AlfaLS Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Witam serdecznie na ekspresowym bazarku z którego dochód będzie przeznaczony dla kotów DORA1020 z wątku Uzyskane środki chciałabym przeznaczyć przede wszystkim na wyróżnianie ogłoszeń kociaków, które są w hoteliku u Murki oraz na zakup karmy, dla zwierzaków, które DORA1020 karmi w Szczebrzeszynie. Bazarek ekspresowy bo z kwiatkami domowymi a właściwie "pracowymi" bo one prawie wszystkie wyhodowane u mnie w biurze :). A ponieważ szefowa kazała stanowczo kolejny raz zmniejszyć ich ilość to niech przyniosą pożytek kociakom :). Zerkałam na prognozy pogody i wychodzi, że chyba da się je wysłać,upały może ich nie zabiją. Trzymajcie kciuki żeby ewentualnie sprzedane kwiaty po drodze nie ugotowały się... Mam wariant zapasowy - co padnie po drodze zostanie dosłane:) Oprócz kwiatów będą ciszki w większych rozmiarach i trochę szkła, porcelany i innych przydasiów. Regulamin tego bazarku: 1. Bazarek trwa od .........2024 r. do .................2024 r. do godz. 20.00 2. Wysyłka kwiatów zaplanowana jest na poniedziałek i wtorek żeby do końca tygodnia doszły do nabywców. Inne paczki mogę wysłać w każdej chwili. 3. Koszt przesyłki pokrywa kupujący. 4. Na wpłaty czekam 5 dni od momentu wysłania PW z rozliczeniem. Można się ewentualnie umówić na inny termin wpłaty. 5.Ostatni ważny post z ..............2024 r. godz. 19.59 ROZLICZENIE: chyba będzie co rozliczać? Quote
Recommended Posts