rita60 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 ewatonieja napisał(a): Piekne banerki,dziekuje cioteczko:calus: Quote
rita60 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Spojrz w te smutne,wyczekujace oczka........i pokochaj:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Te oczy.. matko :placz::placz::placz::placz: jak tesknie wypatruja swojego szczescia.. jak tesknie wypatruja swojego czlowieka... bede tu zagladac, trzymaj sie kruszynko :placz: Quote
ewatonieja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Mamba czarna pieknośc czeka na ludzi o duzym sercu Quote
rita60 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Witaj moje malenkie slicznosci,czy nikt nie słyszy twojego niemego wołania o miłosc:-(:-(:-( Quote
BasiaD Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Wracaj smutasku na początek prosić cioteczki o pomoc! Quote
Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 silke melduje sie na watku;) Oczywista oczywistość zrobie malej w niedziele cafeanimala i bede odnawiac do skutku az ją dadzą do Metra;):diabloti:namolny mol ze mnie. Jest cudowna...i tytuł wątku idealny...:( rany jakie oczy.....:-(:placz: Musi zanleźć dom.MUSI:placz: Quote
majqa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 silke napisał(a):Czy ktoś robił Mambie Allegro? (...)... Sugerowałam to na 5 str. ale temat nie został podjęty. Jest i inna możliwość, że sunia ma allegro tylko na wątku nie ma o nim informacji. Wiele psiaków właśnie poprzez allegro znajduje domy, warto by więc było. Quote
rita60 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 majqa sorry,ja myslałam,ze jak robilas ogłoszenia,to tez allegro:oops:zwykłe nieporozumienie:roll: ola la dzieki. Napisałam PW do Jagodki z prosba o allegro,bo ja nie jestem zarejestrowana:roll: Quote
silke Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Czy ktoś robił Mambie Allegro? Isadora robi piękne i skuteczne ogłoszenia jamnikowatym - może do niej się zwrócić? jak pokryłabym koszt super-hiper wyróżnień. :roll: A Ola la robi świetne cafeanimale. Jak takie słodkiej, smutnej mordce mogło się jeszcze nie udać?... Quote
Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 nie ma za co ;) piekna sunia:( to ja w niedzielke ciachne cafeanimala zeby na poniedzialkowe Metro sznasa byla.....choc ostatnio coś w kulki lecą i przez 2 dni w ogole nie zmaieszczali psich ogloszen:roll: Kto by nie chciał mieć Mamby? :roll: Quote
majqa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Żaden problem Rito. Celowo osobno pisałam, że warto by było, ponieważ nie robiłam, bo nie potrafię, zrobić ładnego, graficznie bajernego. Quote
silke Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 rita, nie trzeba dziękować :oops:. Gdyby nie odległość, już bym tę smutaskę odwiedziła. 2007 rok! I wciąż taka smutna... :shake: Kompletnie nieprzystosowana do schroniskowego życia. Quote
rita60 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Jest zapytanie o mała:roll: Jak się odnosi do dorosłych, do dzieci, do kotów? Czy jest bardzo szczekliwa? Czy zachowuje czystość?Jak się odnosi do dorosłych, do dzieci, do kotów? Czy jest bardzo szczekliwa? Czy zachowuje czystość? Quote
silke Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Gdyby się dało dać takie informacje do ogłoszeń, byłoby dobrze. Żeby ktoś nie wziął psa (z odruchu serca albo bo ładny), żeby go kilka dni później oddać. Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 cafeanimal małej : Mamba - spójrz w jej smutne oczy a nie zaśniesz spokojnie.... - Zwierzaki - cafeanimal.pl oby coś to dało:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 we Wrocku mamy taka sunie.. zobaczcie jaka podobna.... Klara... http://www.dogomania.pl/forum/f28/klara-ma-jedno-marzenie-zyc-normalnie-137432/ Mamba... Quote
rita60 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Ola la napisał(a):cafeanimal małej : Mamba - spójrz w jej smutne oczy a nie zaśniesz spokojnie.... - Zwierzaki - cafeanimal.pl oby coś to dało:shake: Mam taka nadzieje:roll:,dzieki cioteczko....... Quote
szajbus Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Mamba przypomina, że czeka z utęsknieniem na domek Quote
Recommended Posts