Piesek123455 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Dzień dobry, nie wiem co myśleć. Nasz piesek staruszek miał usuwane zęby. Ma dość dużą listę leków przez 10 dni. Sanacja miała miejsce w poniedziałek, dziś mamy piątek i pies codziennie podczas snu zostawia „bobki”, lub zostawia tzw. „pieczątki”. Nawet jeśli wyjdę z nim na dwór, po nocy w jego legowisku znajduję bobki. Nasz weterynarz jest na urlopie, nie mam możliwości się z nim skontaktować. Nie znalazłam też odpowiedzi w internecie. Moje pytanie jest takie, czy to normalne i może być spowodowane lekami? Przed zabiegiem pies nigdy nie miał takich problemów. Leki: •stomorgyl • previcox •gabapentin •rheumocam •mirtor •sibone •sorcozon Quote
bou Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Dnia 1.11.2024 o 13:22, Piesek123455 napisał: stomorgyl Dnia 1.11.2024 o 13:22, Piesek123455 napisał: gabapentin te dwa leki mogą powodować takie problemy.O ile Stomorgyl będzie odstawiony wkrótce,to Gabapentyna może nieść za sobą takie skutki. Quote
Recommended Posts