Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

własnie dzownilam do ds Cudka, wszytko ok:multi:pani mnie zapewnila, ze moge spac spokojnie.
Piesek nic nie zniszczyl jak zostal sam w domku, tylko nasiusial, ale to mu wybaczymy:evil_lol:
podobno bardzo zywiolowy, ale ma domek z ogrodkiem to sie wylata..
ZYCZYMY POWODZENIA CUDKOWI, MOZE UDA NAM SIE ZDOBYC JAKIES FOTKI Z DOMKU:lol:

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kmonika napisał(a):
własnie dzownilam do ds Cudka, wszytko ok:multi:pani mnie zapewnila, ze moge spac spokojnie.
Piesek nic nie zniszczyl jak zostal sam w domku, tylko nasiusial, ale to mu wybaczymy:evil_lol:

super wieści :loveu:

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Przepraszam za długą nie obecność spowodowaną wakacjami. Widze, że Iwona213 pieknie mnie reprezentowała-zastępowała. W sobote jechałam na wesele i zadzwoniła do mnie Mama Amaleny z informacją iż jakaś kobieta dzwoniła do niej, że widziała psiaka w gazecie(ja dałam ogłoszenie ze zdjęciem przed wyjazdem) i to jest jej psiaczek hmm Teraz wchodze na wątek a Cudek juz w nowym domciu sama niewiem co myśleć. Chyba już trzeba tylko trzymać kciuki za jego powodzenie w nowym domku.
Wielkie ukłony dla Darii i Kmoniki dzięki dziewczyny za domek i załatwienie sprawy do końca.

w imieniu Cudka dziekujemy za super tymczas:loveu:a wszystkim cioteczkom za troske:Rose:i pomoc

Posted

kmonika napisał(a):

:loveu: super, że przynajmniej tu się szczęśliwie skończyło :loveu: powodzenia Piesku!

Posted

aha rozmawiałam z DS, i pani powiedziała,ze wiedziała,iż cudek jest mieszańcem oraz są bardzo zadowoleni z pieska i już go pokochali, za 3-4 tyg. będzie wizyta poadopcyjna

Posted

Daria_13 napisał(a):
Kochani musimy oddać pieniążki za kastrację Cudka!!! kastracja kosztowała- 80zł

tutaj nr. konta fundacji S.O.S dla zwierząt:
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
pieniążki proszę wysyłać z dopiskiem ,, na pomoc dla cudka''

liczymy na wasze wsparcie!!!;)

ja wysle na dniach ok. 30 zl, prosze o wsparcie, bo wiecej nie moge

Posted

czy ktos ma kontakt z amaleną?? uważam że ona powinna pokryć koszty kastracji...

czy jeśli amalena nie pokryje kosztów kastracji, można odciągnąć w czasie tą płatność?? ja teraz robie bazarek na sterylke wyadoptowanej przeze mnie suni oraz na psiaka z obdartymi do kości łapkami. Czeka mnie wycieczka do warszawy za tydzien, rónież nikt mi kosztów nie zwróci. Póki co nie mam jak się dołożyć.

moze ktoś zrobi bazarek, brakuje tylko 50 zł??

Posted

iwona213 napisał(a):
czy ktos ma kontakt z amaleną?? uważam że ona powinna pokryć koszty kastracji...

czy jeśli amalena nie pokryje kosztów kastracji, można odciągnąć w czasie tą płatność?? ja teraz robie bazarek na sterylke wyadoptowanej przeze mnie suni oraz na psiaka z obdartymi do kości łapkami. Czeka mnie wycieczka do warszawy za tydzien, rónież nikt mi kosztów nie zwróci. Póki co nie mam jak się dołożyć.

moze ktoś zrobi bazarek, brakuje tylko 50 zł??

wyslalam sms do amaleny, niestety bez odzewu..

Posted

danka1234 napisał(a):
Jamnicza skarpeta pokryje brakujacą czesć kosztów za kastracje jamnisia.
Rozumiem ze brakuje 50zł,tak?

serdecznie dziekujemy :multi::Rose:

Posted

Tak brakuje 50zł, bardzo dziękujemy;). Rozmawiałam dzisiaj z domkiem Cudaczka- Blekiego wczoraj bleki został sam w domu na kilka godzin, nic nie poniszczył, jest bardzo kochany i pani chwali blekusia, bo potrafi ładnie prosić o jedzenie. Lubi bawić się piłeczką. Aha i co bardzo ważne, nauczył się prosić o wyjście na spacer, nie siusia już w domku

Posted

Daria_13 napisał(a):
Tak brakuje 50zł, bardzo dziękujemy;). Rozmawiałam dzisiaj z domkiem Cudaczka- Blekiego wczoraj bleki został sam w domu na kilka godzin, nic nie poniszczył, jest bardzo kochany i pani chwali blekusia, bo potrafi ładnie prosić o jedzenie. Lubi bawić się piłeczką. Aha i co bardzo ważne, nauczył się prosić o wyjście na spacer, nie siusia już w domku

No to super :loveu: oby tak dalej :loveu:

Posted

Bardzo dziękujemy jamniczej skarpetce. iesze się, że takie dobre wieści z domu Blekiego-ciekawe czy szybko się przyzwyczai do nowego imienia. Super, że wszystko dobrze się skończyło dziękuje bardzo wszystkim pomagającym.:loveu:

• 1 month later...