Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

silke melduje sie na watku;)

Oczywista oczywistość zrobie malej w niedziele cafeanimala i bede odnawiac do skutku az ją dadzą do Metra;):diabloti:namolny mol ze mnie.

Jest cudowna...i tytuł wątku idealny...:(
rany jakie oczy.....:-(:placz:

Musi zanleźć dom.MUSI:placz:

Posted

silke napisał(a):
Czy ktoś robił Mambie Allegro? (...)...

Sugerowałam to na 5 str. ale temat nie został podjęty. Jest i inna możliwość, że sunia ma allegro tylko na wątku nie ma o nim informacji. Wiele psiaków właśnie poprzez allegro znajduje domy, warto by więc było.

Posted

majqa sorry,ja myslałam,ze jak robilas ogłoszenia,to tez allegro:oops:zwykłe nieporozumienie:roll:
ola la dzieki.
Napisałam PW do Jagodki z prosba o allegro,bo ja nie jestem zarejestrowana:roll:

Posted

Czy ktoś robił Mambie Allegro? Isadora robi piękne i skuteczne ogłoszenia jamnikowatym - może do niej się zwrócić? jak pokryłabym koszt super-hiper wyróżnień. :roll:
A Ola la robi świetne cafeanimale.

Jak takie słodkiej, smutnej mordce mogło się jeszcze nie udać?...

Posted

nie ma za co ;)
piekna sunia:(
to ja w niedzielke ciachne cafeanimala zeby na poniedzialkowe Metro sznasa byla.....choc ostatnio coś w kulki lecą i przez 2 dni w ogole nie zmaieszczali psich ogloszen:roll:

Kto by nie chciał mieć Mamby? :roll:

Posted

Żaden problem Rito. Celowo osobno pisałam, że warto by było, ponieważ nie robiłam, bo nie potrafię, zrobić ładnego, graficznie bajernego.

Posted

rita, nie trzeba dziękować :oops:. Gdyby nie odległość, już bym tę smutaskę odwiedziła.
2007 rok! I wciąż taka smutna... :shake: Kompletnie nieprzystosowana do schroniskowego życia.

Posted

Jest zapytanie o mała:roll:

Jak się odnosi do dorosłych, do dzieci, do kotów? Czy jest bardzo szczekliwa? Czy zachowuje czystość?Jak się odnosi do dorosłych, do dzieci, do kotów? Czy jest bardzo szczekliwa? Czy zachowuje czystość?

Posted

Gdyby się dało dać takie informacje do ogłoszeń, byłoby dobrze. Żeby ktoś nie wziął psa (z odruchu serca albo bo ładny), żeby go kilka dni później oddać.