Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale, że Mambusia jest taka szczęśliwa w nowym domku :lol:.
Jak szybciutko udało się pomóc tej psince.

A co z tym drugim pogryzionym biedaczkiem ?

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Wspaniale, że Mambusia jest taka szczęśliwa w nowym domku :lol:.
Jak szybciutko udało się pomóc tej psince.

A co z tym drugim pogryzionym biedaczkiem ?
Rany się goją .Na razie jest bezpieczny,ale co dalej .....?
Nie mam odpowiedzi od Ola la ,czy państwo którym spodobała się Mamba są zainteresowani adopcją tej biedy :shake:

Posted

niestety nic z tego :( dziewczyna bardzo chcialaby najwieksza bidę ale rodzice niestety maja wiecej do powiedzenia i biorą pieska ze schroniska w swoim mieście(Ruda Śląska).

Mozeby załozyć małemu wątek?porobić ogloszonka itd ?

Posted

Ola la napisał(a):
niestety nic z tego :( dziewczyna bardzo chcialaby najwieksza bidę ale rodzice niestety maja wiecej do powiedzenia i biorą pieska ze schroniska w swoim mieście(Ruda Śląska).

Mozeby załozyć małemu wątek?porobić ogloszonka itd ?

Jaki bezsens.... a jaka różnica z jakiego schroniska jest pies? ehhh, ludzie są rozbrajający...

Posted

__Lara napisał(a):
Jaki bezsens.... a jaka różnica z jakiego schroniska jest pies? ehhh, ludzie są rozbrajający...

dla mnie to też bezsens...Łodź nie jest przeca daleko :shake: a można uratować tego bidoczka :placz:

Posted

majqa napisał(a):
Czas najwyższy chyba zmienić tytuł tego wątku, bo wciąż straszy.

Chyba tak;) Mambusia szczęśliwa :multi: Panoszy się i pilnuje swojego dobytku. Jak dostanę fotki ,to wkleję:loveu:

Posted

Tez myśle, ze tytul mozna zmienić, bo z psiego smutku niewiele zostało:) Mambusia jest kochana, wczoraj były pierwsze spacery "luzem", nie ucieka, słucha się, jak ją zawołam to albo czeka na mnie, albo przychodzi kochane suczysko. niestety ma duze skłonności do tarzania, no i stało się, wczoraj wynalazła najgorszy smród nie do wyobrazenia. ale poza tym ok. postaram się o zdjęcia, zobaczymy tylko kiedy dokładnie. a z ciekawostek, w schronie Mambę ocenili na pięć lat, z kolei w Poznaniu jeden wet, który osłuchiwał jej serduszko stwierdził, że serce bije jak u dziesięciolatka, a inny zajrzał jej w zęby i stwierdził ok. 8-9 lat. przyjęłam ogólnie, że ma 9. tak więc jest to już starsza, dystyngowana Pani:lol:

Posted

Bo1982 napisał(a):
przyjęłam ogólnie, że ma 9. tak więc jest to już starsza, dystyngowana Pani:lol:

Takie Panie są najukochańsze nie trzymają im się głupoty i psoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Juz jestem po urlopie malenka/zostawiłam info w podpisie,ale...:angryy:/tak sie ciesze,ze trafilas do takiego wspanialego domku:multi:dziekuje wszystkim,ktorzy pomogli w znalezieniu domku,dla tej kochanej malizny:calus:
Bo 1982:buzi::buzi::buzi:/juz zmieniam tytuł watku:p/.
Dziewczyny co z ta pogryziona bida:-(

Posted

zuzka napisał(a):
Trzeba mu założyć osobny wątek żeby był widoczny.

Ogarne sie troche po tym urlopie,skontaktuje z Iwonka i trzeba mu zalozyc:roll:

• 3 weeks later...
Posted

Witam:) Wysyłałam zdjęcia już dość dawno do Anovip1 i do Leyli, miałam tak po cichu nadzieję, że może Dziewczyny wstawią:) ja próbowałam, ale no po prostu nie wiem jak :( gdyby ktoś był chętny wstawić, to ja mogę przesłać zwykłym mailem:) poza tym Mamba to jest taka Księżniczka na ziarnku grochu, ona nie bedzie spała na posłanku, o nie. Wczoraj w nocy zostawiłam stertę ciuchów na jedynym i jej ulubionym fotelu i pannica z braku laku spała całą noc na stole:cool3:

Posted

[quote name='Bo1982']Witam:) Wysyłałam zdjęcia już dość dawno do Anovip1 i do Leyli, miałam tak po cichu nadzieję, że może Dziewczyny wstawią:) ja próbowałam, ale no po prostu nie wiem jak :( gdyby ktoś był chętny wstawić, to ja mogę przesłać zwykłym mailem:) poza tym Mamba to jest taka Księżniczka na ziarnku grochu, ona nie bedzie spała na posłanku, o nie. Wczoraj w nocy zostawiłam stertę ciuchów na jedynym i jej ulubionym fotelu i pannica z braku laku spała całą noc na stole:cool3:
prześlij do mnie to zaraz wystawie mewkak@interia.pl