - z których jeden okropnie wystraszył Tośkę - szperała po krzakach i wyskoczyła z takim wrzaskiem, w pierwszej chwili pomyślałam, że ją żmija ugryzła jakaś :-o a ona TYLKO kota obudziła .... :evil_lol: