kanna Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Thor po kontroli... łapa ma się dobrze... trochę opuchnięta...ale tak ma być... na opuszce puściły 2 szwy ale rane się nie rozeszła...stanu zapalnego nie ma ..nawet kuleje mniej...wg weta będzie biegał, że ha ! psychika się małemu tez stabilizuje...uspokoił się , wyciszył co nie znaczy ,że dalej nie demoluje kojca:evil_lol: pewnie będę się powtarzać...a co tam ... Thor bardzo ladnie reaguje na inne psy ..jest zaciekawiony , chce się bawić , nie ma w nim agresji...a i co zadziwiające zmieniło mu się podejście do kotów :crazyeye: teraz na spacerze nawet nie spojrzał ......a ten mu latał pod nosem:crazyeye: ale jest w tym zasługa nowego opiekuna Thora, który do niego codziennie przychodzi i ..... chyba będzie z tego coś dobrego;) trzymajcie kciuki :razz: Quote
Panca Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 odkad wiem o opiekunie ,nieustannie zaciskam kciuki:cool3: Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ja tez, ja tez :lol: oczywiscie zaciskam kciuki. Quote
kanna Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 THOR MA DOM.....:bigcool: za kilka dni Thorek-potworek popędzi elegancko do nowego domu... za mną juz rozmowa kwalifikacyjna i wizyta przedadopcyja... Thor idzie bo usportowionego domu gdzie będzie próbował swoich sił w sportach zaprzęgowych...myslę, że z czasem to i leaderem zostanie...mądre psisko.. w nowym panu Thor zakochany na amen...chodzi za nim bez smyczy, u weta siedzi mu na kolanach i ani piśnie przy kolejnych zabiegach.. z łapa nie do końca jest dobrze... w ranie ciągle zbiera się ropa i co dwa dni trzeba ją czyścić...psiak jest jednak pod dobrą opieką ...będzie dobrze... Nawet nie wiem jak wam dziękować "kochane dziewczyny" Quote
Ati Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Hurra! Wspaniale! Dziekuje ci Ania , za wszystko co zrobilas dla tego psa:) Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: tak sie ciesze choc wiedzialam juz o jego adopcji wczesniej. :razz: Quote
IKA & SONIA Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='kanna']THOR MA DOM.....:bigcool: za kilka dni Thorek-potworek popędzi elegancko do nowego domu... za mną juz rozmowa kwalifikacyjna i wizyta przedadopcyja... Thor idzie bo usportowionego domu gdzie będzie próbował swoich sił w sportach zaprzęgowych...myslę, że z czasem to i leaderem zostanie...mądre psisko.. w nowym panu Thor zakochany na amen...chodzi za nim bez smyczy, u weta siedzi mu na kolanach i ani piśnie przy kolejnych zabiegach.. z łapa nie do końca jest dobrze... w ranie ciągle zbiera się ropa i co dwa dni trzeba ją czyścić...psiak jest jednak pod dobrą opieką ...będzie dobrze... Nawet nie wiem jak wam dziękować "kochane dziewczyny" :multi::multi::multi::multi::multi: tak właśnie przypuszczałam, nie na darmo ten pan chodził do Thora w odwiedzinki :lol: Quote
Panca Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 genialnie!!!!:multi::multi::multi:wiedzialam ze taki pies dlugo nie bedzie czekal:diabloti:to teraz trzeba bedzie rozlokowac ta nadwyzke pieniedzy od moich kolezanek-ile zostalo kasy? Quote
kanna Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Panca napisał(a):genialnie!!!!:multi::multi::multi:wiedzialam ze taki pies dlugo nie bedzie czekal:diabloti:to teraz trzeba bedzie rozlokowac ta nadwyzke pieniedzy od moich kolezanek-ile zostalo kasy? w dniu, kiedy Thor opuści hotel mogę prosić o pełne rozliczenie...będziemy znać dokładną kwotę.. ale już zaraz mogłabym na miejsce Thora wyciągnąć tę biedną, starszawą sunię wyżełkowatą z Olkusza -dla niej to ostatnia szansa....szczerze powiem ,ze bardzo na to liczę...i proszę http:/www.dogomania.pl/forum/f28/w-olkuszu-kazdy-dzien-moze-byc-tym-ostatnim-wyzlowata-sunia-dt-ds-132524/ Quote
kanna Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 " szczęśliwej drogi już czas" :evil_lol: Thor od jutra w nowym domu ....:bigcool: Quote
kanna Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 jasne ...a niektóre tylko na pw... :eviltong: Quote
kanna Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Nacieszcie oczęta chociaż tym jednym :diabloti: tym zdjęciem Thor robi wszystkim papa i zasuwa do domu:lol::painting: tak bardzo dziękuję wszystkim, którzy psu pomogli:mdrmed::mdrmed::mdrmed::calus: ps. zdjęcia juz z nowego domu obiecuję solennie... zresztą nie tracę kontaktu z psem... będę go widywać.. Quote
IKA & SONIA Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nacieszcie oczęta chociaż tym jednym :diabloti: Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Zawsze powtarzam sobie, dla takich chwil warto zyc i pomgac zwierzakom, te wdzieczne rozesmiane mordki placa nam za trudy poniesione dla nich. :loveu::loveu::loveu: Quote
Panca Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 coz moge powiedziec.....::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kanna Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Panca']coz moge powiedziec.....::loveu::loveu::loveu::loveu: to może ja - bardzo Ci dziękuję Panca :loveu:... za obydwa psy :loveu: Już niedługo...foteczki z nowego domu..:bigcool: Quote
IKA & SONIA Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ale chłopak wypiękniał :lol: cud, miód :loveu::loveu::loveu:: Quote
Ati Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ale chlopak ma linie, piekny jest, wyglada jak francuskie goncze Quote
kanna Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Ati napisał(a):ale chlopak ma linie, piekny jest, wyglada jak francuskie gonczeo tak... sportową:diabloti:... był jak iskra, ciągle w ruchu..nie pozolil sobie zrobić zdjęcia...chyba widać po jego pyszczysku co czuje ...hę :diabloti: jak to mówi mój przyjaciel- "zrobiliśmy kawał dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty":cunao: Quote
Panca Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 zjawiskowy...po prostu...i jaki szczesliwy ....az mi lezka sie w oku zakrecila Quote
Recommended Posts