Magda779 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 agaga21 napisał(a):magda, czy ona ma allegro? nie ma ... Quote
agaga21 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Magda779 napisał(a):nie ma ... to będzie miała tylko magda, ostatnio nie ma o niej wiadomości, może mogłabyś mi tekst dla niej napisać i przysłać na pw? Quote
papunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Przepraszam za offa zajrzyjcie Ciotki, zapraszm do licytacji może tam jest coś dla Was:razz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiat-ksiazek-od-papunia-dla-chorej-astki-azji-do-31-maja-138004/ Quote
ab-agnieszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dokladnie czekamy na wiesci o tej pieknosci.:loveu: Quote
Magda779 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Dokladnie czekamy na wiesci o tej pieknosci.:loveu: Psina jest grzeczna, na spacery chodzi w towarzystwie innych czworonogów i nie ma kompletnie zamiaru ich zjeść ... tylko niestety skacze na smycz, lepiej zachowuje się w stosunku do kobiet niż mężczyzn. Będą nad nią pracować... pojętna jest, więc myślę, że da się ją sporo nauczyć. Jak będę wiedziała coś więcej, to zaraz dam znać...:p Quote
fioneczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 no i okazuje się ze dziewczyna ideał ... szkoda ze domek poddał się tak szybko :-( Quote
Magda779 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 fioneczka napisał(a):no i okazuje się ze dziewczyna ideał ... szkoda ze domek poddał się tak szybko :-( Pisałam jeszcze do tej pani, że psina okazała się całkiem grzeczna... może by zmieniła zdanie.... choć wątpię Quote
agaga21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 amstaff?pit bull? MŁODA I PIĘKNA SZUKA DOMU (642284246) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
ab-agnieszka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Sliczna mloda napewno domek sie znajdzie.:loveu: Quote
Jenny19 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ogłoszenia dla Ajry: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa adopcje.org 4łapy ogłoszenia24polska polskastrefa.eu psy.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek bono-polska animalia.pl gumtree autogiełda rozgłos.net oxl.pl hiperogłoszenia interpress.net cafeanimal Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Sa jakies nowe wiesci? Ktos pyta o Ajre? Ma tyle ogloszen ze mogloby sie cos ruszyc w jej sprawie. z naszej stronki był telefon. Na razie cisza, nie oddzwonili. Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Sa jakies nowe wiesci? Ktos pyta o Ajre? Ma tyle ogloszen ze mogloby sie cos ruszyc w jej sprawie. Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
Jenny19 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja również miałam dwa zapytania w ciągu ostatnich kilku dni odnośnie Ajry, podesłałam chętnym numer Kajetana. Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Była ogłaszana na moim allegro psów z gaju i właśnie miałam tel. - sunia ma jutro odwiedziny Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 to ja trzymam kciuki! też jej robię allegro:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Facet miłośnik bullowatych(ma nawet tatuaż ze swoim byłym psem na ramieniu), ma ogromny teren przy domu i koniki, pies ma być zawsze przy nim. Jeśli nie dogada się z konikami to ma znajomego behawiorystę. Sunia ma być jego towarzyszką. Chciałby dwa bullowate. Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Helga&Ares napisał(a):Facet miłośnik bullowatych(ma nawet tatuaż ze swoim byłym psem na ramieniu), ma ogromny teren przy domu i koniki, pies ma być zawsze przy nim. Jeśli nie dogada się z konikami to ma znajomego behawiorystę. Sunia ma być jego towarzyszką. Chciałby dwa bullowate. brzmi obiecująco:cool3: mam nadzieję że ajra wkrótce w nowym domku zamieszka. Quote
Magda779 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Helga&Ares napisał(a):Facet miłośnik bullowatych(ma nawet tatuaż ze swoim byłym psem na ramieniu), ma ogromny teren przy domu i koniki, pies ma być zawsze przy nim. Jeśli nie dogada się z konikami to ma znajomego behawiorystę. Sunia ma być jego towarzyszką. Chciałby dwa bullowate. Ojej ... jak się cieszę !!!! :p TRZYMAM KCIUKI ZA AJRUNIĘ !!! Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pomóżcie nam uratować zapomnianą przez wszystkich MAJĘ! dopytują się o nią nieciekawe typki, dziewczyny ze schroniska podejrzewają, że mają bardzo złe zamiary wobec niej. musimy zabrać MAJĘ do hotelu, to jej jedyna szansa na dobre życie. błagam o pomoc finansową!!! Grubanio amstaffka MAJA-czy ktoś ją pokocha? Schronisko Radom Quote
fioneczka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 no to czekamy na dobre wieści ... Ajra trzymam kciuki Quote
Recommended Posts