J.G Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Sędzia Pani:[SIZE=4]Małgorzata Lorenc (PL) [SIZE=2]My wystawiamy na tej wystawie SPLENDIDO SPLENDENTE w kl.pośredniej. [SIZE=1]Zgłoszenia do dnia 30.04.2009. Quote
J.G Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Na tej wystawie będzie jeszcze suczka w klasie pośredniej:MELODY Saracja FCI. Czy na tej wystawie będą tylko dwa pomeraniany? Quote
J.G Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 PSY [SIZE=2]Klasa młodzieży 692 QUINN Lvi Domov Dosk.I,Zw.Mł.,NJwR,[SIZE=4]Best in Show Junior I.[SIZE=2] Klasa pośrednia 693 SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI [COLOR=Red]Dosk.I CWC, NDPwR,BOB.[SIZE=4][COLOR=Blue] SUKI [COLOR=Black][SIZE=2]Klasa pośrednia 694 Saracja(FCI) MELODY [COLOR=Red]Dosk.I,CWC,NDSwR. [SIZE=4][COLOR=Green]Gratuluję wszystkim bardzo serdecznie.:laola: Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='J.G']PSY [SIZE=2]Klasa młodzieży 692 QUINN Lvi Domov Dosk.I,Zw.Mł.,NJwR,[SIZE=4]Best in Show Junior I. [SIZE=4]Klasa pośrednia 693 SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI [COLOR=red]Dosk.I CWC, NDPwR,BOB. [SIZE=4][COLOR=blue]SUKI [COLOR=black][SIZE=2]Klasa pośrednia 694 Saracja(FCI) MELODY [COLOR=red]Dosk.I,CWC,NDSwR. A. Quote
J.G Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Maks i Spark bardzo dziękujemy za wstawienie zdjęć,dziękujemy bardzo wszystkim za gratulacje. P. Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 J.G napisał(a):Maks i Spark bardzo dziękujemy za wstawienie zdjęć,dziękujemy bardzo wszystkim za gratulacje. P. ....i tak Was nauczę.... A. Quote
Pencia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ja też proszę o lekcje wstawiania fotek,bo ni w ząb mi to nie idzie:-( Jacku DIDO jak zwykle przygotowany tip top,w ogóle ładne psiaki były,tym większa brawka za boba:multi: a juniorowi za wysokie loty na bisach juniorów,pięknie poszły pomki gratki:lol: Quote
J.G Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Beatko dziękuję za gratulacje. Zawsze stara się przygotować nasze krasnale najlepiej jak potrafię chociaż nie zawsze efekt końcowy jest taki jaki bym chciał,ale jestem z siebie dumny bo zawsze robię to sam.:evil_lol: Quote
pokoik1 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='J.G']Beatko dziękuję za gratulacje. Zawsze stara się przygotować nasze krasnale najlepiej jak potrafię chociaż nie zawsze efekt końcowy jest taki jaki bym chciał,ale jestem z siebie dumny bo zawsze robię to sam.:evil_lol: Tym bardziej gratulacje :loveu: Quote
M&S Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 J.G napisał(a):Zawsze stara się przygotować nasze krasnale najlepiej jak potrafię chociaż nie zawsze efekt końcowy jest taki jaki bym chciał,ale jestem z siebie dumny bo zawsze robię to sam.:evil_lol: ....no zwyczajnie zdolny jesteś:lol::lol::lol: A. Quote
Recommended Posts