Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kanna napisał(a):
A ja na forum zaprzęgowyn dostałam pytanie , czy można by było sprawdzić chłopaka przy rowerze ... są pasjonaci , którzy lubią takie extremalne sporty....:evil_lol:

Majeczqo ogromne dzięki za opis chłopaka i za zdjęcia... wszystko co piszesz przelewamy na SO... cenne info :loveu:

Sprawdzic to by go można było ale trzeba by się było liczyć że roweru po tym nie będzie :evil_lol:
Ale on jest bardzo dobrym psem zaprzęgowym, ostatnio tak pieknie zjechałam z nim z górki na żwirze. Ten pies zapewnia dużo atrakcji jak się nie wybiega :evil_lol:
A jak sie wybiega to już nie to samo... ja to zawsze nad tym rozpaczam, że jakiego bym se świra nie wzięła na spacer to zawsze mu się energia kończy kiedyś, a potem sie uspokaja :-(
Nie ma takiego świra co by mi dorównał :evil_lol:

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MajeczQa']Sprawdzic to by go można było ale trzeba by się było liczyć że roweru po tym nie będzie :evil_lol:
Ale on jest bardzo dobrym psem zaprzęgowym, ostatnio tak pieknie zjechałam z nim z górki na żwirze. Ten pies zapewnia dużo atrakcji jak się nie wybiega :evil_lol:
A jak sie wybiega to już nie to samo... ja to zawsze nad tym rozpaczam, że jakiego bym se świra nie wzięła na spacer to zawsze mu się energia kończy kiedyś, a potem sie uspokaja :-(
Nie ma takiego świra co by mi dorównał :evil_lol:
pies jest okazem energiiiiiii...:evil_lol:
Majeczqo zamęcz go jak tylko chcesz :loveu: będę ci wdzięczna:diabloti:

to naprwdę kawałek fajnego psa dla ludzi ceniących sobie ruch na świeżym powietrzu....i to w dużych dawkach:evil_lol:

psiak jest zdrowy, dziś zostanie odrobaczony i właściwie gotowy do adopcji..

Thor z Olkusza szuka dobrego domu ...

Posted

a zmienił... :crazyeye: :evil_lol: mamą chrzestną jest Ati ( Ati nie obraz się proszę)
sponsorka pobytu w exluzywnym hoteliku dla exluzywnych psów :cool3: :evil_lol:

Posted

Byłam dzisiaj u niego i go rozniosłam, albo on mnie, ale mniejsza tam o to:evil_lol:
Ale odnalazłam jak zwykle coś...
Jak wyszliśmy z kojca to mi się tak zdało jakby kulał,ale biegał chętnie i nie narzekał, więc biegaliśmy.
I jak wracaliśmy to okazało się że on ma rozciętą poduszkę w prawej przedniej łapce :-(
I to dość mocno,ale to raczej stare rozcięcie, które sobie teraz trochę rozwalił i ja to rozcięcie wiążę z tymi bliznami i bulwą na tej samej nodze.
Jak ktoś u niego będzie to się przyjrzyjcie i zastanówcie się czy cos można z tym zrobić,bo go chyba troche boli.
Biedny :-(

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Thor ma dwóch obserwatorów na Allegro :evil_lol:
a ja jako ciapcia zapytam co to oznacza , proszę oświeć mnie....:hmmmm: bo telefonik ani razu nie zadzwonił ... a taki ładny dzwonek ustawiłam...hau, hau :grins:

będę na początku tygodnia..obejrzę łapkę porządnie, poprzednio nic nie zauważyłam niepokojącego :shake:

Majeczqo jak cię spotkam to cię uściskam za tego psa :evil_lol:

Posted

MajeczQa napisał(a):
o nie tylko nie to :evil_lol:
To ja ucieknę :evil_lol: Razem z nim :evil_lol:

ale ja też mam niezłe biegi :evil_lol: codzienne treningi z dogo-pointerem i husky-pointerem :evil_lol: ...... chociaż wolałabym, żebyś była przystojnym, wysokim blondynem :diabloti:

Piękny wyżłowaty Thor z olkusza szuka dobrego domu .....:modla:

Posted

Panca napisał(a):
kolezanka moja chce przelac pieniadze na hotel - potrzebuje numer konta
po za tym wyslalam maila do znajomych -moze ktos sie zdecyduje?

przesłałam Ci pw.... szczęściarzem będzie ten kto tego psa dostanie....oj fajniutki Ci on jest...:loveu:

Wyżłowaty szuka Dobrego Domu:help1:

Posted

Panca napisał(a):
mam nadzieje ze szybko sie znajdzie domek
sama bym go wziela gdybym mogla

nie mówiąc już o mnie :loveu:

Panca bardzo dziękuję za pomoc... bardzo :loveu:

wyżłowaty Thor szuka dobrego domu ....

Posted

zjawiskowo piekny psiak:loveu: i jak sie poprawil :crazyeye:
dla mnie to jest pointer o twarzy beagla:diabloti:
a czy ktos mu robi ogloszenia?

Posted

ma allegro .... od zaprzyjaznionej osoby...niestety nie potrafię robić ogłoszeń... jeśli mógłby ktoś pomóc bedę wdzięczna...

Thor niezwykły pies szuka niespecjalnie zwykłego domu :help1:

Posted

[quote name='kanna']ma allegro .... od zaprzyjaznionej osoby...niestety nie potrafię robić ogłoszeń... jeśli mógłby ktoś pomóc bedę wdzięczna...

Thor niezwykły pies szuka niespecjalnie zwykłego domu :help1:

Gdybyśmy podzieliły się jakoś ogłoszeniami to mogę pomóc,z tym, że najlpeiej końcem tygodnia ...

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Gdybyśmy podzieliły się jakoś ogłoszeniami to mogę pomóc,z tym, że najlpeiej końcem tygodnia ...to ja się przypomnę... jak zwykle wielkie dzięki...:loveu:

Thor - z każdym dniem piękniejszy czeka na dobry dom :Help_2: