silke Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ola la napisał(a):silke jeszcze sie nie odezwala.:shake: Mysle ,ze raczej rano sie odezwie jesli juz.wiadomosc na cafeanimal napisala mi dzis rano. Mambula byyyydzie dobrze!:lol: trzymam kciuki Quote
majqa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Niech tylko w dobrą dla Mamby stronę poszybują te myśli. Quote
rita60 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 hanka456 napisał(a):Dzwoniła Pani z Warszawy, mysli...... :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
zuzka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 hanka456 napisał(a):Dzwoniła Pani z Warszawy, mysli...... :thumbs::thumbs::thumbs::Dog_run: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 3mam kciuki! a Mamba wycieta? :razz: Quote
hanka456 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 A pani jeszcze myśli ale być moze coś z tego będzie. Quote
Ola la Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 o to ta Pani Zuzanna z cafeanimal? ma fajnego sznauciiiira miniature:loveu: trzymam kciuki za szczęście Mambusi:loveu: Quote
rita60 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 hanka456 napisał(a):A pani jeszcze myśli ale być moze coś z tego będzie. Oby:roll:trzymam nieustajaco kciuki malenka. Quote
Ola la Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 i ja cały dzien trzymam kciuki:kciuki::modla::modla: Quote
zuzka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: zaciśnięte Quote
rita60 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ola la napisał(a):Dalej trzymam kciukasy a jakby co dzwonila do mnie inna fajna Pani zainteresowana Mamba i do tygodnia ma mi dac znac ;) No to nadal sciskamy kciukasy Mambusiu. Quote
Ola la Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dalej trzymam kciukasy a jakby co dzwonila do mnie inna fajna Pani zainteresowana Mamba i do tygodnia ma mi dac znac ;) Quote
Ola la Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 majqa napisał(a):Super, że coś drgnęło w sprawie suni. nio drgnelo;)ja marze o tym zeby sie wrecz Ziemia zatrzesla w jej sprawie:( Quote
rita60 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Mambunia mam nadzieje,ze ktoras z Pan zaurocza te twoje piekne,smutne oczka:roll: Quote
zuzka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mambusiu kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: nadal zaciśnięte a przy okazji cioteczki zajrzyjcie do tuch szczeniorków:crazyeye: Potrzebna pomoc w ogłaszaniu szczeniaczków! __________________ Quote
Ola la Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Pani sie odezwala tzn ta pierwsza...która z Hanią rozmiawiala.Nie moze wziasc Mamby po przmeysleniu wszystkich za i przeciw.... Podobno jej sznaucerka bywa agresywna:( Obiecala jednak pomoc szukać Mambie domku.Porozwieszala zdjecia Mamby i namawia znajomych a ci znajomi innych znajomych itd.... ehhhhhhhhhhhh No nic trzymam kciuki z atą drugą Panią.......:shake: Quote
zuzka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 U szkoda ale trzymam :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: kciuki za drugi domek Quote
iwa77 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Nie zaglądałam ostatnio - czy ta "moja " Pani z Warszawy odezwała się ponownie , jest już jakaś decyzja ? Ostatnio rozmawiała z Anovip1 ... Quote
anovip1 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 iwa77 napisał(a):Nie zaglądałam ostatnio - czy ta "moja " Pani z Warszawy odezwała się ponownie , jest już jakaś decyzja ? Ostatnio rozmawiała z Anovip1 ... Ponownie nie dzwoniła. Czekam ..... maj jeszcze się nie skończył :roll: Miejmy nadzieję że pani się odezwie. Myślę ,że przydałaby się wizyta przedadopcyjna . Faktem jest ,że to adopcja schroniskowa. Jednak psiak wyjedzie do Warszawy i zawsze warto sprawdzić warunki w jakie trafi. Quote
Ola la Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 anovip1 napisał(a):Ponownie nie dzwoniła. Czekam ..... maj jeszcze się nie skończył :roll: Miejmy nadzieję że pani się odezwie. Myślę ,że przydałaby się wizyta przedadopcyjna . Faktem jest ,że to adopcja schroniskowa. Jednak psiak wyjedzie do Warszawy i zawsze warto sprawdzić warunki w jakie trafi. Dziewczyny ale mowimy o innych "paniach"? bo tamta tez z Wawy byla i mi sie pomieszalo juz.....:shake::shake: Quote
iwa77 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 anovip1 napisał(a):Ponownie nie dzwoniła. Czekam ..... maj jeszcze się nie skończył :roll: Miejmy nadzieję że pani się odezwie. Myślę ,że przydałaby się wizyta przedadopcyjna . Faktem jest ,że to adopcja schroniskowa. Jednak psiak wyjedzie do Warszawy i zawsze warto sprawdzić warunki w jakie trafi. Iwonka masz 100% rację sprawdzić trzeba - ja pisałam na poczatku ,że dom nie byl sprawdzany więc zakładałam , ze takowa kontrola jest konieczna. Pani wie o tej procedurze i nie miała z tym żdnego problemu - zgodziła się ! Teraz tylko oby się odezwała ! Quote
rita60 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 iwa77 napisał(a):Iwonka masz 100% rację sprawdzić trzeba - ja pisałam na poczatku ,że dom nie byl sprawdzany więc zakładałam , ze takowa kontrola jest konieczna. Pani wie o tej procedurze i nie miała z tym żdnego problemu - zgodziła się ! Teraz tylko oby się odezwała ! No własnie,oby sie odezwała:roll: Quote
rita60 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 anovip1 napisał(a):Ponownie nie dzwoniła. Czekam ..... maj jeszcze się nie skończył :roll: Miejmy nadzieję że pani się odezwie. Myślę ,że przydałaby się wizyta przedadopcyjna . Faktem jest ,że to adopcja schroniskowa. Jednak psiak wyjedzie do Warszawy i zawsze warto sprawdzić warunki w jakie trafi. Wizyta przedadopcyjna to nie problem:roll:tylko,zeby pani sie odezwała. Quote
Recommended Posts