MajeczQa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 kanna napisał(a):A ja na forum zaprzęgowyn dostałam pytanie , czy można by było sprawdzić chłopaka przy rowerze ... są pasjonaci , którzy lubią takie extremalne sporty....:evil_lol: Majeczqo ogromne dzięki za opis chłopaka i za zdjęcia... wszystko co piszesz przelewamy na SO... cenne info :loveu: Sprawdzic to by go można było ale trzeba by się było liczyć że roweru po tym nie będzie :evil_lol: Ale on jest bardzo dobrym psem zaprzęgowym, ostatnio tak pieknie zjechałam z nim z górki na żwirze. Ten pies zapewnia dużo atrakcji jak się nie wybiega :evil_lol: A jak sie wybiega to już nie to samo... ja to zawsze nad tym rozpaczam, że jakiego bym se świra nie wzięła na spacer to zawsze mu się energia kończy kiedyś, a potem sie uspokaja :-( Nie ma takiego świra co by mi dorównał :evil_lol: Quote
Ati Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kanna jest dzis u psa i wlasnie go pomierzyla: w klebie 63 cm, od klebu do nasady ogona 53 cm. Quote
kanna Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='MajeczQa']Sprawdzic to by go można było ale trzeba by się było liczyć że roweru po tym nie będzie :evil_lol: Ale on jest bardzo dobrym psem zaprzęgowym, ostatnio tak pieknie zjechałam z nim z górki na żwirze. Ten pies zapewnia dużo atrakcji jak się nie wybiega :evil_lol: A jak sie wybiega to już nie to samo... ja to zawsze nad tym rozpaczam, że jakiego bym se świra nie wzięła na spacer to zawsze mu się energia kończy kiedyś, a potem sie uspokaja :-( Nie ma takiego świra co by mi dorównał :evil_lol: pies jest okazem energiiiiiii...:evil_lol: Majeczqo zamęcz go jak tylko chcesz :loveu: będę ci wdzięczna:diabloti: to naprwdę kawałek fajnego psa dla ludzi ceniących sobie ruch na świeżym powietrzu....i to w dużych dawkach:evil_lol: psiak jest zdrowy, dziś zostanie odrobaczony i właściwie gotowy do adopcji.. Thor z Olkusza szuka dobrego domu ... Quote
IKA & SONIA Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='kanna'] Thor z Olkusza szuka dobrego domu ... Czyżby psiak zmienił imię? :evil_lol: Quote
Ati Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 W tej chwili mamy na kolejny miesiac 150,-, w tym 50 od Bona z zaprzegowego SO- Dzieki! Quote
kanna Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 a zmienił... :crazyeye: :evil_lol: mamą chrzestną jest Ati ( Ati nie obraz się proszę) sponsorka pobytu w exluzywnym hoteliku dla exluzywnych psów :cool3: :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Thor ma dwóch obserwatorów na Allegro :evil_lol: Quote
MajeczQa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Byłam dzisiaj u niego i go rozniosłam, albo on mnie, ale mniejsza tam o to:evil_lol: Ale odnalazłam jak zwykle coś... Jak wyszliśmy z kojca to mi się tak zdało jakby kulał,ale biegał chętnie i nie narzekał, więc biegaliśmy. I jak wracaliśmy to okazało się że on ma rozciętą poduszkę w prawej przedniej łapce :-( I to dość mocno,ale to raczej stare rozcięcie, które sobie teraz trochę rozwalił i ja to rozcięcie wiążę z tymi bliznami i bulwą na tej samej nodze. Jak ktoś u niego będzie to się przyjrzyjcie i zastanówcie się czy cos można z tym zrobić,bo go chyba troche boli. Biedny :-( Quote
kanna Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Thor ma dwóch obserwatorów na Allegro :evil_lol: a ja jako ciapcia zapytam co to oznacza , proszę oświeć mnie....:hmmmm: bo telefonik ani razu nie zadzwonił ... a taki ładny dzwonek ustawiłam...hau, hau :grins: będę na początku tygodnia..obejrzę łapkę porządnie, poprzednio nic nie zauważyłam niepokojącego :shake: Majeczqo jak cię spotkam to cię uściskam za tego psa :evil_lol: Quote
