Grubasia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 W okolicach Ujejsca w Dąbrowie Górniczej błąka się od około miesiąca młody piesek. Ma czarną, nabijaną ćwiekami obrożę (posiadał również czerwoną smycz ale została mu zdjęta).Piesek jest średniej wielkości, troszkę podobny do wilczurka, ma oba oklapnięte kosmate uszka, łapki podpalane.Poszukujemy właściciela lub osoby chętnej przygarnąć psinę.Piesek jest po wypadku ma ranę na głowie i nie ma jednego oczka, prawdopodobnie komuś sie zgubił. Jest młoda i wesołą psinką. kontakt pod numerem 0-666-555-914 Quote
Grubasia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Pilnie poszukiwany domek dla psinki, nie ma jeszcze imienia ! Quote
ancymonka2000 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pies potrzebuje pomocy weterynarza i dobrego domu! Śliczna DO GÓRY!!! Quote
Grubasia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Uwaga. Podobno psiak był poszukiwany na terenie dąbrowy górniczej i sosnowca z około miesiąc lub dwa temu !!!!! Ktokolwiek widział ktokolwiek wie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Grubasia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 do góry maleńki ktoś za tobą tęskni Quote
Grubasia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Gdzie należy szukać tatuażu u psiaka lub czipa ? Proszę mi podpowiedzieć.???? Quote
iwonamaj Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Grubasia napisał(a):Gdzie należy szukać tatuażu u psiaka lub czipa ? Proszę mi podpowiedzieć.???? Nie wiem...kto pomoże??? Quote
Grubasia Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 szukamy domu dla psiaka!!!!!! szkoda go oddawać do schroniska!!!!piesek jest młody wesoły i niezwykle sympatyczny :) Quote
Grubasia Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Wczoraj w południe założyłam Misiowi / bo tak wołam na niego/ obrożę owadobójczą, ale wieczorem jej już nie miał. Dzisiaj jest po kropelkach, nałożonych z wielkimi problemami. Straszny wesołek z Misia i rozrabiaka, kalectwo - brak jednego oczka wcale mu nie przeszkadza w zabawach z moim psem . ludzi i innych zwierząt raczej unika, chowa się w chaszczach. Quote
Charly Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Grubasia napisał(a):Gdzie należy szukać tatuażu u psiaka lub czipa ? Proszę mi podpowiedzieć.???? tatuaz powinien byc w uchu a czip moze odczytac wet albo w schronisku. Quote
Charly Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 napiszę do malawaszki, może ona wie kto takiego pieska zgubil napisz w tytule ze bez oka. moze akurat ktos go zna Quote
Grubasia Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Dzięki wielkie za pomoc.Oczko stracił najprawdopodobniej około miesiąca temu wygląda to na rany po pogryzieniu.Pozdrawiam Quote
Charly Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 biedaczyna. i gdzie on jest teraz? Ty go dokarmiasz? Quote
Grubasia Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Misio jest regularnie dokarmiany , mieszka w opuszczonym sadzie. Na ogłoszenia nikt nie odpowiedział. Quote
Grubasia Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Na dworze raczej ciepło , może mieszkać w sadzie, gorzej jak zaczną się owoce, bo wtedy pojawią się tam ludzie. Misio miał dużo kleszczy, martwię się ż.eby nie zachorował od nich, dość dużo pije. Quote
muma666 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Bardzo milutki, wesolutki i niezwykle sympatyczny piesek Quote
Charly Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 dziewczyny macie jakies plany wzgledem niego. Moze jakis plakat zrobic i rozwiesic w okolicy? co? Quote
Grubasia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Chcemy Misiowi znaleźć dom, będzie trudno , bo ludzie różnie reagują na niepełnosprawność. Dzisiaj rano się dowiedziałam , że psina wyje po nocach, raczej tęskni za kontaktem z człowiekiem , bo w dzień się ukrywa. Ulotki w mieście są rozklejone, Misio jest na Zaginione psy.pl. Napisałam do okolicznych schronisk. Czekamy na jakiś odzew. Quote
muma666 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Wiemy :( i dlatego staramy się znaleźdź Misiowi dom na własną rękę.Kiedy kontaktowałyśmy się z hyclem zostałyśmy poinformowane że "takie psy są w pierwszej kolejności usypiane".Nie skomentuje tego. Być może znajdzie się ktoś kto zechce przygarnąć Misia Quote
Recommended Posts