Shetanka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Widziałam, że dość dużo nas będzie ;) ciekawa jestem, z jakimi psami idziecie? ;) Ja będę; w piątek - z chińskim grzywaczem w sobotę- ze staffikiem w niedzielę - z pinczerem miniaturowym Quote
Shetanka Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Wyniki z dzisiaj; Gr. Młodsza; Im - Anna Kłujszo z Cotonem de Tulear - GULIAUME BEAU Batiskaj IIm - Vit Policar z Bloodhound'em - ARMONIC Justirag III m - Daniel Karasiewicz z Chińskim Grzywaczem Powder Puff - WINNIE THE PUUF resueuss IVm - ? Gr. Starsza; Im - Ola Szydłowska z gończym polskim - SZABLA Kłusująca Sfora + Zw.Dnia IIm - Weronika Karasiewicz z Chińskim Grzywaczem Powder Puff - WINNIE THE PUUF resueuss IIIm - Alicja Ujma (ja ;) ) z Chińskim Grzywaczem Nagim - KARAT Pastoral IVm - ? z Chihuahuą ? Gratulacje dla wszystkich :) Fotki mam jakieś, ale wstawię najwcześniej w poniedziałek... Quote
MateUsz Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Gratulacje :D A możecie podać ogólną stawkę ?? A jutro chyba 22 osoby w starszej także powodzenia :) Quote
MateUsz Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dziś w młodszej 1.Wiktoria Sapała 2.? 3.? 4.? W starszej: 1.Ala 2.Ola 3.Kinga 4.Czeszka aha mógłby ktoś jutro moją karte oceny odebrać :D Quote
Shetanka Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 MateUsz napisał(a):Gratulacje :D A możecie podać ogólną stawkę ?? A jutro chyba 22 osoby w starszej także powodzenia :) Nie było więcej osób, tylko tyle co na lokatach ;) Ja dzisiaj ze staffikiem 4/5 bez finału... poległam na nazywaniu części ciała psa :oops: Ja mam kilka fotek, moja mama robiła na ostatniej 'turze' eliminacji, czyli o 14;20, ale padł aparat i nie wiem, czy jest tam ktoś inny poza mną :lol: Mateusz - ja mogę, oddać mogę w Bytomiu lub Krakowie ;) Quote
Agasia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Oj tak Pani Staviarska lubi przemaglowac z anatomii :razz::roll: Ja moze w przyplywie tesknoty jutro sie pojawie.. :) Brawo Ala i Ola! :multi: Quote
Shetanka Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Agasia napisał(a):Oj tak Pani Staviarska lubi przemaglowac z anatomii :razz::roll: Szkoda, że nie wiedzialam o tym przed wystawą :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 MateUsz napisał(a):aha mógłby ktoś jutro moją karte oceny odebrać :D Oj tak i moją jeszcze ;), bo nie mam siły jeszcze jutro jechać. Można mi ją przekazać w Łodzi lub Bytomiu. Quote
MateUsz Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Shetanka będę wdzięczny OGROMNIE :D I powodzenia jutro :) Quote
McDzik Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ale przebudzenia doznałam, Olka 2 lokata :-o hihi gratulacje dla wszystkich i czekamy na relacje z dziś :lol: Quote
Shetanka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Dzisiaj; Gr. Młodsza; 1m - Paulina Lisiak z wyżłem niem. krótkowłosym 2m - ? 3m - ? 4m - Stanisław Jędrkowiak z jamnikiem szorstkowłosym Gr. Starsza; 1m - Ala Nowak z Seterem Angielskim + Zw.Dnia 2m - ? 3m - ? 4m - ? (miałam przymulony umysł więc nie pamiętam :lol:) Ja z cavalierką 5/5 i półfinałowa ósemka. Gratulacje wszystkim. Quote
Zuza i Noddy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Shetanka nie wiem czy wczoraj przeczytałaś mój post, odbierałaś może jakieś karty z wczoraj? Quote
Shetanka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Odebrałam Tobie i Mateuszowi, oddam w Bytomiu tylko się przypomnijcie na PW/gg. Quote
Zuza i Noddy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Shetanka napisał(a):Odebrałam Tobie i Mateuszowi, oddam w Bytomiu tylko się przypomnijcie na PW/gg. Wielkie dzięki ;) Quote
MateUsz Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 dzięki Shetanka :P :cool3::lol: I gratulacje Ala :D Quote
Pietruszka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Gr. Starsza; 1m - Ala Nowak z Seterem Angielskim + Zw.Dnia 2m - ? 3m - ? 4m - ? 2 - dziewczyna z Maltańczykiem 3 - Patrycja Woźniak z Lhasa apso 4 - Krystyna Król ze Spanielem tybetańskim Ja dzisiaj pierwszy raz z Nadią od Impresji, nie było najgorzej i z tego miejsca bardzo jej dziękuję za użyczenie swojej seterki:loveu: Quote
Tobi&Wera Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Moja mama robiła trochę zdjęć więc na pewno kilka wstawie. Pierwszego dnia nie wziełyśmy aparatu i mamy tylko zdjęcia z podium wstawimy wszystko dzisiaj wieczorem. Gratulacje dla wszystkich wygranych. Ja ostatniego dnia byłam w stresie. Nie dojechał mój pies potem dostałam innego, który nie mógł zostać na pół finałach, znalazłam kolejnego ale ze stresu poległam. Trudno, było fajnie i zdobyłam nowe doświadczenia o sędziach. Quote
Zuza i Noddy Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Tobi&Wera napisał(a):Moja mama robiła trochę zdjęć więc na pewno kilka wstawie. Pierwszego dnia nie wziełyśmy aparatu i mamy tylko zdjęcia z podium wstawimy wszystko dzisiaj wieczorem. Gratulacje dla wszystkich wygranych. Ja ostatniego dnia byłam w stresie. Nie dojechał mój pies potem dostałam innego, który nie mógł zostać na pół finałach, znalazłam kolejnego ale ze stresu poległam. Trudno, było fajnie i zdobyłam nowe doświadczenia o sędziach. A z soboty z eliminacji o 14.30 lub z półfinałów coś się znajdzie? Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A z soboty z eliminacji o 14.30 lub z półfinałów coś się znajdzie? Niestety z soboty mamy zdjęcia tylko z 11,30 a że Weronika poległa troszkę na anatomii i nie przeszła dalej nie robiłam zdjęć bo wcześniej wróciliśmy do hotelu. Wczoraj się nie wyrobiłam zdjęcia wstawię dopiero dzisiaj. Powiem wam wszysystkim, że jestem pod dużym wrażeniem jak wystawiacie psy i ile wiecie o poszczególnych rasach. Wszystkim gratuluję tym wygranym i tym przegranym bo osób było sporo :lol::lol::lol: Mama Weroniki i Daniela Quote
maga18 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ja wstawiłam wczoraj kilka zdjęć z JH z niedzieli w temacie MWPR Opole, jak ktos ma ochote to moze poszukac i tu wkleić ;) Quote
Shetanka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 MateUsz napisał(a):A kto wczoraj oceniał ?? I czy była Ola ?? Tomasz Borkowski. Olę widziałam na wystawie... była zgłoszona na MP, ale nie widziałam Jej na eliminacjach (chyba że była o 14;20) ani półfinale... O a może ja się załapałam na jakieś fotki? Byłam w piątek z grzywaczem, w sobotę ze staffikiem i w niedzielę z cavikiem. Quote
maga18 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ja Cię mam, ale uciętą :oops::lol: [SIZE="6"]PIĄTEK [SIZE="6"]NIEDZIELA zwycięzczyni gr.młodszej Quote
Recommended Posts