Dzidtka_Gl Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 PSY kl. szczeniąt I WO Najlepsze Szczenie w Rasie BIS puppy III :loveu: PULP FICTION z Czańca :loveu: II WO MAGIC OF STYLE Azurowa Amhara kl.młodzieży I dosk Zw.Mł. GALAHAD Śnieżny Lew II dosk Close To Perfection AGAIN III ? JARON'S ROMA-JO TAILS OF GLORY kl. otwarta I dosk CWC Najlepszy Dorosły Pies w Rasie :loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: kl. championów I dosk CWC Ti La Shu JOWO AZUROWA AMHARA SUKI kl. młodzieży I dosk Zw.Mł. Zwycięstwo Rasy Stings FANTASY MIDNIGHT kl. pośrednia I dosk CWC Najlepsza Dorosła Suka w Rasie :loveu: FRENCH FAIRNESS z Czańca :loveu: II dosk Yackety FEDORA AZUROWA AMHARA kl. otwarta I dosk CWC PILARKA Azurowa Amhara kl. weteranów I dosk Najlepszy Weteran w Rasie MILKY WAY Sylena FCI Quote
macsow1 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 gratulki dla zwyciezców a co to za psiak Close To Perfection AGAIN ??? Quote
nefesza Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 To ja uzupelnie, ze w Inowroclawiu moj Danny (Jaron's Roma-Jo Tails of Glory) dostal ocene doskonala. Gratulacje dla zwyciezcow, dziekuje wszystkim za mile spotkanie. Wrocilam opalona (sic!) i szczesliwa, poniewaz nasza Ami, czyli Watergate NOSTRUM w Inowroclawiu wlasnie zostala Najlepsza Dorosla Suka w Rasie, a w porownaniu zostala ZWYCIEZCA RASY!!!:loveu::loveu::loveu: Acha, dodam jeszcze - w Grudziadzu lhasaki sedziowal pan J.Olszewski, w Inowroclawiu A.Ostrowski. Quote
Nasza Sfora Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 FRENCH FAIRNESS z Czańca CWC NDSwR :Dog_run: Quote
AgataM Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców:klacz: Nefesza - wielkie brawa za zwycięstwo AMI Quote
Nasza Sfora Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 LORD DARTH VADER z Czańca CWC NDPwR :Dog_run: Quote
Dzidtka_Gl Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Zdjęcia Johnego vel Pulp ( :loveu: PULP FICTION z Czańca :loveu: ), jeszcze czekam na fotki z Junior Heandling gdzie Martyna z "gówniarzem" niespełna 7miesięcznym zajeli 1 miejsce !!! ten wykrok, ta głowa w górze :loveu: Martyna SUPER z nim pracujesz :klacz: Quote
nefesza Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 To i ja wkleje kilka fotek. Na wstepnie zaznacze, ze kazda fotka ma na sobie logo "Czysta Nuta". Moze to troszke przeszkadzac w ogladaniu, ale moze tym razem moje zdjecia nie beda sie ukazywaly na prywatnych stronach bez mojej wiedzy, nie mowiac o zgodzie. No i niestety nie udalo mi sie zrobic fajnych ujec calej stawki.... wklejam co mam najlepszego gratulujac jeszcze raz zwyciezcom! Na poczatek moj Danny: Close to Perfection Again i Galahad Sniezny Lew: Close to Perfection Again Galahad Sniezny Lew: Quote
nefesza Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Galahad Sniezny Lew: Close to Perfection Again: Lord Darth Vader z Czanca: Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara: Quote
nefesza Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara: French Fairness z Czanca: Pilarka Azurowa Amhara: Porownanie: http://img10.imageshack.us/img10/5875/14rasa.jpg Porownanie 2: Quote
nefesza Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 I jeszcze jedna fotka: Lord Darth Vader z Czanca: http://img10.imageshack.us/img10/367/16ldvzc.jpg Quote
Nasza Sfora Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Naprawdę super fotki. Fotek nie powinno się używać bez zgody właścicieli popieram dlatego na forach dajemy z podpisami. :Dog_run: Quote
Recommended Posts