Jump to content
Dogomania

***** JASNA ** Pola ** Druga Duch ***** malutka

Recommended Posts

Posted

DEKLARACJE

Stałe:

20zł - seramarias - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

10zł - Nesiowata - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

10zł - Jo37 - wpł. luty, marzec kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty

50zł - Mruczka - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik

20zł - Pani Irenka z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

25zł - Besia11 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień

10zł - Isiak - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

REZYGNACJA 20zł - Poker - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec - koniec

40zł - Aldrumka - do grudnia 2024 - wpł. luty, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

20zł - jankamałpa - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

50zł - Koja - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

KONIEC 30zł - sonia71 - do grudnia 2024 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień KONIEC

20zł - nina65 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień

10zł -  b-b - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, gruszień - 2026 styczeń

50zł - uxmal - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj

150zł - Anna G-R - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień

ZAMKNIĘTA 20zł - guccio - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj = 80zł przekazane dla Sabinki, wpłacone dla Poli przez rozi ZAMKNIĘTA

25zł - Monika z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień - od maja zwiększona
50zł - Monika z Katowic - wpł. maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

20zł - Grażka123 już na moje konto - listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty

JEDNORAZOWE

4.752,50
- 344,20 (puszki Rocco)

STAN KONTA NA DZIEŃ 18.01.2026
(stałe 1.340zł + jednorazowe 4.408,30)
5.748,30

Posted

W kwestii puszek mam tylko potwierdzenie od Violi na FB. Sprzed tygodnia.

"Kasia są puszki od Ciebie szt 72 dziękuję!!!! W imieniu Polci"

Inaczej nie mam jak potwierdzić, Viola nie korzysta z Dogo.
Gdyby ktoś pragnął sprawdzić można zadzwonić do hoteliku, albo napisać.

Posted
Dnia 27.01.2026 o 19:00, Jaaga napisał:

Skonczyło się u mnie ogłoszenie Poli, dziś aktywowałam i wyrózniłam na miesiąc.

Hej  🙂

W ogłoszeniu piszesz "Na ostatnim zdjęciu jest przedstawiona Pola jeszcze w schronisku. Widać, jak bardzo potrzebowała wtedy pomocy i ratunku." Nie ma tego zdjęcia, więc albo dodaj, kochana, albo usuń ten fragment, bo na ostatnim zdjęciu ogłoszenia Pola leży, rozanielona, do góry kołami w domu Violi 😄

image.jpeg.d25e05db0a01000f1c0b4e14c77b8fdd.jpeg

Posted
Dnia 28.01.2026 o 07:19, rozi napisał:

Hej  🙂

W ogłoszeniu piszesz "Na ostatnim zdjęciu jest przedstawiona Pola jeszcze w schronisku. Widać, jak bardzo potrzebowała wtedy pomocy i ratunku." Nie ma tego zdjęcia, więc albo dodaj, kochana, albo usuń ten fragment, bo na ostatnim zdjęciu ogłoszenia Pola leży, rozanielona, do góry kołami w domu Violi 😄

image.jpeg.d25e05db0a01000f1c0b4e14c77b8fdd.jpeg

To musiałam niechcący usunąć. Dodam.

Dziś o nią dostałam zapytanie, moze sie skusicie 🤪Dzien dobry, czy mozliwy dowoz pod biedronke w kurowie ? Jest to pod lublinem

a później ambitną kontynuację, czyli znak zapytania jako poganiacz, bo przecież po co spać w nocy, lepiej włączyć powiadomienia i od razu odpowiadać na taką jakże wspaniałą propozycję adopcji. Myślałam, że to żart gówniarzy, ale to konto kobiety z imienia i nazwiska.

Posted
Dnia 28.01.2026 o 09:11, Jaaga napisał:

To musiałam niechcący usunąć. Dodam.

Dziś o nią dostałam zapytanie, moze sie skusicie 🤪Dzien dobry, czy mozliwy dowoz pod biedronke w kurowie ? Jest to pod lublinem

a później ambitną kontynuację, czyli znak zapytania jako poganiacz, bo przecież po co spać w nocy, lepiej włączyć powiadomienia i od razu odpowiadać na taką jakże wspaniałą propozycję adopcji. Myślałam, że to żart gówniarzy, ale to konto kobiety z imienia i nazwiska.

