Kajula Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 szkoda, ze psiny takie wystraszone na zdjeciach, bo wygladaja niekorzystnie :( robie plakat i niedlugo wrzuce Quote
Kajula Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wygladaja na wystraszone, ktos je trzyma, kula uszka, boja sie. Spojrz na pierwsze zdjecie, gdzie sa zaciekawione, jak maja postawione uszka i zupelnie inaczej wygladaja :) Z plakatem nie musze czekac, zrobie jeden dzisiaj, jutro jak beda nowe zdjecia zrobie nastepny :) juz go koncze, takze zaraz bede wrzucac :) Quote
mariamc Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Oleńka , cieszę się,że jesteś z nami.:lol: Szukaj jakiegoś dobrego domku w Trójmieście, przywiozę wtedy psiurka i Cię odwiedzę;) Czy one faktycznie są takie wystraszone na tych zdjęciach? Jutro zrobię nowe, zaczekaj z tym plakatem. Quote
Kajula Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wierze w Ciebie :razz: plakacik: moze byc taki? Quote
mariamc Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Zrobienie im osobnych zdjęć jak biegają graniczy z cudem ale się postaram. Może będę miała więcej czasu. Quote
Kajula Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 poszlo na maila :) jak beda nowe zdjecia to zrobie drugi :) Quote
mariamc Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Super, wielkie dzięki:loveu: Czy mogłabyś przesłać go na dana1808@o2.pl Jestem komputerowym beztalenciem, z normalnego maila będę mogła go wydrukować i powiesić w mieście. Quote
Inez de Villaro Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Pani Danusiu...to która jest zaja???? bo ja jakos nie mogę sie rozeznać... Quote
mariamc Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Zaja to maile z 16.28 Jaśniutka:loveu: One są prawie jednakowe, jutro następne zdjęcia . Te faktycznie są takie sobie , ale za bardzo się spieszyłam. Quote
haker11 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ogłoszenia maluchów;) www. alegratka.pl www. przygarnijzwierzaka.pl www. zwierzeta.5aleja.pl www. warszawa.gumtree.pl www. zoonet.pl www. przygarnij.pl www. kupiepsa.pl www. eoferty.com.pl www. gieldaogloszen.pl Quote
LILUtosi Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Boskie!! Szczeniaczki jak dzieci mają taki fajny zapach, że chce się je przytulać. Nie wiem czy Wy też to czuliście? Gdyby nie ten kryzys wziełabym sobie jeszcze jedną bestyjkę. Ale na te psiaki wydaje stanowczo więcej niż na siebie :evil_lol:. Quote
Greven Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 W jakim one są wieku, bo nie mogę znaleźć informacji... Quote
irenaka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dana! Podaj mi numer konta do wpłat. Ogłoszenia będę mogła dopiero w niedzielę porobić. Wklejcie, bardzo proszę te które są na pierwszą stronę. Quote
Ewa Marta Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Greven napisał(a):W jakim one są wieku, bo nie mogę znaleźć informacji... W poście 8 mariamc napisała: "One mają ok 8 tyg., będą większe od boksiów" Quote
Spinca Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Mają allegro, bo nie mogę się doczytać? Chętnie zrobię jeśli trzeba Quote
xxxx52 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Pieski maja kolor i uklad pyszczka jak mix.boksera z rhodesian ridgback-owczarek niemiecki Sa naprawde sliczne! Quote
Kamila_s Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 dziewczyny czy zdjecia pieskow sa tylko te na pierwszym poscie???? czy maja allegro??? oprocz numeru telefonu moge prosic o adres mailowy do ogloszen;);) takie piekne,mlode pieski szybko znajduja domki poprzez wyroznione allegro...tekst musi byc krotki bez tragedii....;);) Quote
Kamila_s Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Kamila_s napisał(a):dziewczyny czy zdjecia pieskow sa tylko te na pierwszym poscie???? czy maja allegro??? oprocz numeru telefonu moge prosic o adres mailowy do ogloszen;);) takie piekne,mlode pieski szybko znajduja domki poprzez wyroznione allegro...tekst musi byc krotki bez tragedii....;);) ....................... Quote
Nyu Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Piękne.. :loveu: Szczególnie czarnulek... Oj jaki śliczny :loveu: Quote
Ewa Marta Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Cudowne maluchy, chociaż słowo "maluchy" chyba nie za bardzo tu pasuje;) Quote
Recommended Posts