Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W okolicach Ujejsca w Dąbrowie Górniczej błąka się od około miesiąca młody piesek. Ma czarną, nabijaną ćwiekami obrożę (posiadał również czerwoną smycz ale została mu zdjęta).Piesek jest średniej wielkości, troszkę podobny do wilczurka, ma oba oklapnięte kosmate uszka, łapki podpalane.Poszukujemy właściciela lub osoby chętnej przygarnąć psinę.Piesek jest po wypadku ma ranę na głowie i nie ma jednego oczka, prawdopodobnie komuś sie zgubił. Jest młoda i wesołą psinką. kontakt pod numerem 0-666-555-914

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga. Podobno psiak był poszukiwany na terenie dąbrowy górniczej i sosnowca z około miesiąc lub dwa temu !!!!! Ktokolwiek widział ktokolwiek wie!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wczoraj w południe założyłam Misiowi / bo tak wołam na niego/ obrożę owadobójczą, ale wieczorem jej już nie miał. Dzisiaj jest po kropelkach, nałożonych z wielkimi problemami. Straszny wesołek z Misia i rozrabiaka, kalectwo - brak jednego oczka wcale mu nie przeszkadza w zabawach z moim psem . ludzi i innych zwierząt raczej unika, chowa się w chaszczach.

Posted

Grubasia napisał(a):
Gdzie należy szukać tatuażu u psiaka lub czipa ? Proszę mi podpowiedzieć.????

tatuaz powinien byc w uchu a czip moze odczytac wet albo w schronisku.

Posted

Na dworze raczej ciepło , może mieszkać w sadzie, gorzej jak zaczną się owoce, bo wtedy pojawią się tam ludzie. Misio miał dużo kleszczy, martwię się ż.eby nie zachorował od nich, dość dużo pije.

Posted

Chcemy Misiowi znaleźć dom, będzie trudno , bo ludzie różnie reagują na niepełnosprawność. Dzisiaj rano się dowiedziałam , że psina wyje po nocach, raczej tęskni za kontaktem z człowiekiem , bo w dzień się ukrywa. Ulotki w mieście są rozklejone, Misio jest na Zaginione psy.pl. Napisałam do okolicznych schronisk. Czekamy na jakiś odzew.

Posted

Wiemy :( i dlatego staramy się znaleźdź Misiowi dom na własną rękę.Kiedy kontaktowałyśmy się z hyclem zostałyśmy poinformowane że "takie psy są w pierwszej kolejności usypiane".Nie skomentuje tego. Być może znajdzie się ktoś kto zechce przygarnąć Misia