Jump to content
Dogomania

Szale,zasłonki,spodnie i inne do .Licytacja. Do 13.11.2024

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.11.2024 o 14:25, Jo37 napisał:

Poproszę 12 ( czerwony kalendarz) za 12,00.  Przesyłka wspólna z Nesiowatą i Grażką123.

i proszę o dołączenie moich fantów z poprzednich bazarków

@Jo37 a do kogo pójdzie bo może jeszcze @agat21 zaproponujemy

Posted
Dnia 13.11.2024 o 15:53, majowa napisał:

poproszę nr 13 i 19 za wywoławcze i nr 21 za 15 zł

przepraszam, że tu napiszę ale chyba nie czytasz pw ode mnie bo to zaproszenia na bazarki; od wiosny czekają u mnie kupione wtedy przez Ciebie dżinsy, mogę wysłać już  albo po kolejnym bazarku, który zaczyna robić - może akurat coś Ci się przyda

Posted
Dnia 13.11.2024 o 16:06, Aldrumka napisał:

licytacje Grażki ie są zapisane

Dzwoniła do mnie Dora. Ma problem z edytowaniem postów od pewnego czasu. Część licytacji zapisała ale licytacji Grażki już się nie udało. Wyświetla się następujący komunikat. Web server is returning an unknow error. 

Poza tym w tej chwili nawet na dogomanię nie może wejść. Co zrobić w związku z tym komunikatem? Może ktoś wie?

Posted
Dnia 13.11.2024 o 19:29, bakusiowa napisał:

Dzwoniła do mnie Dora. Ma problem z edytowaniem postów od pewnego czasu. Część licytacji zapisała ale licytacji Grażki już się nie udało. Wyświetla się następujący komunikat. Web server is returning an unknow error. 

Poza tym w tej chwili nawet na dogomanię nie może wejść. Co zrobić w związku z tym komunikatem? Może ktoś wie?

Rozumiem kłopot. Obawiam się, że trzeba czekać - może się wkrótce naprawi.

Posted

Nie naprawi się ,bo tak mam od dłuższego czasu,może w  tym Szczebrzeszynie coś się dzieje,bo sue od dawna nie może wejść

robienie bazarku to dla mnie koszmar,wstawię dwei,trzy rzeczy i już mi się zawiesza

Posted
Dnia 14.11.2024 o 07:43, DORA1020 napisał:

Nie naprawi się ,bo tak mam od dłuższego czasu,może w  tym Szczebrzeszynie coś się dzieje,bo sue od dawna nie może wejść

robienie bazarku to dla mnie koszmar,wstawię dwei,trzy rzeczy i już mi się zawiesza

O udało Ci się wejść. Paczka uzgodniłyśmy, że paczka warszawsko- mazowiecka idzie do mnie na PW pod adres czyli wspólna z fantami Grazka123, Jo37, Nesiowata, agat21, Aldrumka (moje z poprzednich bazarków, może inne tych osób też u Ciebie czekają?)

Posted
Dnia 14.11.2024 o 10:17, agat21 napisał:

To ja nie będę czekać na pw z rozliczeniem, bo pewnie też ciężko się wysyła. Zrobię przelew dziś.

pewnie po 5 zł za przesyłkę możemy zapłacić ewentualnie potem uzupełnię

Posted
Dnia 14.11.2024 o 09:35, Aldrumka napisał:

O udało Ci się wejść. Paczka uzgodniłyśmy, że paczka warszawsko- mazowiecka idzie do mnie na PW pod adres czyli wspólna z fantami Grazka123, Jo37, Nesiowata, agat21, Aldrumka (moje z poprzednich bazarków, może inne tych osób też u Ciebie czekają?)

Ja wchodzę na dogo,ale niewiele udaje mi się napisać,a pózniej po krótkim czasie sie zawiesza

Posted

Wysłałam dzisiaj paczkę na adres Aldrumki

właśnie do niej,do Nesiowatej,agat21, Jo37 i Grażki 123

było co dzwigać , koszt wysyłki 26zł

wysłałam równiez do AlfaLS, koszt wysyłki 20zł

Posted
Dnia 13.11.2024 o 16:03, Aldrumka napisał:

przepraszam, że tu napiszę ale chyba nie czytasz pw ode mnie bo to zaproszenia na bazarki; od wiosny czekają u mnie kupione wtedy przez Ciebie dżinsy, mogę wysłać już  albo po kolejnym bazarku, który zaczyna robić - może akurat coś Ci się przyda

Ciocia zaczekam

Posted

Paczka już u mnie dziękujemy.  

Zebrało się dużo rzeczy, nadźwigałaś się w przyszlości daj znać jeśli uznasz, że fantów za dużo, za ciężkie na jedną paczkę.

Nie zdawałam sobie sprawy z wielości zakupów.