maciaszek Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 GameBoy napisał(a):gemsi jest z częstochowy, może ona kogoś poleciDzięki. Już do niej piszę :). Na razie nikt z proszonych przeze mnie osób się nie odezwał, ale to pewnie dlatego, że ich na dogo nie ma :evil_lol:. Quote
muka1 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 dopiero weszłam ! Polecam Floride blu z częstochowy !Niejednokrotnie sprawdzała domy. Quote
maciaszek Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Czy ktoś z Was kojarzy jeszcze kogoś z Częstochowy albo okolic? Jutro, zapoznać się z Dino, przyjeżdża córka państwa. Do schroniska jedziemy razem. Już czuję, że będzie wielka miłość :). Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 maciaszek napisał(a):Czy ktoś z Was kojarzy jeszcze kogoś z Częstochowy albo okolic? Jutro, zapoznać się z Dino, przyjeżdża córka państwa. Do schroniska jedziemy razem. Już czuję, że będzie wielka miłość :). Super :loveu: jak przyjeżdżają do schronu żeby zobaczyć psiaka to widać, że im zależy na nim ;) Quote
maciaszek Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Wizytę przedadopcyjną przeprowadzi florida_blue :). Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='maciaszek']Wizytę przedadopcyjną przeprowadzi florida_blue :). Super :loveu: to właśnie ta osoba, która mi też pomogła przeprowadzić wizytę :eviltong: teraz się dowiedziałam :eviltong: Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutny-zrezygnowany-prawie-jamniczek-myslowice-136395/ Quote
GameBoy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 cieszę sie, mam nadzieje, że teraz będzie już z górki trzymam kciuki Quote
maciaszek Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Odwiedziny w schronie się odbyły. Ciaptak Dino bardzo się z nich ucieszył i domagał się pieszczot. To takie pocieszne, ogromne dziecko :loveu:. Na linii człowiek-psiak zaiskrzyło, miłość pojawiła się w okamgnieniu i myślę, że wizyta przedadopcyjna to już tylko czysta formalność :). Czekamy na relację florida_blue. PS Dodam jeszcze (bo cieszy mnie ta wiadomość), że przyszły domek już zarejestrowany na dogo :)! Quote
GameBoy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 super info cieszę się, że maluchowi się udało będziemy mieli info z pierwszej ręki :cool3: Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 trzymam :kciuki: żeby wszystko dalej się tak super potoczyło jak do tej pory :loveu: Quote
rufusowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 no to trzymam kciuki coby dalej było wszystko dobrze :razz: Quote
palula Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 witam wszystkich dogomanow, dogowłaścicieli i dogooszołomów (mam nadzieję, że nikogo nie urażę tymi określeniami ;) ) miło mi do Was dołączyć :lol: właśnie otrzymałam newsy z domku, że wizyta przedadopcyjna przebiegła pozytywnie i jak nic się nie zmieni w środę Dino będzie już w swoim nowym domku :) ojoj, już nie mogę się doczekać :multi: Quote
Basia i Barni Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 palula napisał(a):witam wszystkich dogomanow, dogowłaścicieli i dogooszołomów (mam nadzieję, że nikogo nie urażę tymi określeniami ;) ) miło mi do Was dołączyć :lol: właśnie otrzymałam newsy z domku, że wizyta przedadopcyjna przebiegła pozytywnie i jak nic się nie zmieni w środę Dino będzie już w swoim nowym domku :) ojoj, już nie mogę się doczekać :multi: no to cudownie :multi:i witamy Quote
florida_blue Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 a skad wiecie, że przebiegła pomyślnie jak ja jeszcze nie zdążyłam nic napisać ? :diabloti: ale potwierdzam, że przebiegła :) Nawet Tosieńka moja tymczasowiczka ze mną była zjadać pani kwiatki :D Panstwo rzeczywiscie bardzo kontaktowi i przesympatyczni, kojec zwiedziłam :D Nie ma JESZCZE budy , ale bedzie zrobiona jak pies juz przyjedzie (bo w starej budzie sie napewno nie zmieści :evil_lol:), na razie ma jednak schronienie w takiej przybudówce / komórce (murowana, w drzwiach wycięta dziura dla poprzedniego psiaka) Mam nadzieje że Dino niespecjalnie skoczny jest - bo ogrodzenie kojca jest normalnej wysokosci, jeśli bedzie skakał panstwo podwyższą siatkę :) Quote
maciaszek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Palula, witaj na dogomanii :multi:. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za środę. No i na fotki z nowego miejsca i tego ogroooomnego kojca czekam :). Quote
palula Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 (wybaczcie błędy ale jeszcze się uczę i nie wiem jak usunąć stąd tą wypowiedź) Quote
palula Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 florida_blue napisał(a):a skad wiecie, że przebiegła pomyślnie jak ja jeszcze nie zdążyłam nic napisać ? :diabloti: wiem że pomyślnie, bo to u mnie w domku Dino będzie mieszkał i zaraz po wizycie miałam cynk od Mamy o treści: "no to mamy pieska" :multi: Quote
palula Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 maciaszek napisał(a):Palula, witaj na dogomanii :multi:. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za środę. No i na fotki z nowego miejsca i tego ogroooomnego kojca czekam :). przed długim weekendem może być ciężko, ale obiecuje, ze po weekendzie na pewno coś wrzucę ;) Quote
florida_blue Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 a ja nie obfociłam kojca :) myślę, że nie bedzie źle, oby tylko zbyt skoczny nie był :) Kojec ma fajny, zacieniony drzewami , zaciszny, osłonięty z jednej strony na 2/3 długosci murem (przylega do budynku) miejsce do wygrzewania sie w słoneczku jest, siatka z podmurówką (wiec podkopy odpadają) okolica sliczna, wkoło las i po sąsiedzku stadnina koni :) aaaa, i są 2 koty - z których jeden okropnie wystraszył Tośkę - szperała po krzakach i wyskoczyła z takim wrzaskiem, w pierwszej chwili pomyślałam, że ją żmija ugryzła jakaś :-o a ona TYLKO kota obudziła .... :evil_lol: Quote
JOMA Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 No to czekamy na fotosy z nowego domku i życzymy wspaniałego "nowego" życia :Dog_run: Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Huuura! :multi: kolejne psie życie będzie odmienione :loveu: florida_blue, dziękujemy Ci cioteczko z całego serca za wizytę :loveu: Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Quote
maciaszek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 To już jutro. Już jutro chłopak jedzie do siebie :multi:. Quote
rufusowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ekspresowo i wielce sympatycznie! trzymam kciuki za formalnosci i za wielką miłośc :loveu: no i oczywiscie czekamy na fotki :) Quote
Recommended Posts