Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

są fotki suni i sporo info od wlascicilei, wysle jutro calosc z pracy na pw albo maila bo moj mobilny inernet nie pusci tak duzego maila niesety a zwlaszcza fot

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co zmieniam zdanie o Budrysie;-)wczoraj wracam z pracy do domu a KROLEWICZ BUDRYS I lezy sobie w :mad:bialej poscieli na moim lozku:mad:a co do adopcji zagraniczych to ja jestem ,,za,,tam pieski maja swietne domki pewna Bejbi zostala wyrzucona z eleganckiej fury tu u nas a teraz dobka wozi sie po calym swiecie ostatnio widzialam jej fotki z pobytu w Rosji:-)

Posted

dobra ja po ostatecznej naradzie z mężem postanowiłam, że przygarniemy psa, który jest w gorszej sytuacji niż budrys. on ma spore szanse na znalezienie domu dzięki Wam. czy to w pl czy w d. trzymam kciuki za całą akcję ;)

Posted

pietrucha204 napisał(a):
dobra ja po ostatecznej naradzie z mężem postanowiłam, że przygarniemy psa, który jest w gorszej sytuacji niż budrys. on ma spore szanse na znalezienie domu dzięki Wam. czy to w pl czy w d. trzymam kciuki za całą akcję ;)

Wg mnie to dobra decyzja ;););) Jak widać Budrys ma królewsko tam u dobermanicy :evil_lol:.

Posted

pietrucha204 napisał(a):
hehe ;))
taaaa śpi w białej pościeli ;) u mnie by tego nie miał:mad: ;:P:P:cool3:

nooo pięknie :mad: Prosze mamy tu czarnego kwiatka , Nati na listę go! :evil_lol::diabloti:

Posted

świeże wiesci z zyca Budrysa...a wiec Budrys ma sie dobrze a to dlatego tylko dobrze bo on dopiero teraz chyba zauwazyl ze juz nie ma swoich wlascicieli:-(popiskuje:-(a do tego trzeba mu SZYBKO szukac DS poniewaz Budrysek sie powoli rozkreca i zaczyna atakowac psy:crazyeye:najbardziej Agisa-sznaucera i mojego Amisława-kundelka:angryy:

Posted

On zawsze popiskiwał,tym się nie przejmuj. Nawet jak przystanełam na spacerze to stał grzecznie,ale popiskiwał cichutko. Kiedy widział psa z daleka tez popiskiwał. Więc u niego to norma...

Co do psów,pewnie zaczyna mu odbijać,jest duży i postanowił rządzić. Dobrze,wobec tego szukamy domku,gdzie nie ma psów-samców. Suczki chyba moga być. Jak on się zachowuje w stosunku do Twjej dobermanki?

Posted

Klementynkaa napisał(a):
na kogo mam podac kontakt w ogłoszeniu na stronie Nadziei Dobermana?

Klementynko jesli chcesz mozesz pododac moj nr tel ale to nie ja tu decyduje:-)

z Budryskiem musze wybrac sie do weterynarza poniewaz ma jakas dziwna narosl na prawym uchu i niepodoba mi sie to a do tego musi miec jakies problemy z zoladkiem bo ja sobie dmuchnie w moja strone to wlosy staja deba:evil_lol:

Posted

Masz stały kontakt z pania Budrysa,prawda? To może podaj swój numer,a bezpośrednio będziesz się kontaktowac z nią. Możecie tez podac mój numer.

P.S. Dzodzo,pani jest zainteresowana adopcją Wegi. Podaje ci jej gg na pw.

Pozdrawiam.

Posted

Klementynko oj to dlugo na NADZIEJI nie posiedzial:multi:na 99% mozesz go juz dodac do dobkow adoptowanych:multi:2 min temu mialam tel i jutro przyjezdza Pani z Katowic zapoznac sie z Budryskiem:multi:Pani mieszka w bloku ale wg mnie to bedzie swietny domek dla Budryska poniewaz on jest psem typowo domowym:multi:powiedzcie mi prosze czy ta Pani moze jutro zabrac Budryska?:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

dobermanica1987 napisał(a):
czy ta Pani moze jutro zabrac Budryska?

super wiadomość i trzymam kciuki za zapoznanie ale co do natycmiastowego zabrania nie jestem przekonana, myślę, że Panią trzeba poznać, porozmawiać i wtedy podjąć decyzję, BUDRYS ma swoje lata i takie amiany trzeba z ogromną ostrożnością planować bo wiele może się podziać. gdzie Pani mieszka w tych Katowicach?