kmonika Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 własnie dzownilam do ds Cudka, wszytko ok:multi:pani mnie zapewnila, ze moge spac spokojnie. Piesek nic nie zniszczyl jak zostal sam w domku, tylko nasiusial, ale to mu wybaczymy:evil_lol: podobno bardzo zywiolowy, ale ma domek z ogrodkiem to sie wylata.. ZYCZYMY POWODZENIA CUDKOWI, MOZE UDA NAM SIE ZDOBYC JAKIES FOTKI Z DOMKU:lol: Quote
iwona213 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 kmonika napisał(a):własnie dzownilam do ds Cudka, wszytko ok:multi:pani mnie zapewnila, ze moge spac spokojnie. Piesek nic nie zniszczyl jak zostal sam w domku, tylko nasiusial, ale to mu wybaczymy:evil_lol: podobno bardzo zywiolowy, ale ma domek z ogrodkiem to sie wylata.. ZYCZYMY POWODZENIA CUDKOWI, MOZE UDA NAM SIE ZDOBYC JAKIES FOTKI Z DOMKU:lol: super wieści :loveu: Quote
kmonika Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kisiaraf napisał(a):Przepraszam za długą nie obecność spowodowaną wakacjami. Widze, że Iwona213 pieknie mnie reprezentowała-zastępowała. W sobote jechałam na wesele i zadzwoniła do mnie Mama Amaleny z informacją iż jakaś kobieta dzwoniła do niej, że widziała psiaka w gazecie(ja dałam ogłoszenie ze zdjęciem przed wyjazdem) i to jest jej psiaczek hmm Teraz wchodze na wątek a Cudek juz w nowym domciu sama niewiem co myśleć. Chyba już trzeba tylko trzymać kciuki za jego powodzenie w nowym domku. Wielkie ukłony dla Darii i Kmoniki dzięki dziewczyny za domek i załatwienie sprawy do końca. w imieniu Cudka dziekujemy za super tymczas:loveu:a wszystkim cioteczkom za troske:Rose:i pomoc Quote
__Lara Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 kmonika napisał(a):własnie dzownilam do ds Cudka, wszytko ok:multi:pani mnie zapewnila, ze moge spac spokojnie. Piesek nic nie zniszczyl jak zostal sam w domku, tylko nasiusial, ale to mu wybaczymy:evil_lol: podobno bardzo zywiolowy, ale ma domek z ogrodkiem to sie wylata.. ZYCZYMY POWODZENIA CUDKOWI, MOZE UDA NAM SIE ZDOBYC JAKIES FOTKI Z DOMKU:lol: :loveu: super, że przynajmniej tu się szczęśliwie skończyło :loveu: powodzenia Piesku! Quote
Daria_13 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 aha rozmawiałam z DS, i pani powiedziała,ze wiedziała,iż cudek jest mieszańcem oraz są bardzo zadowoleni z pieska i już go pokochali, za 3-4 tyg. będzie wizyta poadopcyjna Quote
kmonika Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Daria_13 napisał(a):Kochani musimy oddać pieniążki za kastrację Cudka!!! kastracja kosztowała- 80zł tutaj nr. konta fundacji S.O.S dla zwierząt: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 pieniążki proszę wysyłać z dopiskiem ,, na pomoc dla cudka'' liczymy na wasze wsparcie!!!;) ja wysle na dniach ok. 30 zl, prosze o wsparcie, bo wiecej nie moge Quote
iwona213 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 czy ktos ma kontakt z amaleną?? uważam że ona powinna pokryć koszty kastracji... czy jeśli amalena nie pokryje kosztów kastracji, można odciągnąć w czasie tą płatność?? ja teraz robie bazarek na sterylke wyadoptowanej przeze mnie suni oraz na psiaka z obdartymi do kości łapkami. Czeka mnie wycieczka do warszawy za tydzien, rónież nikt mi kosztów nie zwróci. Póki co nie mam jak się dołożyć. moze ktoś zrobi bazarek, brakuje tylko 50 zł?? Quote
danka1234 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jamnicza skarpeta pokryje brakujacą czesć kosztów za kastracje jamnisia. Rozumiem ze brakuje 50zł,tak? Quote
kmonika Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 iwona213 napisał(a):czy ktos ma kontakt z amaleną?? uważam że ona powinna pokryć koszty kastracji... czy jeśli amalena nie pokryje kosztów kastracji, można odciągnąć w czasie tą płatność?? ja teraz robie bazarek na sterylke wyadoptowanej przeze mnie suni oraz na psiaka z obdartymi do kości łapkami. Czeka mnie wycieczka do warszawy za tydzien, rónież nikt mi kosztów nie zwróci. Póki co nie mam jak się dołożyć. moze ktoś zrobi bazarek, brakuje tylko 50 zł?? wyslalam sms do amaleny, niestety bez odzewu.. Quote
kmonika Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 danka1234 napisał(a):Jamnicza skarpeta pokryje brakujacą czesć kosztów za kastracje jamnisia. Rozumiem ze brakuje 50zł,tak? serdecznie dziekujemy :multi::Rose: Quote
Daria_13 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Tak brakuje 50zł, bardzo dziękujemy;). Rozmawiałam dzisiaj z domkiem Cudaczka- Blekiego wczoraj bleki został sam w domu na kilka godzin, nic nie poniszczył, jest bardzo kochany i pani chwali blekusia, bo potrafi ładnie prosić o jedzenie. Lubi bawić się piłeczką. Aha i co bardzo ważne, nauczył się prosić o wyjście na spacer, nie siusia już w domku Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Daria_13 napisał(a):Tak brakuje 50zł, bardzo dziękujemy;). Rozmawiałam dzisiaj z domkiem Cudaczka- Blekiego wczoraj bleki został sam w domu na kilka godzin, nic nie poniszczył, jest bardzo kochany i pani chwali blekusia, bo potrafi ładnie prosić o jedzenie. Lubi bawić się piłeczką. Aha i co bardzo ważne, nauczył się prosić o wyjście na spacer, nie siusia już w domku No to super :loveu: oby tak dalej :loveu: Quote
iwona213 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 danka1234 napisał(a):Jamnicza skarpeta pokryje brakujacą czesć kosztów za kastracje jamnisia. Rozumiem ze brakuje 50zł,tak? bardzo dziekujemy :) Quote
danka1234 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 50zł z jamniczej skarpety zostało przelane na podane konto. Jamnisiowi życzymy wszystkiego dobrego w nowym domku.;) Quote
Kisiaraf Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Bardzo dziękujemy jamniczej skarpetce. iesze się, że takie dobre wieści z domu Blekiego-ciekawe czy szybko się przyzwyczai do nowego imienia. Super, że wszystko dobrze się skończyło dziękuje bardzo wszystkim pomagającym.:loveu: Quote
kmonika Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 NASTEPNY ZNALEZIONY PSIAK, NA DT U MARZENY:loveu: PROSZĘ O POMOC http://www.dogomania.pl/forum/f28/sosnowiec-blacky-sznaucer-minatura-zagubiony-szuka-ds-139759/?highlight=sosnowiec+sznaucer Quote
Kisiaraf Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dzięki Daria za fotki. Miło się patrzy na tak uśmiechnięty pyszczek :) Quote
Recommended Posts