Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj zauważyłam,że nie wkleiłam tutaj zdjęć Almiszona więc nadrabiam zaległości ;)

Zobaczcie jaka ona śliczna! :loveu:Mam jakieś jej zdjęcia jeszcze na aparacie więc też niedługo dodam ;)

Posted

Sunia z charakteru ideał poprostu.
2 wiadomości zla i dobra
zła to, że niestety słabo widać poprawę w zmianach skórnych, otrzymuje preparat na poprawę sierści, je hilsa dla allergików jakoś specjalnie nie widzę poprawy, Ruda mówi, że jest ale nie wiem czy sobie tego nie wmawiamy.Lekarz twierdzi, że naskórek był tak bardzo zniszczony i zrogowaciał co powoduje, iż odrastanie włosków idzie bardzo wolno.
dobra sunia nie sika dostaje 2 preparaty Minirin ( drogi ponad 100 zł) oraz lek za 6 zł ( nie pamiętam nazwy). Obecnie będziemy eliminować Minirin i probować z 2 lekiem bo musimy wiedzieć czy Minirin jest konieczny czy może wystarczyłby ten tani lek. Najgorsza opcja ( niewykluczona wg weta, to taka ,że będzie musiała przyjmować oba leki) natomiast daja one bardzo dobry efekt - sunia nie moczy posłania. Jeśli chodzi o picie to naprawde jest wspaniale w porównaniu z poprzednimi zachowaniami- sunia wręcz rzucała się na krany i wszelkie źródła wody.
Dziś maja być wyniki krwi robione pod kontem hormonów, sprawdzamy czy stan skóry nie jest z tym powiązany.
Sunia czeka na cud poprostu i widać, że kocha żyć !!!

Posted

powiało optymizmem.leciutko ale zawsze to zawsze coś...

aga_1234 napisał(a):

Sunia czeka na cud poprostu i widać, że kocha żyć !!!

mam nadzieję że sie doczeka.

Posted
Posted

ewatonieja napisał(a):
jakby tak wrzucic zdjecia z agnieszka w tle jako wabik?:razz:

do adopcji Alma plus Agnieszka w bonusie? :razz: :lol::lol:

myślę, ze nie jeden by się skusił :diabloti: