rozi Posted January 18 Author Posted January 18 DEKLARACJE Stałe: 20zł - seramarias - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 10zł - Nesiowata - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 10zł - Jo37 - wpł. luty, marzec kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - Mruczka - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik 20zł - Pani Irenka z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 25zł - Besia11 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień 10zł - Isiak - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń REZYGNACJA 20zł - Poker - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec - koniec 40zł - Aldrumka - do grudnia 2024 - wpł. luty, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 20zł - jankamałpa - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 50zł - Koja - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń KONIEC 30zł - sonia71 - do grudnia 2024 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień KONIEC 20zł - nina65 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień 10zł - b-b - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, gruszień - 2026 styczeń 50zł - uxmal - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj 150zł - Anna G-R - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień ZAMKNIĘTA 20zł - guccio - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj = 80zł przekazane dla Sabinki, wpłacone dla Poli przez rozi ZAMKNIĘTA 25zł - Monika z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień - od maja zwiększona 50zł - Monika z Katowic - wpł. maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 20zł - Grażka123 już na moje konto - listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty JEDNORAZOWE 4.752,50 - 344,20 (puszki Rocco) _______________________________________ 4,408,30 STAN KONTA NA DZIEŃ 18.01.2026 (stałe 1.340zł + jednorazowe 4.408,30) 5.748,30 Quote
rozi Posted January 27 Author Posted January 27 W kwestii puszek mam tylko potwierdzenie od Violi na FB. Sprzed tygodnia. "Kasia są puszki od Ciebie szt 72 dziękuję!!!! W imieniu Polci" Inaczej nie mam jak potwierdzić, Viola nie korzysta z Dogo. Gdyby ktoś pragnął sprawdzić można zadzwonić do hoteliku, albo napisać. Quote
Jaaga Posted January 27 Posted January 27 Skonczyło się u mnie ogłoszenie Poli, dziś aktywowałam i wyrózniłam na miesiąc. 1 Quote
rozi Posted January 28 Author Posted January 28 Dnia 27.01.2026 o 19:00, Jaaga napisał: Skonczyło się u mnie ogłoszenie Poli, dziś aktywowałam i wyrózniłam na miesiąc. Hej W ogłoszeniu piszesz "Na ostatnim zdjęciu jest przedstawiona Pola jeszcze w schronisku. Widać, jak bardzo potrzebowała wtedy pomocy i ratunku." Nie ma tego zdjęcia, więc albo dodaj, kochana, albo usuń ten fragment, bo na ostatnim zdjęciu ogłoszenia Pola leży, rozanielona, do góry kołami w domu Violi Quote
Jaaga Posted January 28 Posted January 28 Dnia 28.01.2026 o 07:19, rozi napisał: Hej W ogłoszeniu piszesz "Na ostatnim zdjęciu jest przedstawiona Pola jeszcze w schronisku. Widać, jak bardzo potrzebowała wtedy pomocy i ratunku." Nie ma tego zdjęcia, więc albo dodaj, kochana, albo usuń ten fragment, bo na ostatnim zdjęciu ogłoszenia Pola leży, rozanielona, do góry kołami w domu Violi To musiałam niechcący usunąć. Dodam. Dziś o nią dostałam zapytanie, moze sie skusicie : Dzien dobry, czy mozliwy dowoz pod biedronke w kurowie ? Jest to pod lublinem a później ambitną kontynuację, czyli znak zapytania jako poganiacz, bo przecież po co spać w nocy, lepiej włączyć powiadomienia i od razu odpowiadać na taką jakże wspaniałą propozycję adopcji. Myślałam, że to żart gówniarzy, ale to konto kobiety z imienia i nazwiska. Quote
rozi Posted January 28 Author Posted January 28 Dnia 28.01.2026 o 09:11, Jaaga napisał: To musiałam niechcący usunąć. Dodam. Dziś o nią dostałam zapytanie, moze sie skusicie : Dzien dobry, czy mozliwy dowoz pod biedronke w kurowie ? Jest to pod lublinem a później ambitną kontynuację, czyli znak zapytania jako poganiacz, bo przecież po co spać w nocy, lepiej włączyć powiadomienia i od razu odpowiadać na taką jakże wspaniałą propozycję adopcji. Myślałam, że to żart gówniarzy, ale to konto kobiety z imienia i nazwiska. :DDDDDD Quote
rozi Posted January 28 Author Posted January 28 Pokażę jeszcze raz ogłoszenie https://www.olx.pl/d/oferta/pola-cudna-starsza-sunieczka-szuka-pilnie-domu-CID103-ID18HeM7.html?bs=olx_pro_listing Quote
Jaaga Posted January 28 Posted January 28 Dnia 28.01.2026 o 11:14, rozi napisał: Pokażę jeszcze raz ogłoszenie https://www.olx.pl/d/oferta/pola-cudna-starsza-sunieczka-szuka-pilnie-domu-CID103-ID18HeM7.html?bs=olx_pro_listing Poprawię, jak będę przy komputerze. Z telefonu mi nie wychodzi. Quote
