NatiiMar Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Właściciele zgodzili się na niemiecką adopcje. Ja osobiście niemcom nie ufam (broń Boże rasizm-raczej przykre doświadczenia)... Pies nie może trafić do kojca. Musi być w domu koniecznie! Ale wydaje mi się,że nie uda nam się tak szybko zadziałaś. Dziś już środa,a do piątku niedaleko...:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 czy nie można go od piątku umieścic w jakims opolskim hotelu??? czy kwestia finansowa jest problemem ? ile hotel by wynosił? Może warto w tytule wpisac ze chodzi o dobermana i Opole. Czy wysyłałas pw do osób z opola-jak nie mogę to zrobic ? Może ktos mógłby pomóc w tym wyprowadzaniu. Quote
pietrucha204 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 jest u nas w schronie hotel. wygląda tak: 4 boksy wewnatrz budynku - z wyjściem na kawałek betonowego wybiegu. boks wielkości 1,5 m x 2 góra 3 m. nikt psów nie wyprowadza:/ 15 zł za dobę Quote
dzodzo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 moze chociaz na kilka dni wsadzic go do tego hotelu przy schronie? wiem ze dla dobka takie warunki to bedzie tragedia, ale będzie czas żeby pomyslec nad lepszym rozwiązaniem, teraz długi weekend i pewnie w lepszych hotelach tłok Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :crazyeye: nikt psów nie wyprowadza i 15 zł/dobe???:shake: to raczej warunki płatnego schroniska a nie hotelu...wybaczcie, ale chyba nie o takie miejsce tu chodzi Quote
dzodzo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Aniu, tak wyglądaja hoteliki przy schronach,w moim pabianickim schronie jest taki sam, tylko za 10 zł-pies jest sam, ma lepszą budę,lepsze ogrodzenie i tyle ale jeśli wybór jest między igłą a takim hotelem? sa jeszcze dwa dni na szukanie Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Natii a może zadzwoń do wiosny...może ma jakies awaryjne miejsce u siebie w hotelu... Quote
pietrucha204 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 piszę jak jest. próbujcie do Wiosny może da radę, skoro Pani od Budrysa da karmę i pokryje koszta pobytu z góry to kto wie:lol: Quote
_ogonek_ Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Natii a może zadzwoń do wiosny...może ma jakies awaryjne miejsce u siebie w hotelu... Pisałam ostatnio do wiosny. Niestety miejsca były zajęte. Pytała czy ma go wpisać w koljekję? Zresztą już do niej piszę. Quote
_ogonek_ Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Są ogłoszenia nasza-klasa alegratka (na zwyklym po wyroznienie - przygotowac kasiorke i tel. kom - do mnie na PW) adopcjepsow.org gumtree petworld kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl animalia eoferty.com.pl e-zwierzak wiosna powiadomiona, czekamy. Quote
_ogonek_ Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='pietrucha204']ja zrobiłam allegro może zdążymy. Musimy!!! Ja sie tak latwo nie poddam! Quote
Klementynkaa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 jest DT dla Budrysa, domowy, jutro sie tu odezwie bo teraz jest w pracy, sprawdzony, współpracujący z Nadzieją Dobermana :p Quote
pietrucha204 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 super ;) a już się łamałam z mężem czy go do naszej kawalerki nie wcisnąć;) Quote
NatiiMar Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Klementynka,z nieba mi spadasz!!!! Jak będziesz wiedziała coś więcej,to daj znać. Ide na spacer z Budryskiem. Quote
Shell Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Witam. Nie mogę Wam pomóc. W piątek jadę do Kielc a obecnie mam szczenięta w domu. Dobka nie miała bym jak oddzielić od nich. Strasznie mi przykro bo dobermany to jedna z moich ukochanych ras i gdyby nie to, że mam miot mógł by u mnie mieszkać. :-( Quote
pietrucha204 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 co płaczesz nati? jest DT:) o co chodzi? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Klementynka:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
NatiiMar Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Jakies wieści o DT? Gdzie,kto za ile i w ogóle? Quote
dobermanica1987 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 witam:pwidze ze czekacie tu na mnie z niecierpliwoscia.nazywam sie Monika i jestem od Klementynki a dokladniej jestem DT dla Budryska jestem z Żędowic wiocha moja lezy obok Zawadzkiego.przygarne Budryska ale jest 1 problem nie mam jak po niego przyjechac:placz: Quote
NatiiMar Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dobermanica! Toż my go zawieziemy:) To najwspanialsza wiadomość w tym miesiącu,a może nawet w kwartale:lol::multi: No super. Podaj na priv swój numer,zadzwonię i obgadamy szczegóły. No po prostu pięknie!!! Quote
_ogonek_ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 NatiiMar napisał(a):Dobermanica! Toż my go zawieziemy:) To najwspanialsza wiadomość w tym miesiącu,a może nawet w kwartale:lol::multi: No super. Podaj na priv swój numer,zadzwonię i obgadamy szczegóły. No po prostu pięknie!!! Jezuu :multi::multi::multi: Pisałam do wosny, ale ona zaoferowała rozwiązanie kilkudnoiwe czyli wielką klatkę. No ale odpisałam jej ze wspaniałymi wieściami :multi::multi::multi: Budrysku nawet nie wiesz jak się cieszę :multi: Quote
Klementynkaa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 no widze że juz sie Monice udało zarejestrować :) Quote
Recommended Posts