Tola Posted February 8 Posted February 8 Wpłaty dla Dudusia na konto ZEA: 40 zł - b-b 26.01. 60 zł - Iwona z Sosnowca 29.02. 30 zł - feryenne 02.02. 10 zł - Nesiowata 02.02. 50 zł - agat21 06.02. 50 zł - jaguska 06.02. 1 Quote
elik Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2026 o 21:00, Tola napisał: Wpłaty dla Dudusia na konto ZEA: 40 zł - b-b 26.01. 60 zł - Iwona z Sosnowca 29.02. 30 zł - feryenne 02.02. 10 zł - Nesiowata 02.02. 50 zł - agat21 06.02. 50 zł - jaguska 06.02. Bardzo dziękuję Martusiu Quote
elik Posted February 8 Author Posted February 8 Wpłaty dla Dudusia na konto Fundacji ZEA: 40 zł - b-b I-II - 26.01. 60 zł - Pani Iwona z Sosnowca I - 29.01. 30 zł - feryenne II - 2.02. 10 zł - Nesiowata II - 2.02. 50 zł - agat21 II - 6.02. 50 zł - jaguska II - 6.02. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
jaguska Posted February 9 Posted February 9 Dnia 7.02.2026 o 17:02, elik napisał: Witaj że witaj Iwonko Jak miło, że zaglądnęłaś do nas. Bardzo dziękujemy za pozdrowienia i głaski i prosimy zaglądaj częściej Elu, czasem zaglądam, podczytuję, ale z pisaniem gorzej. A i ostatnie dwa lata dały popalić, 2024 powódź i cały parter i podwórko do generalnego remontu, w 2025 wypadek, mama mocno podupadła na zdrowiu i przestała chodzić, eM mi się o mało nie przekręcił na covida. Mam nadzieję że ten rok będzie lepszy. Pozdrawiam. Wiosna idzie pomalutku 1 Quote
elik Posted February 9 Author Posted February 9 Dnia 9.02.2026 o 15:58, jaguska napisał: Elu, czasem zaglądam, podczytuję, ale z pisaniem gorzej. A i ostatnie dwa lata dały popalić, 2024 powódź i cały parter i podwórko do generalnego remontu, w 2025 wypadek, mama mocno podupadła na zdrowiu i przestała chodzić, eM mi się o mało nie przekręcił na covida. Mam nadzieję że ten rok będzie lepszy. Pozdrawiam. Wiosna idzie pomalutku Ojejjjj, a to Cię dopadło Myślałam, że to mnie problemy ścigają. No tak, człowiek ma tę przypadłość, że skupia się na sobie. Serdecznie współczuję Iwonko. A co to za piękność nam pokazałaś? Czy to możliwe, że to już tegoroczne roślinki? Quote
Radek Posted February 9 Posted February 9 Jak zwykle zaglądam przy poniedziałku i ślę dobre myśli. 1 Quote
elik Posted February 9 Author Posted February 9 Dnia 9.02.2026 o 22:10, Radek napisał: Jak zwykle zaglądam przy poniedziałku i ślę dobre myśli. Dobry wieczór, witamy 1 Quote
Radek Posted February 16 Posted February 16 Kolejny poniedziałek i kolejne głaski dla Dudusia 1 Quote
Tola Posted February 20 Posted February 20 Wpłata dla Dudusia na konto ZEA: 50 zł - koja 09.02. 1 Quote
elik Posted February 20 Author Posted February 20 Dnia 20.02.2026 o 16:57, Tola napisał: Wpłata dla Dudusia na konto ZEA: 50 zł - koja 09.02. Bardzo dziękuję Quote
elik Posted February 20 Author Posted February 20 Wpłata dla Dudusia na konto ZEA: 50 zł - koja II - 9.02. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Tola Posted February 20 Posted February 20 Niestety, ale muszę przekazać tutaj niezbyt dobrą informację: prawdopodobnie w maju, a na pewno w czerwcu i w lipcu nie będziemy mogli użyczać konta do wpłat, więc wszystkie wpłaty w tym czasie proszę kierować do skarbników. Ma na to wpływ przede wszystkim zmiana w wystawianiu faktur i nasza trudna sytuacja finansowa. Czerwiec i lipiec to zawsze są dla nas najgorsze miesiące na przetrwanie, bo nie ma jeszcze wpływów z 1,5 %, a jednocześnie spływają faktury z gabinetów z naszego terenu. W takiej sytuacji musimy ograniczyć wszystko, co generuje koszty i angażuje biuro księgowe. Jeśli dzięki uzyskanym wpływom z 1,5 % w 2026 r będziemy nadal mogli działać w obecnej formule, wrócimy do tej formy pomocy, jaką jest użyczanie konta do wpłat. Quote
elik Posted February 21 Author Posted February 21 Dnia 20.02.2026 o 19:22, Tola napisał: Niestety, ale muszę przekazać tutaj niezbyt dobrą informację: prawdopodobnie w maju, a na pewno w czerwcu i w lipcu nie będziemy mogli użyczać konta do wpłat, więc wszystkie wpłaty w tym czasie proszę kierować do skarbników. Ma na to wpływ przede wszystkim zmiana w wystawianiu faktur i nasza trudna sytuacja finansowa. Czerwiec i lipiec to zawsze są dla nas najgorsze miesiące na przetrwanie, bo nie ma jeszcze wpływów z 1,5 %, a jednocześnie spływają faktury z gabinetów z naszego terenu. W takiej sytuacji musimy ograniczyć wszystko, co generuje koszty i angażuje biuro księgowe. Jeśli dzięki uzyskanym wpływom z 1,5 % w 2026 r będziemy nadal mogli działać w obecnej formule, wrócimy do tej formy pomocy, jaką jest użyczanie konta do wpłat. Tak jak już napisałam na wątku Neruni, rozumiem trudną sytuację. Życzę, pozytywnego i szybkiego rozwiązania problemów. Równocześnie bardzo dziękuję za dotychczasowe użyczanie konta. Quote
Radek Posted February 23 Posted February 23 Jak poniedziałek to oczywiście porcja wirtualnych głasków musi być. 1 Quote
elik Posted Tuesday at 10:38 AM Author Posted Tuesday at 10:38 AM Dnia 23.02.2026 o 22:06, Radek napisał: Jak poniedziałek to oczywiście porcja wirtualnych głasków musi być. Witamy Radku, jak zwykle cieplutko i dziękujemy za przybycie 1 Quote
Recommended Posts