rita60 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 anovip1 napisał(a):Ludzie !!!!! Mamba czeka aż wreszcie ktoś ją zabierze do ciepłego domku Kto pokocha te piękne ,smutne oczęta ? :-( :-( :-( Nie odwracaj wzroku,ona czeka:-( Quote
Ola la Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mambunia dalej w schronie :( ... walne cafeanimala wieczorkiem... Quote
rita60 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Witaj czarna krolewno,nastepna noc w schronie:-( Quote
anovip1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 :-( :-( :-( ................ gdyby ktoś nie poznał - to Mamba. Zaprowadziłam Mambusię do pani doktor,która delikatnie opatrzyła jej rany i dała antybiotyk. Okazało się ,że ta jedna rana widoczna na zdjęciu , nie jest jedyną na jej ciele :-( Cioteczki oby nie było za późno ,musimy szukać dla Mamby domku na cito !!! Quote
szajbus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciotki zmobilizujmy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rita60 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 szajbus napisał(a):Rita jak możesz to zmień tytuł, ze Mamba pogryziona i szukamy tymczasu na cito! Zmieniłam:roll: Quote
Onaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Przeczytałam tylko początek i koniec. Jaka bida. Pewnie przydałby się dt/hotelik dla tej biednej sunieczki :-(. Quote
ewatonieja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 chyba nie trafiła do boksu? :mad: jeśłi tak to dostala wyrok ,po pierwsze przydałoby się zrobić badania, psy eliminują osobniki słabsze chore, ile psów było w tym boksie i co to za jedne? jakies agresory? Quote
szajbus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Rita jak możesz to zmień tytuł, ze Mamba pogryziona i szukamy tymczasu na cito! Pamietam, ze zanim trafiłam na watek Mamba miała ogłoszenia ( nie pamietam kto ja ogłaszał).Czy one sa aktualne? Quote
rita60 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 szajbus napisał(a):Rita jak możesz to zmień tytuł, ze Mamba pogryziona i szukamy tymczasu na cito! Pamietam, ze zanim trafiłam na watek Mamba miała ogłoszenia ( nie pamietam kto ja ogłaszał).Czy one sa aktualne? Ogłaszała majqa,allegro ma do skutku:roll: Quote
rita60 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dogo07 napisał(a):Ona jest chora ??? Post 293:roll: Quote
Onaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Na początku zrozumiałam, że ona dopiero co trafiła do schroniska, ale potem zobaczyłam że już prawie dwa lata siedzie w schronie, to ile ona ma lat ? I nadal się nie przyzwyczaiła, nadal taka smutna ? A te rany, to pogryziona została ? Quote
ewatonieja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 chyba wypada zmienic dane kontaktowe na iwonke anovi0802@wp.pl 886 303 309 WIDAĆ ZE LOS PSA JA INTERESUJE POZA TYM CZESTO BYWA W SCHRONISKU, co Ty iwonka na to? Quote
anovip1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ewatonieja napisał(a):chyba nie trafiła do boksu? :mad: jeśłi tak to dostala wyrok ,po pierwsze przydałoby się zrobić badania, psy eliminują osobniki słabsze chore, ile psów było w tym boksie i co to za jedne? jakies agresory? Oczywiście do boksu nie wróciła,ale uwierz w boksie tym są bardzo łagodne psiaki. Co się wydarzyło....nie wiadomo :shake: Quote
Recommended Posts