rozi Posted January 31 Author Posted January 31 DEKLARACJE Stałe: 20zł - seramarias - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 10zł - Nesiowata - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 10zł - Jo37 - wpł. luty, marzec kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - Mruczka - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik 20zł - Pani Irenka z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 25zł - Besia11 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 10zł - Isiak - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty REZYGNACJA 20zł - Poker - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec - koniec 40zł - Aldrumka - do grudnia 2024 - wpł. luty, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 20zł - jankamałpa - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 50zł - Koja - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń KONIEC 30zł - sonia71 - do grudnia 2024 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień KONIEC 20zł - nina65 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń 10zł - b-b - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - uxmal - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj 150zł - Anna G-R - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień ZAMKNIĘTA 20zł - guccio - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj = 80zł przekazane dla Sabinki, wpłacone dla Poli przez rozi ZAMKNIĘTA 25zł - Monika z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień - od maja zwiększona 50zł - Monika z Katowic - wpł. maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 20zł - Grażka123 już na moje konto - listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty JEDNORAZOWE 4,408,30 + 10zł b-b bonus ________________________________________________ 4.418,30 STAN KONTA NA DZIEŃ 31.01.2026 (stałe 1.440zł minus 1.400zł hotelik grudzień i styczeń = 40zł + jednorazowe 4.418,30) 4.458,30 Quote
rozi Posted January 31 Author Posted January 31 Malutkiej sytuację finansową wyjaśniam: Niektóre osoby przestały wpłacać, no zdarza się. I tak brakowało deklaracji, jedzie sunia dzięki poduszce wpłat jednorazowych/bazarków/bonusów. Weterynarze masę rzeczy robią za darmo. Viola też. Ja też od siebie daję, co mogę. Nie zawsze widać. Opieka podstawowa w Hoteliku to 700zł miesięcznie (wcześniej było 800). W tej chwili regularne wpłaty stałe mamy takie: 20zł - Seramarias 10zł - Nesiowata 10zł - Jo37 20zł - Pani Irena z Katowic 25zł - Besia11 10zł - Isiak 40zł - Aldrumka od lutego na ZEA - Tola potwierdzi 20zł - Jankamałpa 50zł - Koja 20zł - Nina65 10zł - b-b 150zł - Anna G-R od styczna na ZEA - Tola potwierdzi 50zł - Monika z Katowic 20zł - Grażka 123 _________________________________________________________ 455zł miesięcznie to daje. 1 Quote
Aldrumka Posted February 1 Posted February 1 O widzę , że stówkę wytargowałaś Dobrze, że jest poduszka Quote
rozi Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 1.02.2026 o 21:17, Aldrumka napisał: O widzę , że stówkę wytargowałaś Już we wrześniu Quote
rozi Posted February 2 Author Posted February 2 Na pół roku. Bez uszczuplania skarbonki Poli Jasnej. Wyślę, jak mi się uda samochód odpalić 1 Quote
rozi Posted February 5 Author Posted February 5 Simparica wysłana. Z poprzedniej wysłanej przeze mnie partii są jeszcze 3 tabletki, to razem wystarczy do końca roku. 1 Quote
Tola Posted February 8 Posted February 8 Wpłaty dla Poli na konto ZEA: 100 zł - Aska7 (21.01.) 150 zł - Anna G- R (21.01.) 40 zł - Aldrumka (04.02.) Quote
rozi Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2026 o 21:12, Tola napisał: Wpłaty dla Poli na konto ZEA: 100 zł - Aska7 (21.01.) 150 zł - Anna G- R (21.01.) 40 zł - Aldrumka (04.02.) Bardzo dziękuję, Tolu Na dzień 08.02.2026 na koncie ZEA mamy 290zł. . Quote
Jaaga Posted February 10 Posted February 10 Miałam zapytanie z mojego ogłoszenia, to odesłałam do p. Violi. Pan nawet kulturalny, podziekował, co ostatnio rzadko się niestety zdarza. 1 Quote
rozi Posted February 10 Author Posted February 10 Dnia 10.02.2026 o 10:36, Jaaga napisał: Miałam zapytanie z mojego ogłoszenia, to odesłałam do p. Violi. Pan nawet kulturalny, podziekował, co ostatnio rzadko się niestety zdarza. To czekamy. Viola póki co nie mówiła, że ktoś się odezwał. Quote
Jaaga Posted February 11 Posted February 11 Dnia 11.02.2026 o 16:50, rozi napisał: Nikt nie dzwonił. Dziś miałam kolejne zapytanie, czy akceptuje koty. Znowu odesłałam. Nie wiem, po co piszą , skoro tego samego pytania nie mogą zadać telefonicznie. Quote
Recommended Posts