Ewcia84 Posted June 12, 2024 Posted June 12, 2024 Mam kundelka, 7 letnią suczkę. Od pewnego czasu zachowuje się dziwnie. Na spacerach wchodzi we wszystkie możliwe krzaki, w domu nie może znaleźć sobie miejsca, wchodzi pod łóżko, próbuje się wcisnąć między ścianę a łóżko, wchodzi na fotel i wije sobie gniazdo, układa koc, wchodzi pod kołdrę. Jak wychodzę z domu, śpi w korytarzu na butach, lub na moich ciuchach. W nocy chodzi w tą i spowrotem, piszczy. Jak leży koło mnie, to dosłownie wchodzi na mnie, musi mnie dotykać a czasem leży połową ciała na mnie. Jest nadpobudliwa, szczeka jak tylko usłyszy hałas (mieszkam w bloku) Te zmiany zauważyłam po moim powrocie z 4-dniowego urlopu, była w domu, pod opieką dzieci . Wcześniej też była do mnie bardzo przywiązana, często też wyjeżdżam, ale nigdy się tak nie działo jak teraz. Nie jest wysterylizowana, regularnie szczepiona, odrobaczona parę tygodni temu. Quote
bou Posted June 13, 2024 Posted June 13, 2024 Dnia 12.06.2024 o 17:06, Ewcia84 napisał: Nie jest wysterylizowana, Idz konieczie do weta,trzeba jej zrobić chocby podstawowe badania,poza tym sprawdzić,czy to nie jest ropomacicze,czy też ciąża urojona. Z całą pewnością jest chora - resztę musi ustalić wet. Quote
Ewcia84 Posted June 13, 2024 Author Posted June 13, 2024 Dnia 13.06.2024 o 12:32, bou napisał: Idz konieczie do weta,trzeba jej zrobić chocby podstawowe badania,poza tym sprawdzić,czy to nie jest ropomacicze,czy też ciąża urojona. Z całą pewnością jest chora - resztę musi ustalić wet. Dziękuję za pomoc Quote
Recommended Posts