:DDDDDD

Posted

Pokażę jeszcze raz ogłoszenie

https://www.olx.pl/d/oferta/pola-cudna-starsza-sunieczka-szuka-pilnie-domu-CID103-ID18HeM7.html?bs=olx_pro_listing

Posted
Dnia 28.01.2026 o 11:14, rozi napisał:

Pokażę jeszcze raz ogłoszenie

https://www.olx.pl/d/oferta/pola-cudna-starsza-sunieczka-szuka-pilnie-domu-CID103-ID18HeM7.html?bs=olx_pro_listing

Poprawię, jak będę przy komputerze. Z telefonu mi nie wychodzi.

Posted

DEKLARACJE

Stałe:

20zł - seramarias - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty

10zł - Nesiowata - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

10zł - Jo37 - wpł. luty, marzec kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty

50zł - Mruczka - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik

20zł - Pani Irenka z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

25zł - Besia11 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty

10zł - Isiak - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty

REZYGNACJA 20zł - Poker - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec - koniec

40zł - Aldrumka - do grudnia 2024 - wpł. luty, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

20zł - jankamałpa - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

50zł - Koja - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

KONIEC 30zł - sonia71 - do grudnia 2024 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień KONIEC

20zł - nina65 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń

10zł -  b-b - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty

50zł - uxmal - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj

150zł - Anna G-R - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień

ZAMKNIĘTA 20zł - guccio - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj = 80zł przekazane dla Sabinki, wpłacone dla Poli przez rozi ZAMKNIĘTA

25zł - Monika z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień - od maja zwiększona
50zł - Monika z Katowic - wpł. maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń

20zł - Grażka123 już na moje konto - listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty

JEDNORAZOWE

4,408,30
+ 10zł b-b bonus

STAN KONTA NA DZIEŃ 31.01.2026
(stałe 1.440zł minus 1.400zł hotelik grudzień i styczeń = 40zł + jednorazowe 4.418,30)
4.458,30

Posted

Malutkiej sytuację finansową wyjaśniam:

Niektóre osoby przestały wpłacać, no zdarza się. I tak brakowało deklaracji, jedzie sunia dzięki poduszce wpłat jednorazowych/bazarków/bonusów. Weterynarze masę rzeczy robią za darmo. Viola też. Ja też od siebie daję, co mogę. Nie zawsze widać.

Opieka podstawowa w Hoteliku to 700zł miesięcznie (wcześniej było 800).

W tej chwili regularne wpłaty stałe mamy takie:
20zł - Seramarias
10zł - Nesiowata
10zł - Jo37
20zł - Pani Irena z Katowic
25zł - Besia11
10zł - Isiak
40zł - Aldrumka od lutego na ZEA - Tola potwierdzi
20zł - Jankamałpa
50zł - Koja
20zł - Nina65
10zł - b-b
150zł - Anna G-R od styczna na ZEA - Tola potwierdzi
50zł - Monika z Katowic
20zł - Grażka 123

• Like 1
Posted
Dnia 8.02.2026 o 21:12, Tola napisał:

Wpłaty dla Poli na konto ZEA:

100 zł - Aska7 (21.01.)

150 zł - Anna G- R (21.01.)

40 zł - Aldrumka (04.02.)

Bardzo dziękuję, Tolu  🌺

Na dzień 08.02.2026 na koncie ZEA mamy

290zł.

.

Posted

Miałam zapytanie z mojego ogłoszenia, to odesłałam do p. Violi. Pan nawet kulturalny, podziekował, co ostatnio rzadko się niestety zdarza.

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2026 o 10:36, Jaaga napisał:

Miałam zapytanie z mojego ogłoszenia, to odesłałam do p. Violi. Pan nawet kulturalny, podziekował, co ostatnio rzadko się niestety zdarza.

To czekamy. Viola póki co nie mówiła, że ktoś się odezwał.

Posted
Dnia 11.02.2026 o 16:50, rozi napisał:

Nikt nie dzwonił.

Dziś miałam kolejne zapytanie, czy akceptuje koty. Znowu odesłałam.

Nie wiem, po co piszą , skoro tego samego pytania nie mogą zadać telefonicznie.