Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Jagoda za szybka reakcje:razz:
Jak jej pomoc,DT w Łodzi graniczy z cudem,co drugi watek,to zbiorka na hotel,lub platny DT:shake:rece opadaja...........

Posted

ewatonieja :x
Żartuję oczywiście ;) Niech będzie ten kontakt na mnie .
Choć jak dobrze wiesz ja interesuję się wszystkimi najbiedniejszymi psiakami.
W tym momencie Mamba dołączyła do mojego ....... niestety bardzo licznego grona :-(

I pomyśleć ,że to oczy Mamby :shake: :shake: :shake:

Posted

Zaznaczam i pomyślę jak pomóc suczce - u mnie może być wolne miejsce na płatnym tymczasie w połowie września. A jakie ona ma wymiary? Mała, duża, wysterylizowana?

Posted

rita60 napisał(a):
Dzieki Jagoda za szybka reakcje:razz:
Jak jej pomoc,DT w Łodzi graniczy z cudem,co drugi watek,to zbiorka na hotel,lub platny DT:shake:rece opadaja...........

Ale może zdarzy się cud dla tej bidusi...

Posted

megii1 napisał(a):
Zaznaczam i pomyślę jak pomóc suczce - u mnie może być wolne miejsce na płatnym tymczasie w połowie września. A jakie ona ma wymiary? Mała, duża, wysterylizowana?

O matulu! To jeszcze 2 miesiące:-(
ona musi mieć pomoc natychmiast, co robić?

Posted

Nie do wiary, że to jest ta sama sunia. :placz:
Szajbus, czy jesteś w stanie pomóc ogłoszeniowo?
Robione przeze mnie w większości są na pewno aktualne ale też na bank się przedawniły (spadły na stronach). Ja, niestety, w tym tyg. nie mam szansy zrobić ich powtórki. :-( Rito, dodaj w tytule najistotniejsze info, czyli stan suni (pogryzienie). To już zdecydowanie nie jest "psi smutek" tylko dosłownie nóż na gardle.

Posted

Jezeli zdecydujecie się przywieźć ją do mojego hoteliku to chciałabym znać jej wymiary, jakiej jest mniej wiecej wielkości bo popierwsze nie wiem jaką budę dla niej rezerwować i jaki byłby koszt jej pobytu. Na dużą budę jest już rezerwacja na średnią jeszcze nie:) (do średniej wchodzi moja Sunia miks owczarka niemieckiego z belgijskim:))

Posted

iek: ok. 2 lat
wielkość: mala
rasa: mieszaniec
data przyjęcia: 2007-09-29
przebywa w boksie: MAŁY HOTELIK
to sa infosy o Mambie ze strony schroniska
mamba może miec max 40 cm w kłebie ale moim zdaniem, tak na moje niewprawne oko

Posted

W takim razie buda byłaby od połowy wrzesnia najpóżniej a może wczesniej, a koszt pobytu 11 zł za dobę. Jakie warunki proponujemy moze napisać Leyla bo ma u mnie swojego Miszkę:loveu: