__Lara Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Pianka']Nie pojechała. Zamiast niej pojechał Laki. Jeszcze raz napiszę... a czemu? i czy Laki ma wątek? Ten Laki? Quote
__Lara Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Basia i Barni napisał(a):a tak sie cieszyłam :-( Ale inny psiunio pojechał z waszego schronu - w Rudzie Śl. ;) Quote
Basia i Barni Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Dorothy napisał(a):nie do wiary, nic nie kumam:shake: a tak sie cieszyłam :-( Quote
Pianka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Laki nie ma watku. Z Goja ci ludzie mogliby sobie nie poradzić. Ważne, że dom znalazł jakiś pies, a nie żaden. Olala juz wkleiła fotki na nasz ogólny watek;) Quote
Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 to i ja coś skrobne u Goi.Piekna to sunia:loveu:a jaka mądra.Była dziś na spacerku;) cudny pies...ciekawe czemu jeszcze bez domku:niewiem: Quote
Basia i Barni Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Ola la napisał(a):to i ja coś skrobne u Goi.Piekna to sunia:loveu:a jaka mądra.Była dziś na spacerku;) cudny pies...ciekawe czemu jeszcze bez domku:niewiem: a fotki masz ?:cool3: Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Basia i Barni napisał(a):a fotki masz ?:cool3: wiesz co ja niestety bylam bez aparatu :(ale Brysio robila zdjecia:-D spytam czy ma jakies gojowe :cool3: Quote
Basia i Barni Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Ola la napisał(a):wiesz co ja niestety bylam bez aparatu :(ale Brysio robila zdjecia:-D spytam czy ma jakies gojowe :cool3: no oby oby :mad::diabloti: Quote
Asta17 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Goja już nie jest na łańcuchu tylko w dość dużym kojcu z racji tego od ciągnięcia i szarpania się na łańcuchy obtarła sobie cały kark, a poza tym ma cieczkę i psy na szczęście do kojca nie potrafią jej wejść. Po cieczce będzie sterylizowana. Quote
Basia i Barni Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Asta17 napisał(a):Goja już nie jest na łańcuchu tylko w dość dużym kojcu z racji tego od ciągnięcia i szarpania się na łańcuchy obtarła sobie cały kark, a poza tym ma cieczkę i psy na szczęście do kojca nie potrafią jej wejść. Po cieczce będzie sterylizowana. to świetne wiadomości :evil_lol: Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Piekna psina i rownie piekne wiesci ,że juz nie jest na łąńcuchu:loveu: Quote
Basia i Barni Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ola la napisał(a):Piekna psina i rownie piekne wiesci ,że juz nie jest na łąńcuchu:loveu: właśnie ,ale bez swojego domu niestety nadal :oops: Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Basia i Barni napisał(a):właśnie ,ale bez swojego domu niestety nadal :oops: nio......:( kurcze ona taka piękna jest...dziw ,że jeszcze nikt jej nie chciał:( Quote
Basia i Barni Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ola la napisał(a):nio......:( kurcze ona taka piękna jest...dziw ,że jeszcze nikt jej nie chciał:( może zrobisz jej pare ogłoszeń ? Quote
ANETTTA Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 a ja myslałam ze ona juz dawno w swoim domku !!! Quote
sonikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Goja, śliczna panno, przyznaję, że zapomniałam o Tobie :oops: ale się poprawię.. Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Goju ty jeszcze w schronie......trzeba by ie odwiedzic:cool3: Quote
Recommended Posts