Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właściciele zgodzili się na niemiecką adopcje.
Ja osobiście niemcom nie ufam (broń Boże rasizm-raczej przykre doświadczenia)...

Pies nie może trafić do kojca. Musi być w domu koniecznie!

Ale wydaje mi się,że nie uda nam się tak szybko zadziałaś. Dziś już środa,a do piątku niedaleko...:(

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy nie można go od piątku umieścic w jakims opolskim hotelu???
czy kwestia finansowa jest problemem ? ile hotel by wynosił?

Może warto w tytule wpisac ze chodzi o dobermana i Opole.
Czy wysyłałas pw do osób z opola-jak nie mogę to zrobic ? Może ktos mógłby pomóc w tym wyprowadzaniu.

Posted

moze chociaz na kilka dni wsadzic go do tego hotelu przy schronie?

wiem ze dla dobka takie warunki to bedzie tragedia, ale będzie czas żeby pomyslec nad lepszym rozwiązaniem, teraz długi weekend i pewnie w lepszych hotelach tłok

Posted

Aniu, tak wyglądaja hoteliki przy schronach,w moim pabianickim schronie jest taki sam, tylko za 10 zł-pies jest sam, ma lepszą budę,lepsze ogrodzenie i tyle

ale jeśli wybór jest między igłą a takim hotelem?

sa jeszcze dwa dni na szukanie

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Natii a może zadzwoń do wiosny...może ma jakies awaryjne miejsce u siebie w hotelu...

Pisałam ostatnio do wiosny. Niestety miejsca były zajęte. Pytała czy ma go wpisać w koljekję? Zresztą już do niej piszę.

Posted

Są ogłoszenia

• nasza-klasa
  • alegratka (na zwyklym po wyroznienie - przygotowac kasiorke i tel. kom - do mnie na PW)
  • adopcjepsow.org
  • gumtree
  • petworld
  • kupsprzedaj.pl
  • kupiepsa.pl
  • animalia
  • eoferty.com.pl
  • e-zwierzak

wiosna powiadomiona, czekamy.

Posted

Witam.
Nie mogę Wam pomóc. W piątek jadę do Kielc a obecnie mam szczenięta w domu. Dobka nie miała bym jak oddzielić od nich. Strasznie mi przykro bo dobermany to jedna z moich ukochanych ras i gdyby nie to, że mam miot mógł by u mnie mieszkać. :-(

Posted

witam:pwidze ze czekacie tu na mnie z niecierpliwoscia.nazywam sie Monika i jestem od Klementynki a dokladniej jestem DT dla Budryska jestem z Żędowic wiocha moja lezy obok Zawadzkiego.przygarne Budryska ale jest 1 problem nie mam jak po niego przyjechac:placz:

Posted

Dobermanica!
Toż my go zawieziemy:) To najwspanialsza wiadomość w tym miesiącu,a może nawet w kwartale:lol::multi:

No super. Podaj na priv swój numer,zadzwonię i obgadamy szczegóły.

No po prostu pięknie!!!

Posted

NatiiMar napisał(a):
Dobermanica!
Toż my go zawieziemy:) To najwspanialsza wiadomość w tym miesiącu,a może nawet w kwartale:lol::multi:

No super. Podaj na priv swój numer,zadzwonię i obgadamy szczegóły.

No po prostu pięknie!!!

Jezuu :multi::multi::multi: Pisałam do wosny, ale ona zaoferowała rozwiązanie kilkudnoiwe czyli wielką klatkę. No ale odpisałam jej ze wspaniałymi wieściami :multi::multi::multi: Budrysku nawet nie wiesz jak się cieszę :multi: