Justyna_wolontariat Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Goja została dziś Czeszką Po ponad miesiecznym powrocie do schroniska zobaczyłam Goję nadal w tym małym boksie sunia sfrustrowana nie wybiegana bo co to dla tak dużego psa 1 spacer dziennie. Po wyciagnieciu z koja sunia wariowała skakała warczała na psy Nic dziwnego że swym zachowaniem odstraszała potencjalnych chetnych. Nic dziwnego, ze schroniska kojcowe maja nie adopcyjne psy a właśnie przez warunki w jakich tym psiakom przypadło żyć Puściłam sunie na duży wybieg mysląc że moze nie ucieknie przez płot, i tak tez się stało sunia zadowolona wybiegana bawiła sie z psami garneła się do każdego przechodzącego. Nic dziwnego ze teraz ujeła panią która przyjechała do nas z czech z swym rodowodowym psem rasy nie zapamietałam. Pojechała do domu z ogrodem będzie mieszkać z tym psiakiem i 11 letnim rotkiem. W wrześniu nas odwiedzi przyjedzie na sterylizację. Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Justyna_wolontariat']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Goja została dziś Czeszką Po ponad miesiecznym powrocie do schroniska zobaczyłam Goję nadal w tym małym boksie sunia sfrustrowana nie wybiegana bo co to dla tak dużego psa 1 spacer dziennie. Po wyciagnieciu z koja sunia wariowała skakała warczała na psy Nic dziwnego że swym zachowaniem odstraszała potencjalnych chetnych. Nic dziwnego, ze schroniska kojcowe maja nie adopcyjne psy a właśnie przez warunki w jakich tym psiakom przypadło żyć Puściłam sunie na duży wybieg mysląc że moze nie ucieknie przez płot, i tak tez się stało sunia zadowolona wybiegana bawiła sie z psami garneła się do każdego przechodzącego. Nic dziwnego ze teraz ujeła panią która przyjechała do nas z czech z swym rodowodowym psem rasy nie zapamietałam. Pojechała do domu z ogrodem będzie mieszkać z tym psiakiem i 11 letnim rotkiem. W wrześniu nas odwiedzi przyjedzie na sterylizację. cudownie:multi: Quote
sonikowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Goja ma dom?? matko, jak sie cieszę!! Aż sie tu bałam zajrzeć, a tu taka niespodzianka! Goja, cudna, do domku! Quote
ANETTTA Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 szkoda tylko ze nie sprawdzony ten dom ....wierze w to ze bedzie dobrze Quote
Justyna_wolontariat Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Psów w schronisku czeka ponad 400 gdyby każdy chciał sprawdzac dom do nowych domów poszedł by chyba co 10 pies poza tym kto ma na to czas pracy przy psach jest dość kretynom nie wydajemy na łańcuch też nie skoro kobieta która ma juz 1 trudnego psa przyjeżdża z Czech razem z psem zawiedziona jest ze suczka nie wysterylizowana umawia sie na sterylizację ma doświadczenie z psami jest policjantem czego chcieć wiecej dla tego psa. Quote
Asta17 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zgadzam się z Justyną. Osobiście w pełni jestem zadowolona z tej adopcji. Czekajmy z cierpliwością na obiecane zdjecia. ;) Quote
Asta17 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 I w końcu się doczekaliśmy na zdjęcia!! Poznajecie tego psa?!!! Cudowny pies!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts