Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joanna Karasiewicz czy masz moze foci z soboty z polfinalu dziewczynki z shih tzu?:roll: Czy moge wykorzystac fotki dziewczynki z tym szczeniaczkiem shihzaczkiem ?:lol:

Posted

[quote name='lonka']Joanna Karasiewicz czy masz moze foci z soboty z polfinalu dziewczynki z shih tzu?:roll: Czy moge wykorzystac fotki dziewczynki z tym szczeniaczkiem shihzaczkiem ?:lol:

Zdjęć z półfinałów nie mam, tak jak pisałam córka nie przeszła tego dnia dalej i na półfinałach nie zostaliśmy.
Zdjecia każdy może brać kto chce jeśli sie podobają.

Zdjęcia z Niedzieli
Kfalifikacje

Posted

Gratulacje wszystkim :lol:
Widze Kryśka już nie startuje z Achtajem, a z nowym "nabytkiem" Leo :lol: Fajnie móc zobaczyć na MP nową tybetańską mordkę :loveu:

Posted

Ja też wstawię to co mam na aparacie, również niedziela eliminacje o 11;30 i półfinał. Robiła moja mama, więc są nie najlepszej jakości i raczej egoistyczne :evil_lol:

Posted

Nie wiem kim jest dziewczyna w zielonym, ale pozwolę sobie na mała krytyke - fatalnie to wygląda, jak na wystawie na zewnątrz przy wietrze, handlerka wystawia w rozpuszczonych włosach, które rozwiewają sie na wszystkie strony i zasłaniają jej pole widzenia... to takie nieestetyczne.... plusik dla tych dziewczyn, które związały włosy, naprawde o wiele estetyczniej to wygląda.
To tyle z mojej strony.