Onaa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Wspaniale, że Mambusia jest taka szczęśliwa w nowym domku :lol:. Jak szybciutko udało się pomóc tej psince. A co z tym drugim pogryzionym biedaczkiem ? Quote
anovip1 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Dogo07']Wspaniale, że Mambusia jest taka szczęśliwa w nowym domku :lol:. Jak szybciutko udało się pomóc tej psince. A co z tym drugim pogryzionym biedaczkiem ? Rany się goją .Na razie jest bezpieczny,ale co dalej .....? Nie mam odpowiedzi od Ola la ,czy państwo którym spodobała się Mamba są zainteresowani adopcją tej biedy :shake: Quote
Ola la Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 niestety nic z tego :( dziewczyna bardzo chcialaby najwieksza bidę ale rodzice niestety maja wiecej do powiedzenia i biorą pieska ze schroniska w swoim mieście(Ruda Śląska). Mozeby załozyć małemu wątek?porobić ogloszonka itd ? Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ola la napisał(a):niestety nic z tego :( dziewczyna bardzo chcialaby najwieksza bidę ale rodzice niestety maja wiecej do powiedzenia i biorą pieska ze schroniska w swoim mieście(Ruda Śląska). Mozeby załozyć małemu wątek?porobić ogloszonka itd ? Jaki bezsens.... a jaka różnica z jakiego schroniska jest pies? ehhh, ludzie są rozbrajający... Quote
Leyla Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ja czekam na wątek tego psa,żeby już coś robić ku lepszemu... Quote
BasiaD Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Wracaj psiuniu na poczatek prosic ciotezki o pomoc! Quote
Ola la Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 __Lara napisał(a):Jaki bezsens.... a jaka różnica z jakiego schroniska jest pies? ehhh, ludzie są rozbrajający... dla mnie to też bezsens...Łodź nie jest przeca daleko :shake: a można uratować tego bidoczka :placz: Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ola la napisał(a):dla mnie to też bezsens...Łodź nie jest przeca daleko :shake: a można uratować tego bidoczka :placz: A kto mu założy wątek? Quote
BasiaD Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Niuniu wracaj na początek przypomnieć się cioteczkom! Quote
majqa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Czas najwyższy chyba zmienić tytuł tego wątku, bo wciąż straszy. Quote
Leyla Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 majqa napisał(a):Czas najwyższy chyba zmienić tytuł tego wątku, bo wciąż straszy. Chyba tak;) Mambusia szczęśliwa :multi: Panoszy się i pilnuje swojego dobytku. Jak dostanę fotki ,to wkleję:loveu: Quote
Bo1982 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Tez myśle, ze tytul mozna zmienić, bo z psiego smutku niewiele zostało:) Mambusia jest kochana, wczoraj były pierwsze spacery "luzem", nie ucieka, słucha się, jak ją zawołam to albo czeka na mnie, albo przychodzi kochane suczysko. niestety ma duze skłonności do tarzania, no i stało się, wczoraj wynalazła najgorszy smród nie do wyobrazenia. ale poza tym ok. postaram się o zdjęcia, zobaczymy tylko kiedy dokładnie. a z ciekawostek, w schronie Mambę ocenili na pięć lat, z kolei w Poznaniu jeden wet, który osłuchiwał jej serduszko stwierdził, że serce bije jak u dziesięciolatka, a inny zajrzał jej w zęby i stwierdził ok. 8-9 lat. przyjęłam ogólnie, że ma 9. tak więc jest to już starsza, dystyngowana Pani:lol: Quote
zuzka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Bo1982 napisał(a): przyjęłam ogólnie, że ma 9. tak więc jest to już starsza, dystyngowana Pani:lol: Takie Panie są najukochańsze nie trzymają im się głupoty i psoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
szajbus Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jak na kobitkę przystało chciała sie wyperfumować i tyle, a że zapaszek nam nie odpowiada to już inna sprawa. Quote
ewatonieja Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 a co to za super perfumy były? czyżby stara ryba? bo moim zdaniem to jest najgorszy i najdłużej utrzymujący sie wcierany w sierśc zapach :shake: Quote
agata51 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Rozkładający się jeż też nieźle trzyma. Chociaż masz rację, ryba chyba lepsza. Quote
rita60 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Juz jestem po urlopie malenka/zostawiłam info w podpisie,ale...:angryy:/tak sie ciesze,ze trafilas do takiego wspanialego domku:multi:dziekuje wszystkim,ktorzy pomogli w znalezieniu domku,dla tej kochanej malizny:calus: Bo 1982:buzi::buzi::buzi:/juz zmieniam tytuł watku:p/. Dziewczyny co z ta pogryziona bida:-( Quote
zuzka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 rita60 napisał(a): Dziewczyny co z ta pogryziona bida:-( Trzeba mu założyć osobny wątek żeby był widoczny. Quote
rita60 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 zuzka napisał(a):Trzeba mu założyć osobny wątek żeby był widoczny. Ogarne sie troche po tym urlopie,skontaktuje z Iwonka i trzeba mu zalozyc:roll: Quote
rita60 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Bo 1982 napisz prosze co u Mambusi,moze jakies foty:roll: Quote
majqa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 O, sporo czasu już upłynęło od moich ostatnich odwiedzin na wątku. Bardzo jestem ciekawa, jak się miewa czarnulka! :lol: Quote
Bo1982 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witam:) Wysyłałam zdjęcia już dość dawno do Anovip1 i do Leyli, miałam tak po cichu nadzieję, że może Dziewczyny wstawią:) ja próbowałam, ale no po prostu nie wiem jak :( gdyby ktoś był chętny wstawić, to ja mogę przesłać zwykłym mailem:) poza tym Mamba to jest taka Księżniczka na ziarnku grochu, ona nie bedzie spała na posłanku, o nie. Wczoraj w nocy zostawiłam stertę ciuchów na jedynym i jej ulubionym fotelu i pannica z braku laku spała całą noc na stole:cool3: Quote
zuzka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Bo1982']Witam:) Wysyłałam zdjęcia już dość dawno do Anovip1 i do Leyli, miałam tak po cichu nadzieję, że może Dziewczyny wstawią:) ja próbowałam, ale no po prostu nie wiem jak :( gdyby ktoś był chętny wstawić, to ja mogę przesłać zwykłym mailem:) poza tym Mamba to jest taka Księżniczka na ziarnku grochu, ona nie bedzie spała na posłanku, o nie. Wczoraj w nocy zostawiłam stertę ciuchów na jedynym i jej ulubionym fotelu i pannica z braku laku spała całą noc na stole:cool3: prześlij do mnie to zaraz wystawie mewkak@interia.pl Quote
Recommended Posts