Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest domek dla Ajry . Tylko nie wiemy czy suczka jest jeszcze do oddania . Bardzo prosze o jakie kolwiek wiesci na jej temat
Domek jest z ogrodem , blisko zalewu , w kolo lasy i pola .
Tylko potrzebny jest transport suczki w okolice Częstochwy

Posted

kaja00 napisał(a):
jest domek dla Ajry . Tylko nie wiemy czy suczka jest jeszcze do oddania . Bardzo prosze o jakie kolwiek wiesci na jej temat
Domek jest z ogrodem , blisko zalewu , w kolo lasy i pola .
Tylko potrzebny jest transport suczki w okolice Częstochwy

a wizyta przedadopcyjna już była?:crazyeye::-o jak tak to super, ale jak nie to trzeba sprawdzic domek:diabloti:

Posted

kaja00 napisał(a):
po kolei wszystko jest ustalane, i na wizytę przyjdzie czas :)

widzę, że już przyszedł:loveu::loveu: bardzo się cieszę trzymam kciuki za Ajrę:loveu::thumbs:

Posted

zostałam poproszona o wizytę - ale Domek skoro rekomendowany przez kaję - uważam za sprawdzony
I transport mozna organizować :)

a ja tam i tak zrobię nalot inspekcyjny :diabloti:. Wkrótce :evil_lol:

Posted

już szykuje grylla :evil_lol:
szukamy transportu dla ajry do Poraja - okolice częstochowy w razie czego jestem w stanie pokryć sporą część kosztów transportu ... :)

Posted

kaja00 napisał(a):
już szykuje grylla :evil_lol:
szukamy transportu dla ajry do Poraja - okolice częstochowy w razie czego jestem w stanie pokryć sporą część kosztów transportu ... :)

szykuj szykuj - mam nadzieje ze mogę przyjechac z Milka moją ?

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Wiem, że ktoś jeszcze robił wyróżnione...:roll:

na pewno9?
nie przypominam sobie żeby było na wątku...bo ja już bym wtedy drugiego nie robiła:evil_lol:
może chodzi o innego psa? no chyba ze ktos nie napisał że robi drugie allegro.....:hmmmm:

Posted

agaga21 napisał(a):
na pewno9?
nie przypominam sobie żeby było na wątku...bo ja już bym wtedy drugiego nie robiła:evil_lol:
może chodzi o innego psa? no chyba ze ktos nie napisał że robi drugie allegro.....:hmmmm:

Właśnie przejrzałam cały wątek od deski do deski (nudzi mi się w pracy :evil_lol:) i Ajra ma tylko jedno allegro zrobione przez agagę21 (przynajmniej tak wynika z postów).

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Właśnie przejrzałam cały wątek od deski do deski (nudzi mi się w pracy :evil_lol:) i Ajra ma tylko jedno allegro zrobione przez agagę21 (przynajmniej tak wynika z postów).

ja jej też robiłam, i pisałam o tym tutaj!:evil_lol: