Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Goja została dziś Czeszką

Po ponad miesiecznym powrocie do schroniska zobaczyłam Goję nadal w tym małym boksie sunia sfrustrowana nie wybiegana bo co to dla tak dużego psa 1 spacer dziennie. Po wyciagnieciu z koja sunia wariowała skakała warczała na psy Nic dziwnego że swym zachowaniem odstraszała potencjalnych chetnych.

Nic dziwnego, ze schroniska kojcowe maja nie adopcyjne psy a właśnie przez warunki w jakich tym psiakom przypadło żyć

Puściłam sunie na duży wybieg mysląc że moze nie ucieknie przez płot, i tak tez się stało sunia zadowolona wybiegana bawiła sie z psami garneła się do każdego przechodzącego.

Nic dziwnego ze teraz ujeła panią która przyjechała do nas z czech z swym rodowodowym psem rasy nie zapamietałam.

Pojechała do domu z ogrodem będzie mieszkać z tym psiakiem i 11 letnim rotkiem. W wrześniu nas odwiedzi przyjedzie na sterylizację.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Goja została dziś Czeszką

Po ponad miesiecznym powrocie do schroniska zobaczyłam Goję nadal w tym małym boksie sunia sfrustrowana nie wybiegana bo co to dla tak dużego psa 1 spacer dziennie. Po wyciagnieciu z koja sunia wariowała skakała warczała na psy Nic dziwnego że swym zachowaniem odstraszała potencjalnych chetnych.

Nic dziwnego, ze schroniska kojcowe maja nie adopcyjne psy a właśnie przez warunki w jakich tym psiakom przypadło żyć

Puściłam sunie na duży wybieg mysląc że moze nie ucieknie przez płot, i tak tez się stało sunia zadowolona wybiegana bawiła sie z psami garneła się do każdego przechodzącego.

Nic dziwnego ze teraz ujeła panią która przyjechała do nas z czech z swym rodowodowym psem rasy nie zapamietałam.

Pojechała do domu z ogrodem będzie mieszkać z tym psiakiem i 11 letnim rotkiem. W wrześniu nas odwiedzi przyjedzie na sterylizację.

cudownie:multi:

Posted

Psów w schronisku czeka ponad 400 gdyby każdy chciał sprawdzac dom do nowych domów poszedł by chyba co 10 pies poza tym kto ma na to czas pracy przy psach jest dość

kretynom nie wydajemy na łańcuch też nie

skoro kobieta która ma juz 1 trudnego psa przyjeżdża z Czech razem z psem zawiedziona jest ze suczka nie wysterylizowana umawia sie na sterylizację ma doświadczenie z psami jest policjantem czego chcieć wiecej dla tego psa.

• 1 year later...