Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rito, pisz do Malagos w sprawie tej suni, poddaj jej temat, prosiła na wątku swojej o poddanie jej, by miała na uwadze, inne czarne malizny (jej raczej na 100% znalazła dom, a szkoda zdejmować ogłoszeń, w tym i allegro).

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Rito, pisz do Malagos w sprawie tej suni, poddaj jej temat, prosiła na wątku swojej o poddanie jej, by miała na uwadze, inne czarne malizny (jej raczej na 100% znalazła dom, a szkoda zdejmować ogłoszeń, w tym i allegro).

Sorry,ale nie nadazam:oops:Malagos znalazła domek,dla swojej malizny i chodzi o to,zeby Mambusia weszła na to miejsce:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
(...) Malagos znalazła domek,dla swojej malizny i chodzi o to,zeby Mambusia weszła na to miejsce:roll:

Dokładnie o to chodzi, by spożytkować ogłoszenia dla suni Malagos (jeśli będzie jeszcze inny odzew w związku z nimi) na potrzeby innej bidy, a choć trochę podobnej. Pomyślałam o Mambie.

Posted

Mambusia biegaj po domek !
Mamba przypomina mi do złudzenia mojego tymczasika Gabrysia !
Zobaczcie sami , oto Gabrys :

Mam nadzieję , że nie pogniewacie się za wstawienie zdjęcia :roll:

Posted

Proszę, napiszcie w skrócie: gdzie jest, w schronisku w Łodzi czy na tymczasie, wiek, waga, czy po sterylizacji, no i co tam sie jeszcze przypomni....

Posted

malagos napisał(a):
Proszę, napiszcie w skrócie: gdzie jest, w schronisku w Łodzi czy na tymczasie, wiek, waga, czy po sterylizacji, no i co tam sie jeszcze przypomni....

malagos odp. na PW:roll:podejrzewam,ze nie jest wysterylizowana,szczepienie podstawowe,jak w schronie,ale jeszcze spytam.

Posted

cioteczkencje jakaś Pani pyta mnie o Mambe na cafeanimal podobno dzwonila na podany numer ale nikt sie nie zglasza.....podalam ten z pierwszej strony.
Narazie podalam swoj co by nam chetna nie umknela:shake:

Posted

Ola la napisał(a):
cioteczkencje jakaś Pani pyta mnie o Mambe na cafeanimal podobno dzwonila na podany numer ale nikt sie nie zglasza.....podalam ten z pierwszej strony.
Narazie podalam swoj co by nam chetna nie umknela:shake:

Ola la napisałam ci Pw:roll:

Posted

silke jeszcze sie nie odezwala.:shake:
Mysle ,ze raczej rano sie odezwie jesli juz.WIadomosc na cafeanimal napisala mi dzis rano.
Mambula byyyydzie dobrze!:lol: