Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.03.2025 o 11:22, malagos napisał:

Nie, jest bardzo otwarta i bez lęków 🙂

Jutro prosimy o kciuki, na 10.00 umówiona operacja. Zobaczymy też, jak się zachowa w samochodzie. A ja znów muszę prosić o podwózkę do Makowa Maz., to raptem 25 km, ale pieszo nie dojdziemy 😞

Trzymam caluni czas 
za wszystko
  • Like 1
Posted
Dnia 16.03.2025 o 22:36, Poker napisał:

Czarna dama.

Uwielbiam założone  łapki na krzyż.  Elegancja Francja.

Tak, zawsze się tak kładzie, damulka jedna!

Posted

Operację sterylizacji i przepukliny dr Magda zrobiła za jednym zamachem. Wszystko to trwało 3 godziny, zabraliśmy Foksię z lecznicy już wybudzoną. W domu nie chciała się położyć, tylko stała cały czas przy posłaniu. Przed 17.00 Tomek zabrał ją na spacer, zrobiła wszystko co trzeba i wróciła do domu, jakby zawsze tu mieszkała. Teraz, godz. 19.20 wróciłyśmy z kolejnego spaceru i będzie jeszcze jeden za 3 godziny, i spanie w kuchni. Jutro idziemy do pracy, Foksia wróci do kojca 😞

• Like 1
Posted

Świetnie, że dało radę zrobić 2 w 1. Fajna sunieczka.

Nie macie jak jej oddzielić nawet w łazience, żeby nie musiała iść do boksu?

Posted

Dorka zadała egzamin - od piątku do teraz było dużo gości, 11 osób, w tym dwie małe dziewczynki, plus suczka Wiki mojej siostry. Nie było szczekania, jakiegoś uciekania. Nie dała się wprawdzie nikomu pogłaskać, umykała z wdziękiem przed każdą wyciągniętą ręka w jej stronę.

A Foksia dziś w gabinecie została trochę ostrzyżona, to znaczy Tomek wyciął jej dużo dredów z grzbietu. Bardzo by się przydała jej kąpiel i spa, ale na razie, jak jest w kojcu i budzie, to się moja z celem. Mamy tydzień na znalezienie jej domu, w niedzielę wyjażdżam na 12 dni i nie mogę Tomka zostawić z tym wielkim stadem 😞

Posted
Dnia 4.03.2025 o 10:20, Nadziejka napisał:

Małgosiu moc pozdrowień
wysłałam teraz pieniążki dla Was
z tego kramku dziś zakończonego
           92 zl 70 gr 
jak już będą na koncie
proszę daj znać na kramiku
Posted

Dziś 10 dni po sterylizacji i operacji [przepukliny Foksi. Nie było ubranka, szwy rozpuszczalne, ranka prawie niewidoczna. Po raz kolejny pochwale naszą dr Magdę, robi operacje rewelacyjnie!

No i .... jest pani zainteresowana Foksią, z fb. To jeszcze nic pewnego, bo jeszcze Jej partner się waha, ale wierzę z "babski spryt" i sobota może będzie szczęśliwa dla Fokusi.

• Like 4
Posted
  Spokojności zasyłam                                                                                                                         i ściskam za wszystko