Kaya Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Gr. Młodsza I - Wiktoria Sapała z parsonem + Zw. Dnia II - ? III - ? IV - ? Gr. Starsza I - Martyna Sapała z Lhasa II - Ola Tołopiło z Goldenem III - Ela Jedlińska z Seterem ang. IV - dziewczyna z Springer spanielem Dzisiaj chyba wszyscy dostali nieźle popalić jak nie pytania to figury :lol: Gratulacje Quote
Dzidtka_Gl Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 a kto sędziował ? macie fotki ? Martyna startowała z niespełna 7 miesięcznym :loveu: PULP FICTION z Czańca :loveu: ! SERDECZNIE GRATULUJĘ OBU SIOSTROM ! :multi: Quote
Dzidtka_Gl Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jhony vel Pulp ( dla mnie " Pulpet" ) w Inowrocławiu pokonał starszego konkurenta w rękach znanej w Polsce hodowczyni, zresztą pokonał go również w Grudziądzu :) i był III na Best In Show puppy :loveu: uuu posty skaczą :/ myśle, że Pulp będzie przynajmniej tyle jak nie więcej wygrywać (i na wystawach i w Młodym Prezenterze) jak jego pół brat SECRET LOVER z Czańca Quote
Kaya Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Sędziował pan Leszek Siejkowski :) Fotek niestety nie mam, ale mam nadzieje że ktoś się znajdzie z fotkami, a Johny jest piękny i pewnie nie tylko na JH "szaleje" :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Zdjęcia zrobiłam każdemu młodemu prezenterowi ;) Po raz pierwszy przystanęłam by obejrzeć ten konkurs i zdziwiłam się,że niektóre osoby takie płochliwe/nieobyte z ringiem psy wybierali np. pointer ( który chciał sędziego ugryźć na ringu zwykłym jak i na konkursie prezentera),husky który panikował gdy ustawiał się na przeciwko innego psa itp bo to psuło całą prezentacje. Quote
Shetanka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 KaRa_ napisał(a):Zdjęcia zrobiłam każdemu młodemu prezenterowi ;) Po raz pierwszy przystanęłam by obejrzeć ten konkurs i zdziwiłam się,że niektóre osoby takie płochliwe/nieobyte z ringiem psy wybierali np. pointer ( który chciał sędziego ugryźć na ringu zwykłym jak i na konkursie prezentera),husky który panikował gdy ustawiał się na przeciwko innego psa itp bo to psuło całą prezentacje. Młody Prezenter nie jest niewiadomo kim żeby wybierać sobie najbardziej obytego z ringiem psa... Czasami jest bardzo ciężko wypożyczyć w ogóle psiaka do tej konkurencji, a co dopiero jak pies z którym miało się pójść dokładnie w chwili gdy rozpoczyna się MP wchodzi na ring... Tak więc to nie dokońca jest tak że MP wybiera sobie 'a z tym to nie pójdę bo jest płochliwy'... Quote
Kaya Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Mogłabym prosić fotki na maila (ola.tolopilo@gmail.com) będę wdzięczna ;) Tak to już jest, naprawde gdyby więcej osób było chętnych użyczać swoje psy na ten konkurs może sytuacja by wyglądała innaczej, chociaż już i tak wiele osób naprawde z miłą chęcią powierza swojego psa i coraz więcej hodowców się tym interesuje :) Quote
Neiven Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 IV - dziewczyna z Springer spanielem - Agnieszka Dufrat :P Byłabym wdzięczna za fotki: a.dufrat@gmail.com Quote
Recommended Posts