MajeczQa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 kanna napisał(a): Majeczqo jak cię spotkam to cię uściskam za tego psa :evil_lol: o nie tylko nie to :evil_lol: To ja ucieknę :evil_lol: Razem z nim :evil_lol: Quote
kanna Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 MajeczQa napisał(a):o nie tylko nie to :evil_lol: To ja ucieknę :evil_lol: Razem z nim :evil_lol: ale ja też mam niezłe biegi :evil_lol: codzienne treningi z dogo-pointerem i husky-pointerem :evil_lol: ...... chociaż wolałabym, żebyś była przystojnym, wysokim blondynem :diabloti: Piękny wyżłowaty Thor z olkusza szuka dobrego domu .....:modla: Quote
Panca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kolezanka moja chce przelac pieniadze na hotel - potrzebuje numer konta po za tym wyslalam maila do znajomych -moze ktos sie zdecyduje? Quote
kanna Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Panca napisał(a):kolezanka moja chce przelac pieniadze na hotel - potrzebuje numer konta po za tym wyslalam maila do znajomych -moze ktos sie zdecyduje? przesłałam Ci pw.... szczęściarzem będzie ten kto tego psa dostanie....oj fajniutki Ci on jest...:loveu: Wyżłowaty szuka Dobrego Domu:help1: Quote
Panca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 mam nadzieje ze szybko sie znajdzie domek sama bym go wziela gdybym mogla Quote
kanna Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 pies ma same atuty... może po prostu nie potrafimy dotrzeć z reklamą ? Quote
kanna Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Panca napisał(a):mam nadzieje ze szybko sie znajdzie domek sama bym go wziela gdybym mogla nie mówiąc już o mnie :loveu: Panca bardzo dziękuję za pomoc... bardzo :loveu: wyżłowaty Thor szuka dobrego domu .... Quote
Panca Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 zjawiskowo piekny psiak:loveu: i jak sie poprawil :crazyeye: dla mnie to jest pointer o twarzy beagla:diabloti: a czy ktos mu robi ogloszenia? Quote
kanna Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 ma allegro .... od zaprzyjaznionej osoby...niestety nie potrafię robić ogłoszeń... jeśli mógłby ktoś pomóc bedę wdzięczna... Thor niezwykły pies szuka niespecjalnie zwykłego domu :help1: Quote
IKA & SONIA Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='kanna']ma allegro .... od zaprzyjaznionej osoby...niestety nie potrafię robić ogłoszeń... jeśli mógłby ktoś pomóc bedę wdzięczna... Thor niezwykły pies szuka niespecjalnie zwykłego domu :help1: Gdybyśmy podzieliły się jakoś ogłoszeniami to mogę pomóc,z tym, że najlpeiej końcem tygodnia ... Quote
kanna Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Gdybyśmy podzieliły się jakoś ogłoszeniami to mogę pomóc,z tym, że najlpeiej końcem tygodnia ...to ja się przypomnę... jak zwykle wielkie dzięki...:loveu: Thor - z każdym dniem piękniejszy czeka na dobry dom :Help_2: Quote
kanna Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 koleżanki zapomniały o Tobie biedaku :niewiem: Thor młody wyżełkowaty .... Quote
Ada-jeje Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Nikt nie zapomnial o psiurze, zagladam nawet kilka razy na dzien i podziwiam jaki on dostojny. :evil_lol: Quote
kanna Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 miałam telefon z propozycją domu...ale czy on nie będzie gonił kotów ... koty w liczbie 3... i jak tu sprawdzić ? Quote
Recommended Posts