Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A przy okazji uprzejmie donoszę, że Gi wczoraj po raz pierwszy wyszedł na spacer bez opatrunku na łapce. Początkowo nie stawiał nogi, jakby ją "strzepywał", wyraźnie zdziwiony. Ale po kilkudziesięciu krokach się odważył i dalej już maszerował na 4 łapkach 🙂 Opatrunek jeszcze chwilę będzie potrzebny, bo są jeszcze niewielkie otarcia, które nie powinny zostać... rozlizane 😉 Ale to już naprawdę kwestia kilku dni!

• Like 1
Posted
Dnia 15.11.2024 o 23:27, Nadziejka napisał:

💓   zapraszam dobreduszki na kram nowy maluszki

z tego nowego kramku wysłałam do Suzi pieniążki które 

na dzis mam na koncie 68 zl ale ale kramik jeszcze trwa,                                   

to jest pierwsza część wpłaty

b proszę potwierdzić na kramiku jak będą na koncie

Posted
Dnia 19.11.2024 o 08:55, Nadziejka napisał:

z tego nowego kramku wysłałam do Suzi pieniążki które                                                                            na dzis mam na koncie 68 zl ale ale kramik jeszcze trwa,                                                to jest pierwsza część wpłaty

b proszę potwierdzić na kramiku jak będą na koncie

Nadziejko, potwierdzam wpłatę - bardzo serdecznie dziękujemy! 🥰

Posted
                   💓        

zapraszam serdecznie                                                                                                                                                                                                kramik pomocowy dla Gi

Posted
Dnia 15.11.2024 o 23:27, Nadziejka napisał:

💓   

Kolejne pieniążki z tego kramu wysłałam dzisiaj 53 zl dla Gi  do Suzi11
Posted

Sztuczna śnieżna choinka ozdobiona Uppsala o wysokości 240 cm.

💓        

Całej Rodzince Gi  Suzi  Wszytkim Braciszkom Wszelkiego Szczęśliwego                                                                                                 Ciepłego  Mikołajowego 

• 3 weeks later...
Posted
                    Pozdrawiam
   z tego kramu zakończonego
   dla Gi Gingera 67 zl 50 gr  wyslalam do Suzi11

Dajcie znać proszęna tym baz. jak się pojawią na koncie
  • 1 month later...